Alles...intake, opmeten, bestelling en montage volgens gemaakte afspraken. Er werd kundig en netjes gewerkt...na afloop alles geveegd en opegeruimd. Zeer tevreden betreft het eind resultaat en service.
Hoi Marjanne, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Daar doen we het voor! Geniet van de nieuwe kozijnen. Groeten, Belisol Gouda
Wij bestelden er een schuifpui en een kozijn. Wij zijn prettig gehilpen in de showroommen kregen goed advies. Helaas was de levertijd nogal lang maar het lange wachten was de moeite waard. De montage is netjes uitgevoerd met een minimum aan rommel.
Hi Ed, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Door de drukte kunnen de wachttijden soms inderdaad wat oplopen maar we trachten de timings altijd te respecteren uiteraard! Dank je wel voor de mooie beoordeling, geniet van de nieuwe kozijnen! Groeten, Belisol Den Haag
We hebben op zolder twee dakramen incl. kozijnen laten vervangen. De oude ramen hadden enkel-glas en sloten niet goed. De nieuwe ramen hebben dubbel glas, zijn stevig en zien er mooi uit. Vakwerk!
Hoi Brigit, Dank je wel voor deze mooie review en het vertrouwen in onze diensten. Geniet van de nieuwe kozijnen! Groeten Belisol Haarlem
Vanwege een eerdere goede ervaring met Belisol deze keer voor een tweetal nieuwe kozijnen opnieuw voor Belisol gekozen, in dit geval vestiging Belisol-Gouda (Beligouda). Montage mensen waren keurig op tijd en zijn snel aan de slag gegaan. Even hulp nodiggehad van een kraan om de kozijnen over de woning te hijsen naar de achterkant. Alles vlot gedaan zonder problemen of schade. Door goed opgenomen maten paste alles ook in één keer zoals gepland. Afwerking netjes gedaan, inclusief opruimen. Woning nu helemaal tip-top in orde en helemaal verduurzaamd. Belisol, bedankt. M.vr.gr., Rob Foncke, Schiedam
Hi Rob, Mooi zo! Hier doen we het voor. Dank je wel om ons wederom in te schakelen. Vriendelijke groeten, Belisol Gouda
wij geven een 10 omdat alles vanaf de eerste dag tot het plaatsen van 2 kozijnen geweldig is verlopen. De 2 monteurs hebben hard gewerkt en niets was hun teveel. Nadat ze klaar waren na 2 dagen hebben ze alles netjes achter gelaten. Ga zo door mannen, het is een genot om naar het resultaat te kijken. Wanneer er weer kunststof kozijnen geplaats (boven ) dan nemen we jullie weer in de armen. ga zo door !!!!
Hi Peter, Onze vakmannen werken dan ook met #liefdevoorhetvak! Dank je wel voor het vertrouwen in onze diensten en veel plezier met de nieuwe kozijnen. Groeten Belisol Gouda
Onze nieuwe schuifpui is opgeleverd met schade gemaakt door één van de monteurs en nog een ander restpunt. We wachten al meer dan een maand op Belisol om het te komen oplossen.
Beste Erik, Zoals we reeds hebben laten weten, is uw dossier reeds doorgegeven aan onze leverancier ivm de schade. We houden je spoedig op de hoogte. Dank alvast voor je begrip. Mvg Klantendienst Belisol
Het duurde even voor het kozijn met twee klapramen gereed was en kon worden gemonteerd maar werd gedurende die tijd netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Uiteindelijke levering verliep vlot en kundig en de afwerking is zowel binnen als buiten prachtig gedaan. Vriendelijke monteurs die netjes werkten en waar nodig overlegden en adviseerde. Zeer tevreden met het eindresultaat.
Hoi Jan, Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Hier worden we blij van #liefdevoorhetvak. Mvg, Belisol Haarlem
Al onze kozijnen zijn vorige maand vervangen zowel aan de voor- als achterkant. Het was een lang traject aangezien we de bestelling al begin 2022 geplaatst hadden, maar deze lever tijd was destijds bijzonder en ons vooraf meegedeeld. Half april van dit jaar zou dan de verbouwing beginnen en 8 dagen duren en dit was exact het geval. De mensen van Belisol zijn vriendelijk, weten waar ze het over hebben en zijn echte vakmensen die meedenken en meewerken wanneer je een speciale vraag hebt. Ze werken heel hard, maar ook secuur en ook bij de na controle zijn er nog wat kleine dingetjes aangepast, die ons later zijn opgevallen, zodat het nu helemaal perfect is. Belisol is niet bepaald de goedkoopste, maar het is iedere Euro waard geweest; zo blij mee!
Hoi Andrea, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen in onze diensten! Vriendelijke groeten, Belisol Haarlem
Gelukkig zijn we nu met aangeboden aktie van belisol drechtsteden. We hebben samen een oplossing gevonden om de lastige situatie die was ontstaan met de plaatsing van het keukenkozijn te compenseren. Eindelijk kunnen we het afsluiten en genieten van de mooie kwaliteitskozijnen die zijn geplaatst. Een geslaagde after sale aktie ! Chapeau!
Dag Frank, Dank je wel voor jou aangepast beoordeling. Fijn dat we samen inderdaad een gepaste oplossing hebben gevonden! Veel plezier met de nieuwe kozijnen! Mvg, Belisol Drechtsteden
Originele beoordeling
Op 1e verdieping kozijn geplaats in badkamer door belisol! Op de begane grond in keuken ook een kozijn geplaatst maar niet goed ingemeten, de cooker kraan was niet meegenomen of over het hoofd gezien! Dat was niet meer te veranderen! Moest er mee akkoord gaan dus na 6 a 7 keer het kozijn eruit en ophogen is dit geplaatst maar moet nu wel steeds de cookerhandel omlaag doen om het kozijn te openen ! Als ik het terugdoe en mijn vrouw ziet dat over het hoofd tijdens het raam sluiten klapt dit tegen de cookerhendel. En je handen branden als je de hendek vergeet terug te zetten , bizar is dit! Ik was door de man die erbij kwam overrompeld, en hij liet mij tekenen voor akkoord! Ik had de keus akkoord gaan of anders werd het werk stilgezet! Wat heb ik een spijt dat dit zo is gelopen. Het werkt niet fijn en mijn vrouw en ik voelen allebei irritatie. Maar wel bijna 6000 euro betaalt. Het is niet fijn dat het zo gelopen is. Het inmeten is niet zorg vuldig gedaan. Er werd stompzinnig gezegt zat die cooker er wel!!!! Keuken is 3 jaar gelden geplaatst splinternieuw. Wat een spijt van belisol (Drechtsteden). Het moet gewoon opgelost worden, dit blijft irritatie!!
Dag Frank, Uiteraard vinden wij het jammer te moeten lezen dat onze dienstverlening niet naar wens is verlopen. Wij streven immers naar een perfecte klantentevredenheid. Zou het voor u mogelijk zijn om wat meer details met enkele foto's te bezorgen via [email protected]? Ik bespreek dit dat verder intern met Belisol Drechtsteden. Hartelijk dank alvast, Mvg Klantendienst Belisol
De mannen waren erg vriendelijk en keurig op tijd. Dus een 10 met een griffel!
Hi Rob, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Dank je wel voor het vertrouwen! Groeten, Belisol Tilburg
Vorig jaar informatie ingewonnen over een nieuwe voordeur. Er is goed naar mijn wensen geluisterd en ik had de offerte al snel binnen. De afspraak op mijn voordeur op te meten was snel gemaakt. Ook bij het opmeten werden mijn wensen nogmaals doorgenomen. Ik wist dat het lang zou duren voordat de voordeur geplaatst zou worden maar ook dat ging sneller dan verwacht. Op de dag zelf kwamen 2 vriendelijke en beleefde jongemannen de deur plaatsen. Ik had dit jaren eerder moeten doen. De deur is voorzien van een uitstekende beveiliging, Ik heb nu geen last meer van tocht en lawaai. Ik kan iedereen aanraden om naar Belisol te gaan. Voor mij geen ander meer!
Dag Marja, Dank je wel voor deze mooie aanbeveling. Onze toppers van Haarlem werken dan ook met zeer veel #liefdevoorhetvak. Vriendelijke groeten, Belisol
Netjes ontvangen en duidelijke uitleg over de soorten schuifpuien. Voor het vervangen alles keurig geregeld en heel netjes gewerkt en afgewerkt afgeleverd.
HI Debbie, Dank je wel voor de mooie beoordeling en het vertrouwen in Belisol Haarlem. Groetjes
Afspraken worden nagekomen, informatie is helder, vragen worden goed beantwoord. Bij het plaatsen van de schuifpui wordt netjes gewerkt.
Hoi Corine, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Mvg, Belisol Gouda
Van begin tot einde of ons calamitite van een kapot voordeur tot installation alles was over gesproken met zijn alles voor ons nood.fantastic group of mensen wie willen alles uit de mouw help te resolve het probleem. Hartelijk recommend deze firma voor hun inset en hun inzigt te ons probleem.
Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Mvg Belisol Utrecht
2 grote ramen laten plaatsen. Deze zijn van goede kwaliteit en werden erg netjes en professioneel geplaatst.
Hi Dennis, Dank je wel voor de top beoordeling en het vertrouwen in Belisol Haarlem. Vriendelijke groeten Belisol Haarlem
De heren hebben binnen een nette tijd keurig de kozijnen geplaatst en alles weer bijna netjes achtergelaten, goed werk geleverd dus!
Dank je wel Danielle!
Helaas hebben wij een negatieve ervaring met Belisol. Met name de communicatie van de verkoper en de vaardigheid van de monteurs. Joost Klaassen heeft ons de kozijnen verkocht, helaas is hij niet zo service gericht, aangezien hij nooit de telefoon opneemt, terugbelt of terugmailt. De monteurs zijn 1 dag bezig geweest met 3 man. Helaas was het donker toen we konden inspecteren. De volgende dag bij controle ons rot geschrokken van het prutswerk. Afwerking en kitwerk is niet om over naar huis te schrijven. Na diverse malen te hebben geklaagd hierover, is er een verkoper komen kijken (niet Joost, want die had blijkbaar geen tijd). Deze constateerde gelijk al dat het prutswerk is geweest. Er is een andere monteur langsgekomen om het op te komen lossen, echter was het leed al geschied. Al met al hebben wij een bijzonder nare ervaring en is het jammer dat hier geen foto's bij geplaatst kunnen worden. Geen aanrader dus.
Beste Bart, Wij vinden het jammer om deze beoordeling te moeten lezen. Als wij nog iets kunnen betekenen vanuit het hoofdkantoor, mag u mij dit altijd laten weten via [email protected] en dan volg ik dat graag verder voor u op en hoop ik alsnog tot een constructieve oplossing te komen. Onze excuses alvast, Mvg Koen Customer Service Officer Belisol
Bij Belisol Tilburg is communicatie een ondergeschoven kindje. Hierdoor zijn we niet alleen niet goed geadviseerd, maar zijn de ramen en kozijnen ook anders geworden dan schriftelijk is overeengekomen. Ter compensatie is bij hoge uitzondering - werd ons schriftelijk meegedeeld - het laatste bedrag niet in rekening gebracht, en hebben de kundige monteurs het binnenwerk afgewerkt, wat we eigenlijk zelf zouden doen. Dat we het hier bij gelaten hebben (terwijl we wettelijk gezien recht hebben op andere ramen en kozijnen) is omdat deze kwestie te stresserend is voor mij, omdat Belisol (onder andere met de woorden dat zich fout op fout op fout heeft gestapeld) erkende dat de gang van zaken goed fout ging, en telkens beterschap beloofde, terwijl dat niet gebeurde. Dus nee, ik raad Belisol beslist niet aan. Ik hoop dat er een tijd komt waarin ik naar onze nieuwe ramen (die best mooi zijn, maar anders dan gepland) kan kijken zonder dat de lading stress weer op welt.
Beste J.C.F. Ter Voert, Zoals we reeds in een eerder contact hebben laten weten vinden we dit een erg vervelende situatie en excuseren we ons nogmaals dat jullie niet meteen het juiste product hebben ontvangen. Deze fout ligt uiteraard volledig bij ons. Daarna hebben we jullie alsnog aangeboden om de afgesproken producten te plaatsen, hierin zijn jullie niet op ingegaan hetgeen wij dan ook respecteren. We hebben, zoals jullie neerschrijven, dan ook een extra compensatie voorzien voor een kostenloze binnenafwerking alsook een financiële tegemoetkoming. Na dit alles blijkt, bij het lezen van jullie review, dit niet voldoende is. Ook na de review hebben we jullie nogmaals voor de derde keer een tegemoetkoming gedaan waarop jullie ook niet wensten op in te gaan, hetgeen jullie recht is uiteraard. Wij betreuren de afloop in jullie dossier, maar we mogen toch stellen dat ook Belisol Tilburg zijn productiefout heeft erkend en hier meermaals een oplossing of tegemoetkoming heeft voor aangeboden. Met vriendelijke groet, Klantendienst Belisol
Zeer netjes werk geleverd. Goed bereikbaar voor vragen. Het is prachtig geworden
Hi Michelle, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Dank je wel voor de topreview. Mvg, Belisol Gouda
Hele mooie ramen, vriendelijke mensen, duidelijke afspraken. Waar voor je geld.
Hoi Tamara, Mooi zo! Dank je wel voor het vertrouwen!
Goed bedrijf
Dank je wel Theo. Mvg Belisol Eindhoven
Fijn personeel, dat steeds goed overleg pleegde en open stond voor het zo goed en mooi mogelijk te maken, binnen de offerte.
Hi Frank, Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Mvg, Belisol Eindhoven
Heel tevreden met onze aankoop, vanaf de offerte tot en met het plaatsen van onze nieuwe voordeur. Alles correct geregeld en geplaatst.
Hoi Peter, fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Dank je wel voor het vertrouwen. Mvg Belisol Breda
We hebben er even op moeten wachten maar de voordeur is geplaatst en we zijn echt super tevreden. Mooie kwaliteit, goed sluitwerk en alles is heel netjes afgewerkt. De hal is nu ook goed geïsoleerd. Na het plaatsen hadden we nog een vraag en er is meteen een monteur gekomen om te kijken en om een kleine aanpassing door te voeren.
Beste M. Jansen, Dank je wel voor deze leuke beoordeling. Fijn te lezen dat jullie super tevreden zijn! Mvg, Team Belisol Eindhoven
UItstekend
Hi Jan, Dank je wel voor het vertrouwen en deze mooie beoordeling. Mvg Team Belisol Eindhoven
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."