goede

• Betrouwbaarheid

quite good and user freindly

would be really nice if your app and website also had an english language option

• Would you recommend us? Yes
  • N/A

Mijn twijfels.

Met een meneer van de callcenter afgesproken om het nieuwe contract voor 5 jaar vast te legen. In het laatste mail van energiedirect over het nieuwe contract stond het voor 1 jaar vast. Geprobeert (moet ik toegeven in de hectische periode met de enorm stijgende energieprijzen)om met energiedirect hier over in contact te komen. Dat lukte mij niet en heb ik het maar opgegeven. Zie wel hoe het afloopt. Ik zie ook aanbevelen staan. Jammer dat er niet ik twijfel erbij staat.

Heel goed

Elke maand energie overzicht

• Betrouwbaarheid

Erg goede en nette energieleverancier

Erg nette tarieven en goede overstapservice alles is super netjes en keurig geregeld.

Tot op heden tevreden

Tot op heden is alles correct verlopen, maandoverzicht ziet er goed uit, alleen wat opgewekt is met mijn zonnepanelen ontbreekt in dit overzicht.

Correcte service

• Betrouwbaarheid

zeer accuuraad goed duidelijk en begrijpbaar

Geen problemen

Tot nu toeverlaat alles vlekkeloos

• Betrouwbaarheid

Nog nooit problemen met jullie gehad! Houden zo.

Prijs kwaliteit verhouding tot nu toe goed.

uistekende service

uistekende online service

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

tot nu toe erg tevreden

Goed geregelde overstap aantal maanden geleden. De aanbieding was redelijk scherp voor gas en licht. De persoonlijke account is duidelijk en goed overzichtelijk. Ben benieuwd naar het vervolg

Simpel

Slimme meter en geen omkijken

• Betrouwbaarheid

Erg tevreden als nieuwe klant

Goede app helemaal top!

• Betrouwbaarheid

Heel fijne app Gemakkelijk volgen van verbruik. Getallen kloppen!

• Betrouwbaarheid

Overstap geen soepel en duidelijke app

Ik ben in oktober weer overgestapt naar energie direct. De overgang ging soepel en ik ben blij met de app van energie direct. Gebruikersvriendelijk en overzichtelijk.

Prima energieleverancier

Mijn overstap naar Energiedirect is vlekkeloos verlopen. Voor de rest ben ik erg tevreden met mijn mogelijkheden op hun website enz.

Is onberijkbaar

Offertes zijn niet te accorderen. Mails worden niet beantwoord. Virtuele robot is een fiasco. Chatten gaat heel stug. WAAROM GEEN TELEFONISCH CONTACT!

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Betrouwbaar en zeer eenvoudig geregeld

Super vanaf het begin een vertrouwd gevoel.

Correct

• Betrouwbaarheid

voorlichting en service zijn erg goed

Komen na wat ze beloven

Zijn zeer betrouwbaar Komen na wat ze beloven

Opgelicht!

Ons contract is door het personeel van energie direct verkeerd ingeschaald waardoor je vele malen duurder uit zijn dan ons vorige leverancier! Aan de hand van onze standen zouden we €200 euro per maand gaan betalen, zei energie direct. Echter na het een maand was ons termijn bedrag verhoogd naar €260 euro te zijn!! Na het telefonische contact bleekt er een fout gemaakt te zijn met het invullen van onze gegevens bij hun, nu zijn we een maand verder dus over de 14 dagen bedenk tijd en voor 3 jaar vast aan dit bagger bedrijf. Ze wilde ons ook niet tegemoet komen of met een oplossing komen! Zwaar KUT!

duidelijk geinformeerd

Er wordt gedaan wat beloofd is. Overstapgeld is inmiddels ontvangen. super!

Willemsplein 4

5211AK 's-hertogenbosch

Over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.

Over Energiedirect

Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.