Na contact te hebben gezocht met Alexander waren we overtuigd dat hij zeer goed zijn vak verstond en wist waar hij over praatte; we hadden een vijftal montageberdrijven uitgenodigd. Het resultaat is nog mooier dan in de offerte staat.
Het eerste bezoek aan de showroom gaf ons al een goed gevoel. De plaatsing van alle ramen in 3,5 dag liep goed. Er werd gezellig en snel gewerkt. De paar onvolkomenheden zijn achteraf prima opgelost. Vakmensen...!
Zeer nette werkwijze en vakkundige vakmensen! Geen stress,opgeruimd en gezellig! Zeker aan te bevelen. Wij zijn blij er mee , bedankt !
Vakbekwame mensen welke netjes werken. Heel tevreden.
Duidelijke offerte en de kozijnen door vakmensen erin gezet.
Al bij het oriënterend gesprek bij Alfa Ramen hadden wij een erg goed gevoel. Er werd tijdens dit gesprek waarin wij onze wensen en vragen rustig konden stellen duidelijk dat het om zeer goed materiaal gaat dat wordt aangeboden. Wij besloten dan ook dat Alfa Ramen de ramen en deuren mochten plaatsen. Er was tussen het eerste bezoek en de plaatsing ook altijd ruimte voor vragen en advies. Onze ramen en deuren zijn inmiddels geplaatst en wij zijn zeer tevreden over het resultaat en het vakmanschap van dit geweldige team!
Fantastisch mooi gedaan!
Top advies en duidelijk. zeer klantvriendelijk en een goede prijs. Zeker aan te bevelen.
Prima vaklui. Werken netjes en zorgvuldig. Klus is volgens plan verlopen en de afwerking is volledig. Doen als gevraagd ook iets extra's. Werknemers zijn beleeft en prettig in de omgang. Het resultaat mag er zijn. Kan ze aanbevelen.
Van een tochtige kapel nu weer een goede isolatie, bijna onderhoudsvrije kunststof dakkapel .die er weer voor lange tijd tegenkan. monteurs verdienen compliment over de wijze van werken(vloer afgeplakt, s,avonds stoep keurig geveegd enz.)De monteurs lagen de lat voor zichzelf, om kwaliteit te leveren hoog. een zeer tevreden klant
Heel fijn bedrijf. Goede uitleg van Pieter in de showroom. Mooie kwaliteit ramen. Het huis is er echt van opgeknapt. Ook alle lof voor de monteurs Maarten en Jefta. Zij hebben hard gewerkt. Aan het eind van de dag werd alles weer glad getrokken. Het was gezellig ze in huis te hebben. Gewoon genoeg koffie blijven schenken, dan komt alles goed! ;-)
Afgelopen jaar heeft Alfa ramen en deuren kunststof kozijnen op de eerste verdieping geplaatst. Na een duidelijke offerte en een heldere uitleg, is de montage zorgvuldig uitgevoerd. Het eindresultaat is prachtig. Ik heb de samenwerking met Alfa ramen en deuren als zeer prettig ervaren. Een uitermate fijne ervaring.
Prima service en mooi eindresultaat.
Wij zijn super tevreden over Alfaramen uit Ridderkerk, Pieter Slingerland weet ook precies waarover hij praat, en denk ook mee qua ideeen. De uitvoering waren door Martin en Simon uitgevoerd, wat een vaklui! Maar vooral ook super gezellig, altijd in voor een grapje.... wat was het stil toen de klus geklaard was ;-) Wij bevelen zeer zeker Alfaramen aan, wij zijn meer dan tevreden!!!! Pieter, Martin en Simon (en Maarten ;-)) hartstikke bedankt voor het prachtige werk wat jullie bj ons verricht hebben!!!! Groetjes, Ed & Brenda
Na veel offertes te hebben aangevraagd en ontvangen zijn we geëindigd bij Alfa ramen en deuren in Alphen aan den rijn.Alexander heeft ons van af het begin super goed geholpen en advies gegeven.De kozijnen werden geplaatst door een super professioneel team en ze werkten heel erg netjes en snel.Wij kunnen Alfa ramen en deuren zeker aanbevelen voor iedereen die nieuwe deuren en/of kozijnen zoekt.100procent perfectie en kwaliteit.
Goed geholpen en voorgelicht in Zoetermeer. Door 2 geweldige monteurs die goed op elkaar waren ingespeeld perfect en naadloos gemonteeerd. Contact via de mail vond ik stroef verlopen , via de telefoon altijd gelijk iemand aan de lijn die vriendelijk was en de tijd nam om je vragen te beantoorden. Top !!
Afgelopen week gehele huis vernieuwd. Vakbekwame, klantgerichte en klantvriendelijke medewerkers. Uitstekende service. Ik kan Alfa een ieder van harte aanbevelen. Ze hebben hun goede naam meer dan waargemaakt. Chapeau.
Ook de tweede dakkapel is naar tevredenheid geplaatst en afgewerkt. De mannen werken vlot door en houden rekening met bewoners.
Na op de 2e verdieping aan de voorzijde van ons huis nu op de 2e verdieping de achterzijde een nieuw kozijn laten plaatsen. Keurig personeel en zeer vakbekwaam. Geen afraffelwerk, maar op en top wat aflevering betreft. Vooraf een duidelijke offerte met een zeer nette prijs. Ben zeer tevreden.
Gezien de vorige ervaringen weer voor Alfa gekozen en ik heb daar totaal geen spijt van.
Één woord: Geweldig! inzet, communicatie, coördinatie, levering en personeel zijn uitmuntend en naar volledige tevredenheid verlopen. Bereikbaar zelfs wanneer ze op vakantie zijn, dus wat willen we nog meer.... We hebben een raam erbij in een "blinde muur" alsof deze er al vanaf 't begin inzit. Netjes geplaatst en mooi afgewerkt. Vakmanschap! Met dank aan Alexander en de jongens die bij ons aan het werk zijn geweest!
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe voordeur van Alfa Ramen en Deuren. De voordeur is erg mooi en de kwaliteit is zeer goed. Wat het vermelden zeker waard is, is dat de manier van werken, zeer goed en netjes is!! Wij zouden Alfa Ramen en Deuren daarom zeker aanbevelen!!!
Kwalitatief goede hor uitstekend gemonteerd door een vriendelijke, toegankelijke monteur. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Hoogeveenenweg 6
2913LV Nieuwerkerk a/d IJssel