Niets op aan te merken, Prettige verkoper. Nette aflevering.
Heel erg bedankt voor uw beoordeling!
Betreft vervanging voordeuren en alle ramen (6 totaal) voor kunststof kozijnen. Monteurs waren vriendelijk en hebben goed werk geleverd. Keukenramen verkeerd geleverd en moesten opnieuw geplaatst worden. Daarnaast nog diverse (kleine) dingen in de levering die niet goed waren. Grootste hekelpunt is Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Vooraf besproken dat de kozijnen hieraan zouden voldoen en ook volgens de offerte zou alles SKG** zijn. Bij keuring door PKVW bedrijf bleken de aanpassingen op meerdere punten niet te voldoen (soms zo simpel als geen SKG** cilinder). Volgens de adviseur is dit nooit een probleem geweest, maar zelfs bij keuring door CB&V (instantie achter PKVW) bleek het niet te voldoen. Uiteindelijk na ruim 8 maanden(!) tot een akkoord gekomen, maar zeer ontevreden over dit proces.
Vanaf het eerste klantcontact aan huis tot het vertrekken van de monteurs een perfecte service gehad. Danny heeft veel ervaring en heeft naar onze bloemkozijnen gekeken en een goede oplossing geboden. De aluminium schuifpui ter vervanging van onze hardhouten hefboomschuufpui ging heel soepel. Monteurs verlaten iedere dag wind en waterdicht je huis en zorgen voor een perfecte afwerking. De afwerking was wat moeilijk en moest nabesteld worden, na een aantal weken is alles perfect afgemonteerd. De verkeerd geleverde kozijnen werden met een verkorte levertijd alsnog snel nageleverd en gemonteerd. Monteurs zijn vriendelijk en weten wat ze doen. Ik zou Belisol aan iedereen kunnen aanbevelen! Super!
Heel erg bedankt voor uw review!
Belisol levert goede producten en komt de gemaakte afspraken na. Vakkundige montage en aandacht voor de vraag van de klant. Mooie gevelbekleding geleverd en gemonteerd en ook nog een kozijn met HR+ glas geplaatst. Nette afwerking en een fraaie verbetering van de woning.
Heel fijn dit te lezen Frank! Bedankt.
Bij belisol gouda terechtgekomen via een advertentie... gebeld, en direct een afspraak met de vertegenwoordiger gemaakt.. Uitgelegd wat mijn wensen waren en door de betrokken vertegenwoordiger fantasties!! omgezet in een prachtige gevel. Openslaande balkondeuren op 2 verdiepingen wat samen een prachtig geheel vormt.. Door de kozijnen van belisol gouda is ons pand een lust voor het oog... van zowel binnen als buiten... Jongens van belisol gouda .... BEDANKT!!!
Heel erg bedankt!
De heren waren snel klaar. Ze hebben ook koffie gehad. De bestelde hor was vergeten, zij hebben hem nagebracht. Wanneer ik de hor monteer sluit het raam niet goed. Nu met de servicemonteur terugkomen
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij zijn erg tevreden met service en kwaliteit van Belisol Eindhoven. Wij hebben bij Belisol de kozijnen voor hele huis besteld. Maat werk ,netjes ,professionele mensen. Wij zijn zeer tevreden!!Bedankt,Belosol!!!
Bedankt voor de review Tanya!
Alle stappen van inmeten tot het plaatsen keurig afgehandeld.
Heel erg bedankt Anneke!
Klant gericht gewerkt zoals verwacht 👌 Een aanrader voor velen !!! Vriendelijk bedankt, Ook voor de vaklieden 👍
Bedankt voor de review Harry!
Goede ervaring met dit bedrijf.
Heel leuk dit te lezen Peter!
Belisol Dronten is een topteam! Wij zijn meer dan tevreden en geven dit bedrijf een dikke 10! Wij kwamen bij Belisol uit, vanwege hun uitgebreide en decennia lange ervaring en expertise (40 jaar). Dit gaf ons een vertrouwd gevoel, omdat wij een grote schuifpui van 4 meter met triple-glas wilden laten plaatsen. Hiervoor moest de gevel opengemaakt en een latei geplaatst worden. Een flinke klus, die je niet aan prutsers, maar aan deskundigen over wil laten. Bovendien geeft Belisol 20 jaar garantie. Communicatie met verkoper Ton van Belisol Dronten beviel ons zeer goed. Goede voorlichting gehad, verschillende modellen zijn ons in de showroom gedemonstreerd en vlot een scherpe offerte gekregen. Wij kwamen uit op aluminium, omdat dit materiaal sterk genoeg is om het triple-glas te dragen. Ton weet alles van zijn producten, is goed bereikbaar en denkt met je mee. Alles werd vervolgens vlot op locatie ingemeten. Vervolgens verliep de planning van Luuk op rolletjes en werd de schuifpui keurig op tijd geleverd. Op de dag van de plaatsing stonden de monteurs ruim op tijd voor onze deur, werd de afvalcontainer op tijd geplaatst en was ook de kraan geregeld. Het kozijn en het glas moesten met de kraan de achtertuin ingehesen worden. Belisol Dronten neemt je het hele traject van planning en regelen uit handen. Planning en organisatie zijn bij dit bedrijf een geoliede machine. Monteurs zijn vakmensen in eigen dienst van Belisol Dronten en met jarenlange ervaring. Zij werkten vlot en netjes en gingen prettig met ons als klanten om. De hele spouwopening werd weer goed geïsoleerd. Binnen 1 dag zat de schuifpui er super strak en netjes in. De volgende dag werd alles keurig netjes afgewerkt. De schuifpui loopt soepel en ziet er prachtig uit en is zichtbaar een kwaliteits-product. Wij danken Belisol voor de fijne samenwerking en bevelen dit bedrijf van harte aan!
Heel erg bedankt voor de beoordeling!
I had 4 windows and frames to be replaced and that happeded over the time of 2 days. The installation team was very nice and professional. They worked with speed but didnt miss out on the detail. The team in the Belisol Office is also very responsive and a pleasure to work with! I am very happy with the result and can only recommend them.
Thank you for your review Florian!
Onbetrouwbare en leugenachtige verkopers. Komen afspraken niet na. Garantie is een wassen neus. Monteurs van goede wil maar door voornoemde beloften van 'verkopers' wordt het prutswerk. Doordat montage afspraken niet werden nagekomen agressief bejegend door de financiële administratie van Belisol. Als drukmiddel om toegezegde afspraken na te laten komen tranche nog niet betaald. Veel discussie en de 'garantie van 20 jaar' is een lachertje. Advies: nooit mee in zee gaan. Nooit.
Ik heb deze schuifpui nog maar heel kort en kan over de nazorg als garantie nog niet veel over zeggen. Desondanks heb ik veel vertrouwen in Belisol Alkmaar gezien naar de zeer goede kwaliteit van het product. Op de dag van levering is men bijtijds achter gekomen dat er een beschadiging was (deukje) waardoor een uitstel van levering noodzakelijk was, immers Belisol levert uitsluitend top kwaliteit. Kennelijk wordt de schuifpui helemaal opnieuw vervaardigd waardoor de levering van geheel nieuwe schadevrije pui 2 maanden uitliep. Voor dit ongemak heeft Belisol Alkmaar zich verontschuldigd en ons een mooie bloemstuk toe gestuurd. De goede forum over Belisol in het algemeen is meer dan terecht. Ik ben zeer tevreden met Belisol vestiging Alkmaar. Heel keurig afgeleverd door 2 zeer goede vriendelijke vakmensen. Mijn hartelijke dank.
Heel erg bedankt voor uw beoordeling!
Goed advies, goede samenwerking van de monteurs, gemaakte rommel netjes opgeruimd. Prettig telefonisch contact.
Bedankt voor uw beoordeling!
Alles perfect geregeld, van offerte tot en met de oplevering. Zeer net en vakbekwaam personeel en prachtige producten ( kozijnen, dorpels, elektrische rolluiken met geweldige app bediening via Somfy en plissé vliegendeuren ). Zelfs aan een BELISOL-deurmat is gedacht zodat de monteurs netjes hun voeten konden vegen. Een echte aanbeveling waard!
Bedankt voor de beoordeling Roel!
Bij de verkoop meteen de prijs te horen gekregen en niet zoals bij anderen twee weken moeten wachten op een offerte. Er werd ruim de tijd genomen voor onze wensen en netjes uitgewerkt. Er is goed gecommuniceerd over de tijdstip van plaatsing. De monteurs waren erg vriendelijk en denken goed mee. Ze geven een goed gevoel dat ze weten wat ze doen en komen profesioneel over en houden op z’n tijd van een geintje. Alle afspraken nagekomen en alles netjes opgeleverd. Helemaal Top.
Heel erg bedankt voor de review Marcel!
Wij hebben 2 jaar gelden met spijt kozijnen afgenomen bij de firma Belisol, we zijn nu anno december 2019 nog steeds bezig om onze kozijnen tocht vrij te krijgen. Het begon al met schade aan onze kozijnen, sloten die we niet hadden besteld, raamkrukken beschadigd, Ze hebben de ramen wel meer als 20x moeten stellen en zelfs die sluiten nog steeds niet goed. Mijn vrije dagen zijn ook allemaal op omdat ik het afgelopen jaar wel 20 a 30 keer moest thuis zijn omdat ze weer even aan een schroefje kwamen draaien of met een slechte smoes weer weg gingen. De deuren tochten het meeste die sluiten niet fatsoenlijk waardoor en wind naar binnen komt, met condens vorming in overmaat! Ik durf nu nog steeds geen nieuw laminaat te leggen omdat er dermate water binnen ligt. ( alsof ze gewoon een emmer water leeg word gegooid zie foto's) en dit is dus elke keer als het wat kouder word. Ze hadden ook gezegd met eigen monteur te werken die in loondienst zouden zijn, maar tot onze verrassing stonden er Zzp'ers aan de deur ( die even later ook niet meer voor belisol werkte ivm het vele slechte werk dat ze hebben afgeleverd ) Ik ben nu zelf met mijn advocaat bezig om te kunnen kijken wat we kunnen doen want dit is echt een ramp en dan spendeer je veel geld in de hoop goed te zitten. Ik raad iedereen af om niet met belisol in zee te gaan zie foto's op goo. Mochten er nog vragen zijn of zou u meer foto's willen hebben ik mail ze graag naar u toe ! Bespaar u zelf deze ellende. Ze hebben in 1,5 jaar tijd het volgende gedaan: Deuren gesteld meerdere malen Sloten vervangen voor de juiste die ik heb besteld 500 compensatie voor het beschadigd kozijn Kozijn achter er uitgehaald en opnieuw geplaatst omdat het lood niet goed zat en binnen regende. Meerdere malen terug gekomen om wat af te kitten. Expert van de fabrikant laten komen om de deuren te checken of ze krom waren ( ivm de vele tocht problemen die langs de deuren naar binnen komen ) En zo gaat de lijst door en nog steeds bezig
Duidelijke uitleg en goede ideeën gekregen op kantoor, paar maanden later snelle en perfecte installatie.
Heel erg bedankt voor de beoordeling!
Heb het hele huis laten voorzien van kunststof kozijnen en deuren. Na plaatsing sluit er een rolgordijn niet, is het grooste kozijn beschadigd, krassen op de voordeur en zitten er sement resten op de buiten bestrating. Nu rui 1,5 maand verder hoor je niets. Alleen als ze toevallig in de buurt zijn kan er een service mannetje langs komen als ik niet via ben. Op de vraag wanneer ze kunnen komen als ik thuis ben is er weer radiostilte. Alle beloftes qua service bij de verkopen is één grote luchtbel.
Beste heer Bart, bedankt voor uw beoordeling. We willen nog steeds samen constructief naar een oplossing zoeken. Het is dan ook jammer dat u onze eerste interventie geannuleerd heeft. Ook proberen we u reeds een tijdje te contacteren voor het opnieuw inplannen van een interventie, helaas krijgen we hier geen reactie op. Zou het dan ook mogelijk zijn om ons even terug te bellen zodat we samen op zoek kunnen naar een oplossing?+31 (0) 113 211811 Alvast bedankt!
prima werk geleverd.
Beste Cor, bedankt voor de review!
Goed meedenken, ook in klant voordeel. Goed werk geleverd
Heel erg bedankt voor de beoordeling Irene!
Goed advies en tijdens de inmeting in detail het ontwerp van de dorpelsteen gemaakt. Uitvoering ook prima. Iets meer informatie vooraf over de binnenafwerking zou de volle 5 sterren opgeleverd hebben.
Bedankt voor de beoordeling en de feedback!
heb al eerder recensie geschreven over plaatsing dat dat niet al te best was. we hebben nu zelfs lekkage aan achterzijde woning. klacht neergelegd bij vestiging Den Bosch, wonderbaarlijk volgende dag telefoontje. Ze konden op de zaterdag erna direct iemand sturen. Ik gaf aan moet wel na 13.00 uur want we zijn in Duitsland en zijn rond die tijd terug maar je mag ook op maandag komen. Nee ze kwamen die zaterdag want dan hadden ze ruimte. Dochter blijft bewust thuis om monteur op te vangen. Geen monteur. Wij waren net na 13 uur thuis, geen monteur die hele dag. Mailtje gestuurd dat we dit toch wel vreemd vonden, ook naar hoofdkantoor, geen reactie. Herinnering gestuurd met zelfs aankondiging inschakelen rechtsbijstand. Geen reactie ook niet vanuit het hoofdkantoor. Is dit serieus nemen van je klant? Zelfs geen excuses? We praten hier over uitgave van leuke personenauto. We gaan zeker in nieuwe jaar hiermee aan de slag want volgens ons komen ze hun garantieverplichtingen niet na. Dus mensen koop nooit bij Belisol.
De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Ik heb echter een klacht ingediend over bruine plekjes die door het schilderwerk heenkomen. Deze klacht heb ik in augustus herhaald omdat ik niets had vernomen. Ik wacht nu dus al 5 maanden op een reactie maar krijg te horen dat de afdeling die de klachten behandelt het te druk heeft. Zegt dit iets over de afdeling of over het product? Overigens moet ik onderaan verklaren dat ik de persoonsgegevens en andere informatie vrijwillig invoer. Ik ben echter verplicht de velden met een * in te vullen, niet vrijwillig dus.
Bedankt voor uw beoordeling!
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."