alleen goede ervaringen.
Erg prettig en betrouwbare partner voor beveiligingsvraagstukken. Accuraat en deskundig.
Goed tevreden over afhandeling van de transactie.
Geweldig aardige, correcte en uitermatig vakkundige adviseurs tot en met de vakkundige installatie en in gebruikstelling! Ondanks het uitgebreide systeem en de zeer complete installatie! Fijn om zo goed beveiligd te zijn en dit op afstand per IPhone te kunnen managen.
behoeft geen toelichting,jarenlange samenwerking en altijd naar tevredenheid
Top bedrijf als ik meer kennis had van deze branche zou ik hier absoluut bij willen werken. Zeer goede uitstraling. Denkt mee en alles is mogelijk.
Helemaal tevreden!
Ik ben uiterst tevreden over HTR security systems b.v. en heb eigenlijk geen verdere op- of aanmerkingen.
Prima zaak.
Groeten Geert :)
Uitermate tevreden over de samenwerking!!!
Geplande afspraken nagekomen en vlotte afwerking.
Uitstekende service tegen een concurrerende prijsstelling!
Systeem is aangesloten voor beelden op de TV en nu valt de TV soms drie tot vier keer op een avond uit. Dat is heel erg storend. Is daar een oplossing voor? V G .HJ VAN GEMERT
Het is spijtig om te horen dat u klachten heeft over de uitval van de televisie. Uit onderzoek op locatie is gebleken dat de storing niet afkomstig is van het camera systeem. De storing blijkt te worden veroorzaakt door Canal Digital. Het verzoek is om contact op te nemen met Canal Digital om het probleem te laten onderzoeken.
Prettige samenwerking. Deskundige medewerkers.
De ervaring is nog kort. Tot nu tor zijn wij erg tevreden. Ook gezien de mogelijkheid om per mobiele telefoon een aantal zaken kunt checken als je niet thuis bent. Dus erg tevreden.
Zeer goed geholpen en prima service. Bedankt hiervoor.
Tot nu toe prima.
Energieweg 50
6651 KT Druten
nze monteurs zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold, zodat ze alles weten over de nieuwste ontwikkelingen in techniek en wet- en regelgeving. Daarmee verzekeren we u van een betrouwbaar beveiligingssysteem en een uitstekend onderhoudspakket. Want: wat waarde heeft, verdient bescherming.