Loste zich als vanzelf op
Dankjewel voor je mooie review en de 10! 💚😍
Alles goed geregeld.
altijd fijn dat het goed geregeld is en zo hoort het natuurlijk ook. 👌
Overzichtelijk in de rapportage.
Super dat het overzichtelijk is. Bedankt voor je review Jacques.
Nu ook voor mijn moeders nieuwe huis bij energie direct een contract af gesloten
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent Lucienne en dat het ook voor je moeder is gelukt om klant bij ons te worden. Dankjewel voor het vertrouwen, dat doet ons erg goed om te horen! Groet, Jo
Ze zijn niet de goedkoopste maar wel de beste in communicatie en regelen van maandbedragen en jaarrekening. Telefonisch word je netjes te woord gestaan en duurt niet lang. Voor mij de beste energie leverancier.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Jolanda, dat doet ons erg goed om te horen! Dankjewel voor deze beoordeling! Groet, Jo
Reeds enkele jaren klant zonder enig probleem. Goede en duidelijke informatie!!
Goedemorgen, Fijn om te horen dat je tevreden bent, dank voor de beoordeling! Groet, Jo
Gemakkelijk contract af te sluiten, maat twijfelt of de prijzen eerlijk en correct zijn. Kan in deze situatie niet blindelings erop vertrouwen of de prijzen juist zijn.
Erg gemakkelijk de aanvraag!!
Mijn ervaring heel positief en ik ben super blij dat ik voor jullie had gekozen
Goede service en verhouding prijs product.
Bedankt voor je review Theo! Energiedirect | Webcare
Zeer makelijk overstappen met een overzichtelijke app
Bedankt voor je review! Energiedirect | Webcare
ik heb prive contract bij jullie wil ik omzetten naar zakelijk gaat niet nu nieuw contract gemaakt maar moet nergens zakelijke gegevens invullen heel raar
Dag, Dit klinkt inderdaad vreemd. Ik wil je graag vragen om via social media ons een bericht te sturen zodat we je verder kunnen helpen. Groetjes, Energiedirect | Webcare
Energietarieven super.
Super bedankt voor je review!
xxx
Dankjewel voor je review!
Energiedirect is een opdringerig bedrijf dat klanten behandeld als een stuk vuil. Na 5 jaar trouwe klant wou ik mijn contract in februari verlengen met een jaar zodat ik nog een jaar geen terugleveringskosten zou hoeven te betalen. Er werd mij in de chat verteld dat dit niet mogelijk was en ik maar een variabel contract moest nemen. In plaats daarvan ben ik naar hun concurrent heen gegaan (eneco) waar ik wel mijn contract nog een jaar kon vastzetten. Na de overstap heeft energiedirect mij wel 20x gebeld om verhaal te krijgen waarom ik ben overgestapt. Hierbij kreeg ik een hele opdringerige onfatsoenlijke dame aan de telefoon die toch wel even van mij wou weten waar ik heen was gegaan, wat ik nu betaalde en waarom ik niet bij hun was gebleven. Echter uitte zich dit ineen discussie waarbij ik op een gegeven moment maar heb opgehangen.. (geen normaal gesprek mee te voeren) Een ding weet ik wel, ik ga nooit meer terug naar energiedirect. en dat hebben ze aan zichzelf en hun klantenservice te danken.
Goedemorgen! Hartelijk bedankt dat je de tijd en de moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Wat vervelend om te lezen dat je na de overstap 20 keer bent gebeld door ons met de vraag waarom je bent overgestapt. Het is altijd goed om dit te checken maar het is uiteraard wel de bedoeling dat zo'n gesprek netjes en respectvol gaat. Uit je bericht begrijp ik uit dat dit niet is gebeurt. Hiervoor wil ik graag mijn excuses aanbieden. Ik heb een melding gemaakt bij de desbetreffende wervingbureau die je heeft benaderd zodat de desbetreffende medewerker op zijn of haar gedrag wordt aangesproken. Groetjes, Mandy
Duidelijk en betrouwbaar
Super bedankt voor je mooie review Harrie!
ik wordt altijd netjes te woord gestaan, zijn altijd vriendelijk als je ze nodig hebt
Super bedankt voor je mooie review Carla en het mooie cijfer!
Het is dat een andere leverancier mij belde, en ik niet in de gaten had, dat het een andere leverancier was dan Energiedirect. En zodoende, zonder erg, overgestapt. Had niks met jullie te doen!!!
Hartelijk bedankt voor je mooie cijfer. Wat jammer om te lezen dat je bent overgestapt naar een andere leverancier. Al helemaal omdat dit zonder erg is gebeurt. Uiteraard ben je altijd vrij om een leverancier naar keuze te kiezen. Wanneer je wordt benaderd door een maatschappij dan heeft de leverancier wel de plicht om duidelijk kenbaar te maken dat het gaat om een overstap. Wanneer je liever terug keert als klant dan kunnen we altijd samen controleren of de overstap wel terecht is en of er een mogelijkheid is om dit terug te draaien. Neem dan gerust contact op met de klantenservice via de chat. We horen graag hoe de overstap precies is gegaan zodat we kunnen uitzoeken wat we kunnen doen. Groetjes, Mandy
Helder, makkelijk en snel.
Wat een mooi cijfer! Leuk om te lezen dat het lekker makkelijk en snel is verlopen. Groetjes, Mandy
duidelijk overzicht van verbruik, goed advies qua maandlasten.
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review!
Men probeerde mij twee maal telefonisch te bereiken zonder resultaat en bij mijn terugbellen hoorde ik dat een en ander ook on-line geregeld kon worden. Dat heb ik toen maar gedaan! Dat werd een snelle actie en heb ook nog geld bespaard!
Goedemorgen! Omdat we een online leverancier zijn kan je veel zaken zelf online regelen. We willen het je graag zo makkelijk mogelijk maken. Fijn om te lezen dat het is gelukt en bedankt voor het achterlaten van een positieve review! Groetjes, Mandy
Oke
energiedirect.nl heeft mij altijd waar nodig in het verleden goed tegemoed gekomen in mijn problemen en gezorgt voor een oplossing.
Goedemorgen! Hartelijk bedankt voor je mooie review.
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.