Bijna 20 jaar geleden gekozen voor Belisol producten, nu voor onze aanbouw wederom gekozen voor Belisol. Precies volgens afspraak geplaatst en geen gedoe met aanbetaling etc. Met het ff erin zetten nemen de kozijn- installateurs geen genoegen. Alles werd vooraf nogmaals uitgemeten en perfect geplaatst. De kozijn-installateur van 20 jaar geleden was er nu ook weer bij, dat was super! Perfect geregeld vanaf aankoop in de ruime Belisol showroom tot de plaatsing precies volgens afspraak. Nog bedankt voor het nalopen van de ramen welke er al 20 jaar inzitten en werkelijk nul slijtage hebben. Belisol waar het om de klant draait en niet om het slijten van het product! Topzaak!
Bedankt voor de beoordeling!
Zijn tevreden. Er was bij levering een fout gemaakt maar deze is naar volle tevredenheid opgelost.
Bedankt voor de beoordeling Corrie!
Beste Joop, bedankt voor uw beoordeling!
Over het aanlooptraject met het geven van het product-advies en het uitbrengen van een offerte ben ik erg tevreden. Vragen werden goed beantwoord en de offerte was erg concurrerend met de overige aanbieders. Het aangeboden product (heel huis nieuwe kozijnen + voor en achterdeur) gaf vertrouwen. Met het accepteren van de offerte werd een termijn voor de plaatsing afgesproken. Deze is ook nagekomen. Monteurs werken netjes en ruimen ook op na hun werkdag. Helaas was er iets mis gegaan met de bestelling van mijn brievenbus. Dit zou later opgelost worden samen met enkele andere nog kleine werkzaamheden zoals het plaatsen van een dorpel en spionoog. Op mijn verzoek is een tijdelijke brievenbus geplaatst. Helaas heb ik hier zelf veel achteraan moeten bellen voor het afronden van deze werkzaamheden. Door een weeralarm ging de eerste afrondende afspraak niet door, door ziekte van een werknemer ging een tweede afspraak ook niet door. De monteur kwam niet opdagen op de nieuw overeengekomen afspraak en nadat ik hierover zelf met Belisol belde bleek dat de monteur zich die ochtend had ziek gemeld. Dat kan gebeuren maar dan dient de klant wel op de hoogte te worden gesteld, hierdoor op beide dagen wel zelf een verlofdag kwijt. Uiteindelijk na 4 maanden wel alles afgerond. Terugkijkend ben ik dus erg tevreden over het advies, het product en het geleverde werk. Wat teleurgesteld in de communicatie en het nakomen van afspraken in het afrondende traject, dat moet echt beter voor een professioneel bedrijf als dit.
Beste Ruud, bedankt voor uw beoordeling.
Ervaren monteurs, die weten hoe het moet en vakwerk afleveren.
Bedankt voor de review!
We hadden al diverse gesprekken met leveranciers gehad over het vervangen van de kozijnen aan de voorkant van ons huis voor kunstof, maar uiteindelijk hebben we gekozen voor Belisol. Ze waren zeker niet de goedkoopste, maar het gesprek in de showroom en hun advies waren erg goed waardoor de keus op hen viel. We hebben wel even moeten wachten: de bestelling deden we in oktober 2018 en de plaatsing vond eind maart 2019 plaats. De monteurs hebben er in totaal drie dagen over gedaan en hebben de kozijnen keurig geplaatst en afgewerkt, zowel van binnen als van buiten. Het is erg mooi geworden. Wij zijn dus zeer tevreden en komen zeker terug als de rest van het huis gedaan moet worden.
Bedankt voor de beoordeling Marco!
Sinds 2012 ervaring met Belisol Leiden. In dit jaar alle ramen laten vervangen. Levering liep vertraging van zes maanen op omdat 1. eerste keer niet was doorgegeven aan de leverancier, 2. toen wel werd doorgegeven vakantie was in België. Was even lastig omdat toen de ramen werden geleverd, de verbouwing al gaande was en daarvoor beter was geweest ivm stucadoren. In december zelfde jaar heb ik luxaflex laten plaatsen op de keukenramen. Goed advies van de expert alleen gaf hij voor een lange levensduur ander montageadvies dan de monteurs die stellig beweerden wat hij vond echt niet nodig was. In 2018 moest de plissehor vervangen worden. Deze bestelt in juli. In oktober bleek de bestelling niet was doorgegeven aan de leverancier. In maart heb ik om een offerte gevraagd voor het vervangen van het keukenraam omdat aanrechtblad belette kantelraam geheel open te zetten, wat vooral in de warme zomer van 2018 niet prettig was. Aangezien Belisol aangaf ze zeer druk hadden aangegeven dat offerte tot eind april aangeboden kon worden. Inzet was begin april mij een offerte toe te sturen. Aangegeven offerte niet moeilijk was aangezien de metingen al waren verricht. Ik kreeg echter een andere offerte van 3400 en belde begin april op en gaf aan 3400 voor mij nu maximale bedrag was. Offerte zou eind week 2-5 april komen. Op 5 april gebeld, zou indicatie zijn de offerte rond 3400 kon liggen, maar waarschijnlijk iets daarboven. Vaag of nog een offerte zinvol was. Afgezien van offerte. Had nog wel een offerte gevraagd voor plissehor slaapkamer. Had ik via de website gevraagd en dus was deze email niet ontvangen en ook niet gereageerd. Voor offerte was opmeting nodig. Ik heb aangegeven gezien Dennis op randje van burn out lijkt te zitten ik geen hoge verwachtingen heb over het inmeten voor deze plissehor. Ook aangegeven het laatste zal zijn waar ik Belisol Leiden mee zal lastig vallen om hen verder te ontlasten gezien hoge werkdruk.
Beste Monique, jammer dat uw ervaring met Belisol niet was zoals u had verwacht.
Bedankt voor de beoordeling Matthe!
Zeer tevreden. Tegen zo'n plaatsing kijk je toch altijd wat op, maar vanaf de eerste afspraak tot en met de oplevering verliep alles zeer soepel.
Bedankt voor de beoordeling Niels.
We zijn op afspraak naar de showroom gegaan. Goed ontvangen, nemen de tijd voor al je wensen en vragen. Geven goed advies, zowel over de producten en het plaatsen. We hebben gekozen voor kunststof kozijnen, deuren en gevelbeplating. Op afspraak is alles bij ons thuis ingemeten en n.a.v. een offerte ontvangen voor de kozijnen. Je kan verschillende opties kiezen m.b.t. kwaliteit en garantie. Voor beide een offerte laten maken. Vlak voor t plaatsen contact gehad over t voorbereiden van je huis, werkruimte voor de monteurs, waar ze het eerst mee beginnen. Dat was prettig, want dan konden we de ruimte de dag ervoor aanpassen zodat het werkzaam was voor de monteurs. De monteurs, die bij ons werkzaam waren, beschikken over uitstekende vakmanschap, Ons huis was niet recht toe recht aan, en ze hebben aardig wat moeten meten en moeten aanpassen. Het resultaat is top. Prachtig afgetimmerd met mooi materiaal. Het weer zat niet mee bij het plaatsen van t Keralite.We hebben in goed overleg de keus gemaakt om een aantal dagen te wachten. Daarna zat het met twee dagen erop. Nu nog even wachten op de horren en slotcilinders. Deze waren niet gelijk aan elkaar. Alle vertrouwen dat deze geleverd worden. Goede tip gelezen bij andere recensie, bij oplevering, de ramen en kozijnen op de eerste etage buiten wassen. Of steiger laten staan zodat de bewoner het zelf kan doen. We hebben t advies gekregen niet met een ladder tegen t keralite aan te steunen in verband met deuken en beschadiging. Conclusie: Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat en de werkwijze van adviseur en zeker de monteurs van Belisol Apeldoorn.
Peter en Eva, bedankt voor jullie erg uitgebreide beoordeling!
kozijnen moesten opnieuw geplaatst worden, 1x ruit was verkeerd besteld afspraken komen ze niet na, na bijna 2 jaar nog geen oplevering gedaan , wel de rekening gekregen vertegenwoordiger laat niets van zich horen, na div. mail berichten . ook nu na een week geen bericht. als ik dat laatste deel moet betalen gaat het in maandtermijnen kunnen ook zij 2 jaar wachten hebben wij weer verzin voor je begin achterpui jaren terug gekocht bij P en P in bergschenhoek duurder maar ales goed geregeld , voor mijn 2 puien aan achterzijde ga ik daar terug
Bedankt voor uw beoordeling, jammer dit niet alles gelopen is zoals dit zou moeten. We bekijken met onze showroom te Rotterdam wat er mis is gelopen.
Hassan en David, hebben super best hun werk gedaan, Chappeau!
Bedankt voor de beoordeling Annelies!
Bij het uitzoeken van onze voordeur nam de adviseur zijn tijd daarvoor. Hij drong niks op, maar gaf zijn eerlijke mening. Na een paar weken wachten, werd eindelijk onze deur geïnstalleerd. Dit werd zeer zorgvuldig gedaan. Heel fijn!
Michiel en Natasja, heel erg bedankt voor jullie beoordeling.
Van begin tot het eind is alles goed verlopen en ben heel tevreden met het eind resultaat
Bedankt voor de beoordeling Anneke!
Goede ervaring monteurs werken netjes
Bedankt voor uw beoordeling Jan!
Super bedrijf! Een echte aanrader!
Bedankt voor de review Koen!
Deze week alles afgewerkt en wij zijn tevreden. Bedankt.
Beste Marc, bedankt voor uw beoordeling!
Twee projekten door Belisol laten uitvoeren. Ben zeer tevreden. Alles op professionele wijze geïnstalleerd. Enkele problemen werden naar tevredenheid opgelost.
Bedankt voor de beoordeling!
De eerste ontvangst op een vrijdagmiddag door uw receptioniste was erg prettig, hoewel zij aangaf niet alle informatie te hebben die de verkopers wel hebben. Zij noteerde en demonstreerde en maakte vervolgens een afspraak. Nadat door ziekte, verlof en mogelijk nog andere oorzaken uiteindelijk Danny Dek ons bezocht liep alles heel voorspoedig.
Bedankt voor uw beoordeling Herman!
Kwaliteit in afwerking en in service!
Bedankt voor de beoordeling Michiel!
Bedankt voor de review Cor!
Good advices from the beginning until the end. The end results fully meet our expectations in terms of quality of the material and the quality of the installation. The only downside may be the total price which is in the high range in our opinion.
Dear Emmanuel, thanks for the review!
Ben nog steeds niet tevreden.Kleine raampjes waarvan meer kozijn dan glas,hadden wij dat van te voren geweten waren we misschien verder gaan zoeken.Verder geen contact gehad met het bedrijf!!
Ben tevreden over vertegenwoordiger, communicatie en advies met inmeter, verdere aanpak. Monteurs die wisten wat te doen. Jammer genoeg slot van deur niet juist, zelf aangegeven wat de goedkoopste oplossing was, zonder een nieuwe deur te bestellen. Communicatie over hoe en wat hierover was wat minder. Verder zeer tevreden
Bedankt voor de review!
Bedankt voor de review Ellis!
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."