Het contact is fijn geweest gedurende het hele traject. De afwerking is geslaagd en de prijs tov de concurrenten was erg goed.
Zeer kundig en goed geholpen. We zijn erg tevreden over het resultaat.
Prima, verra!ssend goede klantbediening
Helemaal tevreden, prima service, product en montage!
Mooie kozijnen, schitterend afgewerkt helemaal top
Pieter Slingerland van Alfa Ramen Ridderkek heeft 2 dagen bij ons gewerkt voor het vervangen van een kunstof voordeur en gevels. Wij zijn zeer tevreden over de precieze en vakmanschap van Pieter zonder ook maar iets te vergeten. alles werd netjes opgeruimd en achtergelaten. Wij kunnen Alfa ramen Ridderkerk van harte aanbevelen!! Nogmaals bedankt Groeten Haydar&Ebru
Ervaring in het verleden en bij de laatste opdracht zijn prima
uitstekende service, duidelijke informatie, goede prijs/kwaliteit,
Een aanrader!, ben zeer tevreden over het vakmanschap. Een bedrijf die doen wat ze beloven, kwaliteit leveren voor een nette prijs en een fijne samenwerking. Bedankt Pieter!
Wij zijn erg tevreden over de snelheid, netheid en deskundigheid van de mannen die bij ons alle ramen hebben vervangen.
Adequate en serieuze opname offerte en definitieve maatopname. Duidelijk gespecificeerde offerte. Goede communicatie, vriendelijke en rustige mensen met verstand van hun vak. Netjes en schoon gewerkt(opgeruimd). Alleen paste twee luchtroosters niet, maar dat is allemaal netjes afgehandeld en toen pas tweede deel factuur verstuurd. Zeer tevreden! Dank, Ingmar van Ek
Alles goed geregeld.
Deskundige montage. Nette afwerking. Alle oude spullen werden afgevoerd en zelfs de straat werd aangeveegd ! Hier kunnen we weer jarenlang van genieten.
Afgelopen week hebben de mannen van Alfa kozijnen bij ons kunststof kozijnen geplaatst, nieuw dakkapel geplaatst en dak opbouw vervangen door kunststof. Alles is netjes gemonteerd en vragen die ik had werd vakkundig uitgelegd. Helaas is er door de leverancier verkeerd gestraald glas geleverd, maar daar krijgen we nog nieuwe voor. Binnen 4 dagen alles netjes gemonteerd. Klasse.
Prettige ervaring van aankoop tot levering
Ik moest uit 2 offertes kiezen. Hoewel Alfa iets duurder was, kwam de offerte 2 weken eerder binnen en werd de opdracht om die reden gegund. De levertijd werd aangehouden en het montage personeel deed zijn werk uitstekend. Ook werd alle rommel netjes opgeruimd en werden wij heel netjes te woord gestaan. Ik zal Alfa aan iedereen aanraden!
Wij hebben een goede ervaring met Alfa ramen en deuren. Ze hebben onze voorgevel op een goede en vakkundige manier vervangen.
Gewoon dik tevreden.
5 jaar geleden naar tevredenheid kozijnen laten plaatsen door ALFA. Daarom recent ook ALFA gekozen voor het plaatsen van een dakkapel. Zeer vakkundig personeel. Werken netjes.
Binnen 7 werkdagen gehele huis voorzien van kunststof ramen, terrasdeuren, keukendeur, balkondeur, voordeur, vensterbanken, plissee hordeuren, raamhorren en nieuwe raamdorpelstenen. Alles van perfecte (duitse) kwaliteit en geplaatst door zeer ervaren monteurs, voor wie niets teveel was om het gewenste eindresultaat te bereiken. Petje af voor Pieter Slingerland en zijn team.
Al diverse jaren laten wij met regelmaat kunststof kozijnen, deuren etc plaatsen. Dit alles tot volle tevredenheid.
Prettig personeel goede kwaliteit en goed advies
Hoogeveenenweg 6
2913LV Nieuwerkerk a/d IJssel