Van de geleverde ook eukenpui was De deur te smal. 70 i.p.v. 80 cm. Een en ander is tot tevredenheid opgelost door het plaatsen van een nieuwe pui met gewijzigde maatvoering.
iha conform verwachting
Alles ging erg soepel, geen klachten, alle rommel netjes opgeruimd en meegenomen.
Gewoon Goed! Prettig contact, verliep soepel, goede afspraken die ook nagekomen werden. Zeer tevreden over het resultaat.
zeer tevreden over het resultaat. Belisol Haarlem gaf het gevoel van een familiebedrijf.
Fijne ervaring; we overwegen de volgende kozijnen ook aan te passen :)
Het hele proces tot en met de plaatsing dik in orde. De schuifdeur is haarstrak geplaatst door twee enthousiaste monteurs die er duidelijk zin in hadden. Over kwaliteit en nazorg kan ik geen uitspraak doen, dat zal moeten blijken.
Onze voordeur heeft nog wel wat "nazorg" gehad en Belisol kwam altijd snel en netjes op tijd om het probleem te verhelpen.
Mijn laatste ervaring met Belisol is totaal anders dan mijn eerdere ervaringen. (het plaatsen van aluminium schuifpuien en kunststof kozijnen). Hier waren de monteurs prima vaklui die goed en netjes werk afleverden.Hun rommel opruimden en de boel netjes achter hebben gelaten. De laatste ervaring waren de monteurs kwalitatief minder en werkten en stuk minder netjes. De afwerking was niet overal even netjes, en pas opgelost na mijn aanwijzingen. (vensterbank in de badkamer) We zijn nog steeds niet tevreden over de voordeurdrempel, tijdens de aftersales hierover worden de afspraken niet nagekomen. Jammer.
In de volle breedte heel goede ervaringen. Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad.
In een woord, geweldig. Een enorme verbetering van mijn woning en prachtig bovendien.
Nog steeds heel tevreden met de keukendeur. De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin.
Wij hebben de houten schuifpui door een kunststof pui met deuren laten vervangen. Advies Was goed met duidelijke uitleg. Tevreden over de plaatsing, medewerkers werkten netjes en ruimden de rommel goed op. Wij zijn erg tevreden.
levertijd van 1 maand werd meer dan 2 maanden.
De kwaliteit van de kozijnen is prima, de kwaliteit van het afwerken van de ingezette ramen in de oude vensters vind ik ondermaats
Wat vertraging door wespennest en toch beslagen ramen boven. UIterst tevreden doch nazorg.......
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."