I like the monthly overview sent by email which helps to understand my expenses
Thank you for your review!
komen belofte na
Zoals 't hoort! Bedankt voor de waardering! Groetjes Reggie | Webcare energiedirect.nl
Eind vorig jaar klant geworden. Tot volle tevredenheid. Scherpe tarieven. Kan nu alles volgen via Regelneef prima!
Bedankt voor de lovende woorden en mooie terugkoppeling. Dit waarderen wij zeer! Groetjes Reggie | Webcare energiedirect.nl
Fijne app en de prijs zoals ik verwacht had. Ik vind het alleen jammer dat de korting van het tanken eraf is gegaan. Waarschijnlijk zal dat de reden worden om aan het einde van het contract naar een ander te gaan.
Hi Herman, Ik kan begrijpen dat je baalt dat de samenwerking met Tankey is gestopt. Hopelijk hebben we richting het einde van jouw overeenkomst een erg mooie aanbieding voor je klaarstaan waardoor je hopelijk toch van gedachte veranderd :) Groetjes Tessa | Webcare energiedirect.nl
Hoe komt het dat als ik een heel weekend niet thuis ben dat ik elektra en gas gebuik. En als ik gewoon thuis ben ook hetzelfde Electa en gas gebuik. Die begrijp ik niet.
Hi Esseline, Wat goed dat je zo bewust bezig bent met je verbruik. Ik kan me voorstellen dat het er vreemd uitziet als je verbruik hetzelfde is op dagen dat je niet thuis bent, in vergelijking met dagen dat je wel thuis bent. Ondanks je op bepaalde dagen misschien niet thuis bent, zal ook dan stroom en gas verbruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan apparaten die wel aangesloten zijn aan het stopcontact, ook die in standby staan. Daarnaast zal er ook altijd gas worden verbruikt omdat de CV ketel wel op temperatuur moet blijven. Dat er op die dagen exact hetzelfde wordt verbruikt, dat is wel vreemd. Ik ben dan ook benieuwd of je mij hiervan een screenshot kan sturen zodat ik voor je kan kijken waar het mee te maken heeft. Beschik je over Facebook en twitter? Stuur mij dan gerust via die weg een berichtje. Ook mag je ons mailen via [email protected]. Vermeld hierbij dan ook je klantnummer. Groetjes Nathalie || Webcare Energiedirect
krijg regelmatig bericht over mijn verbruik,en dat vind ik fijn.ook kan ik mijn verbruik met andere vergelijken
Alles verliep goed met de overstap en de app Regelneef is erg handig
Alleen mijn Regelneef werkt niet.
duidelijke app makkelijk bereikbaar en betaalbaar
Word goed op de hoogte gehouden via de app. Krijg antwoord op vragen als ik die heb.
Van harte welkom! Wij zijn ook blij met jou als klant. Bedankt voor je positieve review. Groetjes, Mandy Webcare Energiedirect.nl
Vanaf de eerste kennismaking tot op heden verloopt alles zoals dat beloofd werd!
Bedankt voor je positieve review! Van harte welkom bij Energiedirect.nl Groetjes, Mandy Webcare Energiedirect.nl
ik heb enige tijd geleden een mail verstuurd met vraag maar tot op heden geen antwoord gehad. heel irritant als je ook niet kan bellen
Hoi Arthur, Ik heb geen mail van je ontvangen. Je kan ons een bericht sturen via https://twitter.com/messages/compose?recipient_id=19202766 of via http://m.me/energiedirect.nl met je vraag, postcode, huisnummer en geboortedatum. Ik help je heel graag via daar verder! Groetjes, Dominique | Webcare Energiedirect
Ik ben pas een paar maandjes klant dus het moet allemaal nog wel blijken, maar tot nu toe ben ik erg tevreden. Enig minpuntje is de verbruikgegeven die altijd 2 a 3 dagen achterlopen. Vorige leverancier was het de volgende dag altijd zichtbaar
Van harte welkom bij Energiedirect.nl Fijn om te horen dat je tot nu toe tevreden bent. Bedankt voor je feedback. Hopelijk kunnen we dit in de toekomst verbeteren zodat je nog sneller inzicht hebt in je verbruik. Groetjes, Mandy Webcare Energiedirect.nl
U had totaal geen begrip voor mijn argument dat ik als consument er geen weet van zou hebben dat u als nieuwe energie aanbieder de afloopdatum van mijn bestaande contract niet zou controleren. Dit was in het verleden namelijk wel zo. Doordat u min contract ca 14 dagen te vroeg liet ingaan kostte dit mij Euro 350,-- ! Ik heb u dit reeds 2x medegedeeld zonder commentaar uwerzijds. Slechte communicatie.
Hoi, goedemiddag! Ik kan mij heel goed voorstellen dat je hier van baalt. Je hebt helaas pas contact opgenomen op het moment dat de levering al was gestart. Hierdoor konden wij de startdatum niet meer aanpassen voor je. De startdatum stond overigens ook in je aanmeldbevestiging en je hebt van te voren een sms ontvangen met dat wij de levering gingen starten per 03-11-2021. Als ik je nog ergens anders mee kan helpen dan hoor ik het heel graag. Groetjes, Dominique | Webcare Energiedirect
Ben nog maar kort klant maar bevalt prima!
Kijk, de eerste indruk ziet er al goed uit. Laten we dit ook zo houden en er een mooie tijd van maken :D Bedankt voor je review Sandra!
Energiewacht maakt waar wat zeggen
Bedankt voor je mooie review Alphons. Dit waarderen we enorm :)
alles doet het , geen storingen. prettige correspondentie!
Wauw, dat is helemaal toppie Emil! Leuk dat je voor ons hebt gekozen. Voor alsnog welkom! :D
Ik ben nog maar 3 maanden klant, maar tot zover, vind ik het goed geregeld!
Super fijn om te horen. Welkom bij Energiedirect! :)
Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met Energiedirect. App is ook duidelijk. Ik ben zeer tevreden.
Gelukkig Henk, fijn om te horen!
Sinds een half jaar klant, maar uiterst tevreden met de communicatie vanuit jullie naar de klant.
Super fijn om te horen Jan! :) Bedankt voor je positieve feedback.
wel wat onduidelijk: o.a twee jarig contract afgesloten gasprijs incl € 0,93974 overzicht december 2021 163kub /174,70 is per kub 1.07177 overzicht januari 2022 152kub /167,73 is per kub 1.10348 hoe is dit mogelijk en dan is er met januari ook nog belasting voordeel ingegaan
Hi Jan, Goede vraag! Je huidige totale gasprijs vanaf 2022 is € 0,95917/m3. Dit tarief is inclusief de belasting en toeslagen van 2022. In het energierapport zijn naast dit tarief ook de netbeheerkosten en vaste leveringskosten meegerekend. De netbeheerkosten voor gas per dag zijn € 0,51110/dag en de vaste leveringskosten voor gas zijn € 0,19692/dag per dag. Januari bestaat uit 31 dagen, dus de totale gas kosten zijn: 152 m³ x € 0,95917 + € 0,51110 x 31 dagen + € 0,19692 x 31 dagen = €167,74. In december was jouw totale gasprijs: € 0,93974 / m³. Dit is inclusief de belasting en toeslagen van 2021. De netbeheerkosten voor gas waren € 0,49731/dag in 2021 en de vaste leveringskosten waren € 0,19692/dag. De totale kosten van gas op je energierapport van december waren dus: 163 m³ x € 0,93974 + € 0,49731 x 31 dagen + € 0,19692 x 31 dagen = €174,70. Het belastingsvoordeel van 2022 is een verhoging van de vermindering energiebelasting en een verlaging van het belastingstarief van elektriciteit. Dit heeft betrekking op de elektriciteit kosten en niet op gas. Je belasting, toeslagen en de netbeheerkosten kunnen tussentijds wijzigen: per 1 januari en per 1 juli, vandaar het verschil in tarieven. Hopelijk is alles nu een stuk duidelijk voor je! Groetjes, Dominique | Webcare Energiedirect
Overstap is correct gedaan.
Fijn om te horen! :)
Tevreden
Bedankt voor je positieve feedback. Dat wordt gewaardeerd!
Fijn om te horen Harmen! :)
Fijne app voor het verbruik
Hoi John, Goed om te horen dat je zo tevreden bent dank je wel voor je beoordeling. Groetjes Mariska Webcare team
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.