Keurig gewerkt ondanks het slechte weer. Werkzaamheden met zorg uitgevoerd. Al met al een mooi eindresultaat. Bij einde van de plaatsing de laatste puntjes nagelopen en enkele praktische adviezen gekregen.
Dick, heel erg bedankt voor uw review!
Mijn oude dakraam lekte. Mijn nieuwe dakraam van Belisol is netjes geplaatst zonder al te veel rommel te maken. Het kan alle kanten op draaien wat heel gemakkelijk is als het raam aan de buitenkant gewassen moet worden. Bovendien is het voorzien van gemakkelijk te bedienen zonwering. De medewerkers van Belisol hebben zich correct aan de afspraken gehouden. De betaling in 3 termijnen verliep eveneens zoals overeen gekomen was.
Bedankt voor uw beoordeling Hilde!
Wij hebben ons hele huis laten voorzien van kozijnen en deuren. Ondanks sommige negatieve beoordelingen, zijn we na een prettig verkoopgesprek over gegaan tot de aankoop. De belofte was begin juni levering. Echter geen kozijnen, ook geen communicatie richting ons. Dus maar bellen. Nee dat kon niet want we hadden pas in februari besteld. Zou augustus worden. Ok prima. We krijgen vervolgens mail met datumbevestiging en tijden. Of we gedeelte geld wilden overmaken. Dit gedaan, verlof genomen voor 4 dagen want dat zou de plaatsingstijd zijn. Helaas die bewuste maandagmorgen, niemand. Toch maar bellen. Niemand wist wat van plaatsing. Kozijnen stonden nog in België. Ze werden met spoed opgehaald volgende dag zouden twee monteurs komen welke verlof in hadden geleverd. Ze zijn aan de slag gegaan. Het zou zeker dag of 10 gaan kosten zeiden ze. Wat een verschil 4 of 10 dagen. Er zijn op diverse plekken beschadigingen, oa stucwerk, houtwerk buiten, vensterbanken. Maar ok wij zijn de moeilijkste nog niet. We hadden paar dingen gezien welke we hersteld wilden zien. O.a. Folie dat niet in alle hoeken netjes zat, beschadiging aan kozijn, dwarsbalken welke iets uitsteken, een raam dat kraakt en onze wVerwarming welke nu nog steeds op klossen staat. De monteurs verwezen ons naar het filiaal daar moesten we maar naar mailen. Dat gedaan, na paar dagen reactie dat persoon op vakantie was en de volgende week zo spoedig mogelijk zou reageren. Niks, week later nog maar mail gestuurd. Weer niks nu weer mail gestuurd incl mail naar Belisol België. We hebben echt het idee dat we niet serieus genomen worden en dat bij een dergelijke opdracht. Echt waardeloos. De monteurs niks dan lof, zij hebben hun verlof ingeleverd, hebben hun best gedaan. Maar de sale of aftersale laat een behoorlijke slechte indruk achter.
Heel erg blij met mijn nieuwe schuifpui, ramen en voordeur: de mannen van Belisol hebben hard en netjes gewerkt. Het is echt een verbetering aan mijn huis geworden.
Beste Inge, bedankt voor uw beoordeling!
Wij zijn heel goed geadviseerd wat bij onze oudere woning het best past, en het resultaat is ontzettend mooi geworden. De monteurs zijn goede vakmensen en erg aardig, niets was teveel gevraagd. We hebben alles zeer positief ervaren
Bedankt voor uw beoordeling Henny!
Fijn en duidelijk gesprek op voorhand, duidelijke informatie. Snel geplaatst en goede afwerking achteraf.
Bedankt voor uw review!
Ik denk dat ik het in de zin hierboven wel gezegd heb wat ik er van vind!
Bedankt voor de beoordeling Ella!
Advies was erg standaard. Er werd weinig tot geen rekening gehouden met of het wel bij het huis past. Tekening is erg simpel, detailtekeningen zijn blijkbaar niet mogelijk. Na het plaatsen lopen de monteurs niet alles even langs. Beschadigingen of foutjes ontdek je dus daarna pas. Dan is het niet helder waar je terecht kunt.
Bedankt voor uw beoordeling!
Mijn ervaring is tot nu toe goed. Wanneer de plisse hor geplaatst wordt in 3 weken is het geheel compleet.
Albert, bedankt voor de review!
Er is door Belisol goed naar ons geluisterd en relevante opties zijn doorgesproken. Ook heeft Belisol ter plaatse de zaak goed ingemeten en met ons de tijd genomen om de relevante details nog eens door te nemen. De plaatsing is soepel verlopen en is keurig afgewerkt. Met als resultaat een nieuwe schuifdeur naar de tuin die weer jaren mee kan en is opgewaardeerd naar de eisen van nu (de vorige schuifdeur was 20 jaar oud): - Mechanisch: schuift weer als een zonnetje - Energie; drie dubbel glas: ja, condens blijft 's morgens wat langer zitten, maar dit is ook het bewijs dat de ruit uitstekend isoleert. - Veiligheid: inbraakweerstand weer een categorie beter door het stevige aluminium frame, de meervoudige sluiting en een 3 sterren slot (de cilinder hebben we zelf geregeld na afstemmen type met Belisol).
Bedankt voor de review Nol!
Een duidelijk verhaal, goede producten, goede service en heldere, uitgebreide garanties. Zou er zo weer voor kiezen.
Bedankt voor de beoordeling Ruud!
Tot zover heel erg tevreden met de nieuwe ramen. Betreft filiaal Wateringen
Bedankt voor de review Aart!
2 kundige monteurs die goed oog hadden voor hun werk. Er werd goed gekeken of dat bv afwerk latten overeen kwamen met de bestaande kozijnen in de kamer. Er wordt zeer zorgvuldig gewerkt.
Bedankt voor uw review!
Bij dit bedrijf is de nazorg c.q. klachtafhandeling ver te zoeken. Ze behandelen klanten alsof je een aankoop van € 1,- euro hebt gedaan in plaats van 1000'en euro's. Dit soort bedrijf faseren zich vanzelf uit de komende jaren door qua klantvriendelijkheid en -gerichtheid verre aan de huidige eisen van deze tijd voldoen. Bij deze review heb ik wel een dubbel gevoel: de gasten/mannen die het bij mij thuis hebben geïnstalleerd en waren top. Over de kozijnen en het glas en daarmee de uitstraling ben ik super tevreden. Jammer dat de afdeling verkoop zich echter achter lettertjes verstopt terwijl ook zij overduidelijk nalatig zijn geweest door basiselementen te vergeten. Bij toepassen van Triple glas is een wijze om te ventileren een basiselement. Maar helaas: mondelinge toezeggingen en zelfs aanwijzen in de showroom hoe het eruit zou zien zijn dan niet voldoende om ze van mening te doen wijzigen. Jammer. Anno 1990 kwamen bedrijven nog weg door zich hierachter te verschuilen. In plaats van hierop te wijzen hadden ze ook een oplossing aan kunnen bieden. Immers met de aankoop van circa € 20.000,- euro was het contact goed en werd telkens snel gereageerd. Nu gaat het allemaal minder 'snel' en stroef.
Afgelopen week van heel mijn huis alle kozijnen en deuren laten vervangen door kunststof en een aluminium schuifpui. Zeer tevreden over de verkoper Allan. Goed advies over de mogelijkheden en de voordelen van een alu schuifpui tov de kunststof versie. Mooie showroom waar alle voorbeelden aanwezig zijn. Vervolgens een vakkundig team van zzp'ers en vaste monteurs van Belisol Eindhoven over de vloer gehad. Harry, Rob, Robbie en Matteo. In één woord geweldig! Fijne mensen, vakwerk afgeleverd en heel netjes met opruimen en afwerken. Wij zijn zeer tevreden!!!
Bedankt voor de beoordeling Christian!
Binnen vier dagen zijn alle ramen aan de voor- en achterzijde van mijn appartement vervangen, inclusief twee balkondeuren. Het resultaat is prachtig; waar mogelijk zijn de originele houten onderdelen intact gebleven en aangesloten aan de nieuwe kunststofkozijnen. De monteurs werkten hard door en trachtten mijn woning zo schoon mogelijk achter te laten. Afgezien van wat stofzuigen en het gebruik van hoezen ter bescherming van meubels heb ik er geen omkijken naar gehad. Ik ben zeer tevreden met de werkwijze en resultaten van Belisol, en de wijze waarop George Wallach ons heeft bijgestaan. Dank!
Bedankt voor de review Glenn!
Wij hebben plezierige ervaringen met het uitzoeken van het product dat het best bij ons past. De verkoper heeft veel ervaring en denkt goed met ons mee, gezamenlijk zijn we tot een goed product gekomen. Over de uitvoering zijn we wat minder tevreden, her en der wat beschadigingen die niet perse nodig hadden moeten zijn. De aansluitingen tussen de wand en het kozijn wordt volgespoten met schuim, maar op meerdere plekken konden we nog gewoon naar buiten kijken langs het kozijn, dan heeft RH++ weinig zin. Op dit punt kan Belisol nog wel wat verbeteren. Over de nalevering van een aantal onderdelen is veel gebeld, telkens werd gezegd terug te bellen, maar dat gebeurde niet. Uiteindelijk zijn de laatste onderdelen zoals afgesproken geleverd. Het niet terugbellen wat wel wordt toegezegd is een verbeterpunt voor Belisol.
Installatie ging wat moeilijk en na installatie beschadiging stucwerk trap geconstateerd. Tevens installatie horren tamelijk moeilijk en raam blijft niet openstaan doordat kozijn niet 100% horizontaal is geplaatst.
Dit was alweer de derde keer , dat jullie bij ons zijn geweest. nog eenmaal en dan is ons hele huis voorzien van kunstof. Dik tevreden over de kwaliteit maar zeker ook over de mensen van Belisol
Heel erg bedankt Arnold, we kijken alweer uit naar een volgende klus :-).
Reeds voor 3e maal een opdracht van "Belisol Team Apeldoorn" laten uitvoeren. Goede planning en montage door uiterst vriendelijke medewekers.
Bedankt voor uw beoordeling!
In de showroom kregen wij goed en duidelijk advies over ons nieuwe kozijn. We wilden namelijk wel iets dat echt bij ons jaren 30 woning paste. De levering vond eerder plaats omdat jet kozijn al klaar was. Levering was met een halve dag klaar gezien de binnenzijde (op ons verzoek) niet afgewerkt hoefde te worden. Monteur leverde de badkamer weer netjes op na montage. Wij zijn klaar voor onze nieuwe badkamer!
Heel erg bedankt voor de review Cynthia!
Beste Jacco, heel erg bedankt voor uw beoordeling!
Het is de derde keer dat Belisol enkele kozijnen heeft geplaatst, en ook dit keer liep het voortreffelijk. Net personeel die zich netjes voorstellen, netjes werken en vakkundig plaatsen. Duidelijke uitleg over alles, wat je wil weten tijdens de montage. Na de montage wordt alles netjes opgeruimd, op een manier dat het lijkt dat er niks gebeurt is, keurig dus.
Bedankt voor uw beoordeling!
Nooit meer Belisol, al kreeg ik er 1000 euro ervoor. Contract met Belisol maasmechelen. Die gingen failliet nadat we 4 keer voor niets thuis hebben zitten wachten. Dossier overgenomen door hoofdvestiging in Hasselt. Eindhoven was de uitvoerende vestiging. Door spoedomstandigheden zijn wij eenmaal niet thuis geweest zonder tegenbericht. Nu moeten wij eerst betalen voordat ze het komen afmaken...belachelijk!!!
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."