Heel goed

Loste zich als vanzelf op

Goed geregeld.

Alles goed geregeld.

uitstekend

Overzichtelijk in de rapportage.

te vreden klant

Nu ook voor mijn moeders nieuwe huis bij energie direct een contract af gesloten

Altijd duidelijk

Ze zijn niet de goedkoopste maar wel de beste in communicatie en regelen van maandbedragen en jaarrekening. Telefonisch word je netjes te woord gestaan en duurt niet lang. Voor mij de beste energie leverancier.

Zie onder

Reeds enkele jaren klant zonder enig probleem. Goede en duidelijke informatie!!

• Betrouwbaarheid

Moeilijk een goede keuze te maken ivm. de schommelende prijzen.

Gemakkelijk contract af te sluiten, maat twijfelt of de prijzen eerlijk en correct zijn. Kan in deze situatie niet blindelings erop vertrouwen of de prijzen juist zijn.

• Betrouwbaarheid

De aanvraag is buitengewoon simpel en gemakkelijk!

Erg gemakkelijk de aanvraag!!

• Betrouwbaarheid

Goede en snelle service en goede afhandeling in mijn ogen

Heel blij met Energiedirect

Mijn ervaring heel positief en ik ben super blij dat ik voor jullie had gekozen

Positief

Goede service en verhouding prijs product.

Lekker goedkoop

Zeer makelijk overstappen met een overzichtelijke app

• Betrouwbaarheid N.v.t.

nog niet duidelijk zakelijke naam

ik heb prive contract bij jullie wil ik omzetten naar zakelijk gaat niet nu nieuw contract gemaakt maar moet nergens zakelijke gegevens invullen heel raar

prettig

Energietarieven super.

x

xxx

Opdringerig bedrijf

Energiedirect is een opdringerig bedrijf dat klanten behandeld als een stuk vuil. Na 5 jaar trouwe klant wou ik mijn contract in februari verlengen met een jaar zodat ik nog een jaar geen terugleveringskosten zou hoeven te betalen. Er werd mij in de chat verteld dat dit niet mogelijk was en ik maar een variabel contract moest nemen. In plaats daarvan ben ik naar hun concurrent heen gegaan (eneco) waar ik wel mijn contract nog een jaar kon vastzetten. Na de overstap heeft energiedirect mij wel 20x gebeld om verhaal te krijgen waarom ik ben overgestapt. Hierbij kreeg ik een hele opdringerige onfatsoenlijke dame aan de telefoon die toch wel even van mij wou weten waar ik heen was gegaan, wat ik nu betaalde en waarom ik niet bij hun was gebleven. Echter uitte zich dit ineen discussie waarbij ik op een gegeven moment maar heb opgehangen.. (geen normaal gesprek mee te voeren) Een ding weet ik wel, ik ga nooit meer terug naar energiedirect. en dat hebben ze aan zichzelf en hun klantenservice te danken.

• Betrouwbaarheid

Duidelijk maand overzicht en betrouwbaar.

Duidelijk en betrouwbaar

heel goed

ik wordt altijd netjes te woord gestaan, zijn altijd vriendelijk als je ze nodig hebt

Was altijd tevreden met Energiedirect

Het is dat een andere leverancier mij belde, en ik niet in de gaten had, dat het een andere leverancier was dan Energiedirect. En zodoende, zonder erg, overgestapt. Had niks met jullie te doen!!!

Makkelijk en snel

Helder, makkelijk en snel.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

duidelijk overzicht en goed advies

duidelijk overzicht van verbruik, goed advies qua maandlasten.

Apart en prettig

Men probeerde mij twee maal telefonisch te bereiken zonder resultaat en bij mijn terugbellen hoorde ik dat een en ander ook on-line geregeld kon worden. Dat heb ik toen maar gedaan! Dat werd een snelle actie en heb ook nog geld bespaard!

Oke

• Betrouwbaarheid

als klant altijd naar tevredenheid behandeld

energiedirect.nl heeft mij altijd waar nodig in het verleden goed tegemoed gekomen in mijn problemen en gezorgt voor een oplossing.

Willemsplein 4

5211AK 's-hertogenbosch

Over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.

Over Energiedirect

Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.