Tegen het plaatsen van onze nieuwe schuifpui zag ik erg op. Hoe gingen ze die nieuwe pui op de juiste plaats krijgen en wat zou er allemaal beschadigen bij het verwijderen van de oude pui..? Nou, met behulp van een grote kraan stond de nieuwe pui zo waar hij zijn moest. Daarnaast bleek het Belisol team een goed geoliede machine: de medewerkers voelden en vulden elkaar goed aan en wisten precies wat op welk moment van hen verwacht werd. Hierdoor er is gewoon helemaal niets beschadigd bij het verwijderen van de oude pui en is de nieuwe pui keurig en snel geplaatst. Alle complimenten voor deze efficiënte aanpak en de klantvriendelijkheid van dit team.
Bedankt voor de leuke beoordeling Lisa!
Voor het hele huis kunstof kozijnen, voordeur en achterdeur besteld. De levertijd is keer op keer uitgesteld, hier heb ik zelf achteraan moeten gaan. Plaatsen ging rap. Helaas is de achterdeur anders geleverd als dat ik wilde hebben, een groot raam zat een scheur in, verschillende sleutels voor de deuren, slechte afwerking. Het grote raam is als eerste vervangen, al hebben we daar een maand op moeten wachten. Voor de afwerking zijn de monteurs terug gekomen. Hierna zag het er wel een stuk netter uit maar het verdient nog geen schoonheidsprijs. Weer na veel bellen (en regelmatig te horen gekregen dat ik terug gebeld zou worden, wat niet is gebeurd...) is er een 'oplossing' voor de achterdeur gekomen en sloten aangepast. Al met al wordt er een mooi product geleverd maar voor het er in zit zijn er heel wat uren aan de telefoon versleten. Voor een aankoop van bijna 20K vind ik dat geen nette service.
Zeer goede voorlichting, prima vaklieden, keurige afwerking.
Bedankt voor de review Geerte!
Na aankomst zijn de monteurs direct met de werkzaamheden begonnen, Richard en zijn collega zijn goed op elkaar ingespeeld, Het oude kozijn werd netjes zonder overbodig sloopwerk verwijderd De schuifpui is netjes en zonder problemen door de heren gemonteerd Na nog een paar tips voor de zelf uit te voeren binnenafwerking waren ze rond 3 uur weer weg.
Heel erg bedankt Ton!
Alle deuren en kozijnen aan buitenzijde woning volgens afspraak netjes vervangen en afgewerkt. Vriendelijke monteurs. Goed geregeld.
Bedankt Rens en Adie voor jullie beoordeling!
De levertijd viel behoorlijk tegen, maar het resultaat is erg mooi. Verder had ik een kleine klacht en die is keurig verholpen. Erg vriendelijke mensen.
Bedankt voor de review Marianne!
De informatie die ik heb ingewonnen in de showroom was heel duidelijk, de verkoper was vriendelijk en deskundig. Is ook bij mij thuis geweest. De plaatsing van de schuifpui ging snel en deskundig. het enige minpuntje was, dat ze te weinig zeil hadden meegenomen om de kamer goed dicht te maken, zodat er weinig stof naar binnen zou komen. Ze vroegen aan mij of ik een stuk zeil had en dat had ik natuurlijk niet. Ik heb zelf veel afgedekt met lakens, maar dit had beter gekund. Maar verder geen klachten.
Bedankt voor uw review Yolan!
zeer positief
Bedankt Cor!
Zeer klantvriendelijk personeel, wij zijn er zeer tevreden mee.
Peter, bedankt voor de beoordeling!
Vanaf het moment van binnenstappen in de showroom tot een week na plaatsing van ons nieuwe raamkozijn en de voordeur is er prettig gecommuniceerd. Alle stappen en contactpersonen worden aan je gemeld. Het plaatsen verliep soepel ondanks dat er wat kleine problemen aangetroffen werden na het weghalen van de oude kozijnen. Alles werd ook netjes opgeruimd en afgevoerd. We zijn erg blij met onze nieuwe voordeur en raam, bedankt!
Bedankt voor uw beoordeling Dennis!
Een wat rommelige aankoop waar we achteraf wat beter hadden moeten opletten en e verkoper van Belisol beter had moeten adviseren. Levertijd was paar weke.langer als beloofd, en we hebben zelf contact op moeten nemen waar hij bleef! Daarna opeens heel snel geplaatst en we zijn tot nu toe tevreden over de plaatsing (netjes gewerkt) en het product zelf (nu 3 weken geleden geplaatst)
Bedankt Raymond!
Vanaf het eerste contact al een goed gevoel bij Belisol. Personeel heeft verstand van zaken en denkt mee. De werkzaamheden zijn keurig volgens planning uitgevoerd en wij zijn meer dan tevreden met de uitvoering en het eindresultaat. Er is zeer netjes en voorzichtig gewerkt met het wegbreken van de oude kozijnen waardoor er nauwelijks schade was. De monteurs zijn absolute vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ook de afwerking is perfect!
Bedankt Ardjan!
Positief is het materiaal: goed spul, stevig en rolt goed Negatief is de service. Na een klacht van ons zijn we maanden aan het lijntje gehouden, we voelden ons niet serieus genomen, men kwam afspraken niet na er is zelfs gelogen; er is nooit enig excuus gemaakt. Bovendien is er een wit handvat opgezet terwijl we een antraciete deur hadden besteld. De enige reden dat we daar nu niet meer achteraan gaan is dat we het gezeur en vooral het lange wachten helemaal zat zijn. Wij zullen nooit meer bestellen bij belisol den Bosch .
Heel goed
Bedankt voor de review Marien!
Op gehele bovenverdieping kunststofkozijnen laten plaatsen. Eerst oriënterend gesprek gehad, thuisbezoek voor opmeten en advies. Prettig verlopen en professionele uitstraling. Men wist waar men het over had, hierom ook voor belisol gekozen ondanks dat de prijs wat hoger lag dan de concurrent. Tijdens de 2 dagen van montage zeer prettige en netjes werkende monteurs aan huis. 1 service afspraak nodig gehad ook snel en keurig geholpen.
Bedankt Hans!
Zijn ontzettend tevreden met de levering van onze kunststof kozijnen inclusief alles erbij, zoals de prachtige vensterbanken en verdere afwerking, de horren. Monteurs werkten zeer netjes en hielden rekening met onze poezen, zodat die niet weg konden lopen. Alles is supernetjes afgeleverd en ook de uitleg over de draai-kiep ramen was uitstekend. Zijn er erg blij mee
Bedankt voor jullie beoordeling!
Duidelijk stappenplan door het hele traject.
Bedankt voor uw review!
Keurig geholpen met duidelijke prijzen en mogelijkheden. Minpuntje. Vooraf verteld welke week er geplaatst zou worden. Voor de laatste dag maar gebeld en direct de volgende dag geplaatst.
Bedankt voor de review René!
Wij hebben onze dakkapel laten renoveren en een nieuwe kunststof dakraam laten plaatsen. De Dakkapel is voorzien van een kunststof kozijn met drie ramen en overige is afgewerkt met Trespa. Het werk is vakkundig en netjes afgehandeld. Ook al het sloopwerk is opgeruimd en mee genomen. Monteurs waren vakkundig en vriendelijk. Al met al kunnen we Belisol aanbevelen. Wij vonden het alleen jammer dat we de horren er niet standaard bij kregen. Gezien de totaal prijs had dit wel gemogen.
Bedankt voor de beoordeling Jan!
Zeer fijn contact en duidelijke offerte. Zeer degelijke monteurs, vriendelijk en goede service.
Bedankt Johan!
Bedankt voor uw beoordeling!
Alles werd duidelijk verteld en keurig opgeruimd
Bedankt Elma!
Het zal ongetwijfeld ergens goedkoper kunnen maar de kwaliteit van de kozijnen, het vakmanschap van de monteurs en de hele begeleiding zijn voor mij van absolute meerwaarde.
Heel erg bedankt Henri!
Vriendelijk personeel die deur kwam plaatsen Voor volgende plaatsing misschien contacteer ik jullie zeker
Jessica, bedankt voor uw beoordeling!
Wij hebben onlangs een flinke aanschaf gedaan in kunstof en rolluiken. De monteurs zijn erg vakbekwaam en vriendelijk. Ze denken ook met je mee. Wij zijn er tevreden met onze aankoop. Ook de adviseur die bij ons kwam , vonden wij dat hij ons goede adviezen heeft gegeven. Al met al ,...een prima service en vakwerk.
Bedankt voor uw review!
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."