Goed aanbod…transparant en duidelijk.
Dankjewel voor je review Herman! Groetjes, Energiedirect | Webcare
Bedankt voor deze review Mieke! Wij waarderen dit enorm. Groetjes, Energiedirect | Webcare
Om dat het voor mij nieuw is
Dankjewel voor je review Andre! Hopelijk zullen we nog lang een samenwerking hebben. Groetjes, Energiedirect | Webcare
de berichtgeving maandelijks ziet er verzorgd uit ben tevreden
Wat fijn om te horen! Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Energiedirect | Webcare
Dankjewel voor je mooie review Alain! Groetjes, Energiedirect | Webcare
x
Dank voor deze hoge beoordeling, top! Groet en een heel fijn weekend gewenst, Jo
Tevreden over de service, daarom weer voor jullie gekozen.
Dag Koos, Dank voor je review en wat fijn om te horen dat je ons hebt gekozen op basis van de goede service! Mocht je vragen aan ons hebben dan horen we dat graag van je. Groet en een fijn weekend, Jo
alles is helder,ben zo klaar gr sjaak
Wanneer jij niets te klagen hebt, dan hebben wij dat ook niet Sjaak! Bedankt voor deze top review. Fijn weekend gewenst! Groet, Jo
fijn bedrijf en Goede prijzen! we zijn al jaren klant bij dit fijne bedrijf.,
Op naar de komende jaren Guus ;) Bedankt voor je review!
Als leek ben je afhankelijk van wat er wordt gezegd. Je maakt dus een keuze op basis van vertrouwen. Ik hoop dat deze niet wordt beschaamd…maar het voelt goed! Ik kan alleen niet goed wennen aan het feit dat er geen rechtstreeks contact is, maar alles online moet…
Hoi Ineke, Wat leuk dat je klant bent geworden, welkom bij energiedirect.nl. Als online energieleverancier kun je bij ons alles zelf regelen via de app of je persoonlijke pagina. Mocht je onze hulp nodig hebben dan kunnen we je prima helpen via de chat. De contact mogelijkheden vindt je op vindt je op https://www.energiedirect.nl/klantenservice. Groetjes, Denis Webcare energiedirect.nl
Goeie verhalen herover
Hi Sutthiya, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat alles goed bevalt bij Energiedirect! Groetjes, Dominique | Webcare Energiedirect
ervaring is goed had alleen wat korting verwacht op eenjarig contract
Super fijn om te horen dat de ervaring goed was. Dankjewel voor je review! 👌
goede Website
dankjewel voor je review en wat leuk om te horen dat je onze website goed vindt. We zijn natuurlijk ook voor de achtste keer website van het jaar. 💚🙌
nier relevant
Dankjewel voor je mooie review Leonard! Super fijn om te horen dat je nog geen problemen hebt ervaren. 👌
we hebben in het verleden een goede ervaring gehad en vertrouwen weer op een goede ervaring met Energie direct.
Welkom terug bij Energiedirect! Wat fijn dat je altijd goede ervaringen bij ons hebt gehad. We gaan uiteraard ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat je tevreden blijft. Mocht je toch nog ergens tegenaan lopen dan geef het gerust aan. We helpen je graag! Groetjes, Mandy | Webcare Energiedirect
Alles snel en eenvoudig met een paar clicken geregeld
Hi Kyna, Een 9, wij kunnen onze week niet beter starten! Dankjewel voor deze mooie review, hier worden wij blij van! Groet, Jo
Goede tarieven in plaats van een hoge korting!
Super om te horen dat je zo tevreden over ons bent Ralph en mooi om te zien dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Dankjewel! Groet, Jo
Alles voor de rest tot nu toe goed alleen ik wilde al 3 weken geleden overstappen maar de link voor het vriendenvoordeel werkt dus nog steeds niet. Daarbij is de korting ook al terug gelopen van € 260 naar € 200. Al verschillende keren gechat, gemaild en gebeld maar er is op geen enkele manier een mouw aan te passen. Dit is en blijft teleurstellend want het is enkel een software matige storing. Maar ik kan me WEL aanmelden!!!?
Hi Hank, Dank voor je review. Het aanbod wijzigt wekelijks. Het kan inderdaad zo zijn dat je de ene week €250,- euro energiekorting krijgt en een paar weken later €100,- euro of €300,- euro. Dit heeft met heel veel factoren te maken, onder andere natuurlijk ook hoe de markt beweegt, vraag en aanbod en de voorraad van het aantal contracten i.c.m. de tarieven en de bijbehorende kortingen. Dit werkt overal zo :) Het Vriendenvoordeel werkt inderdaad op dit moment niet. Wellicht dat dit in de toekomst weer terug zal keren, maar op dit moment nog niet. Laat je het weten wanneer je vragen aan ons zou hebben? We staan je dan graag te woord! Groet, Jo
ik zit nog met vele vragen en ik wilde termijn bedrag aanpassen dat kon niet.
Hi Robert, Dank voor je berichtje! Jammer om te horen dat je er niet uitkomt. Je kan ons bereiken via onze chat of via onze Facebook pagina via een privéberichtje. Via beide kanalen kunnen wij jou dan verder helpen. Laat je het meteen even aan ons weten? Dan schieten wij je direct te hulp! Groet, Jo
Ik word volgende maand 86.Jullie aanbiedingen zijn goed maar je kunt nergens via de mail met jullie converseren over je vragen. Zo wil ik oa overleggen om mijn maandelijkse betaling iets te verhogen, dit om dat mijn vrouw en ik beide 80 of ouder zijn. Maar hoe kun je met iemand via de mail hierover praten en advies krijgen. Verder wil ik met iemand overleggen over de schattingen, die jullie gemaakt hebben voor de komende 3 jaar. Die zijn niet echt duidelijk . Kunnen jullie het aanbod dat jullie aan mij gedaan hebben op een Pdf zetten, zodat ik het kan printen? Tenslotte kan iemand mij mailen hoe ik met hem kan overleggen over de afwikkeling van de jaarrekening, die ik met factuurdatum 19 januari 2025 ontving Dit verloopt volgens mij niet correct. Dit is nu het 3e contract dat ik met jullie afsluit. Tot nu toe was ik zeer!! tevreden. Vorig jaar kon ik zelfs wel een medewerker aan de telefoon krijgen. Jammer dat dit nu onnodig veranderd is. Of ik jullie zal aanbevelen? Ja zeker als het jonge mensen betreft, die goed met computers om kunnen gaan. Ouderen -65/70+allen als zij bedreven zijn in computergebruik of iemand in de buurt hebben die hun kan helpen. Jammer, want julli zijn een prima en aan te raden energieleverancier.
Hoi Aart, Jammer dat we in je review niet hoger scoren. Wij zijn inderdaad een online energieleverancier zoals de naam energiedirect.nl al aangeeft. Onze klanten kunnen zaken gemakkelijk regelen via de app. Natuurlijk kun je ons ook vragen stellen alleen niet via de mail. Voor onze klanten hebben we namelijk een handige chat waarin jij alle bovenstaande vragen kan stellen. Via je app of persoonlijke pagina kun je een chat met ons starten en dan spreek je binnen no time een medewerker. Je kunt ook een chat starten via https://www.energiedirect.nl/klantenservice. Groetjes, Denis Webcare energiedirect.nl
Helaas ben ik al weken aan het proberen om een vriendenvoordeel te activeren maar is na weken van inloggen steeds buiten werking. Jammer.
Hartelijk bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Het klopt dat je tijdelijk geen gebruik kan maken van vriendenvoordeel. Dit komt door een technisch probleem. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. Excuses voor het ongemak. Groetjes, Mandy | Webcare Energiedirect
Snel antwoord op mijn vragen
Hartelijk bedankt voor je mooie compliment! Lekker snel en vlot daar houden wij wel van. Groetjes, Mandy | Webcare Energiedirect
Snel en makkelijk geregeld.
Goedemorgen Ad, super fijn dat het snel, makkelijk en duidelijk is geregeld. Dankjewel voor je mooie review en natuurlijk van harte welkom bij Energiedirect! 💚
Ik ben goed geïnformeerd hoe ik het best over kan stappen naar Energiedirect.
Dankjewel voor je mooie review Caroline. Super fijn om te horen dat je goed bent geïnformeerd! Welkom bij Energiedirect. 💚
Zeer positief
Goedemiddag Hassan, Kijk! Dat is (alvast) een mooie manier om aan het weekend te beginnen. Bedankt voor je mooie recensie 🙌. Groetjes, Maithe | Webcare Energiedirect
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.