Pro/actieve informatie over prijsstijgingen elektra
Super bedankt voor dit mooie cijfer, Peter!
Ik heb tot op heden een goede ervaring. De regelneef app vindt ik ook erg handig
Hartstikke fijn om te horen dat je tot nu toe goede ervaringen hebt, laten we dat vooral zo houden! Mocht je een keer vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura I Webcare energiedirect.nl
Fijn bedrijf en goed geholpen.
Ontzettend bedankt voor dit mooie cijfer!
Gas en stroom komen mijn huis binnen en ik betaal maandelijks mijn bijdrage. Meer ervaring zou er niet moeten zijn en dat is er ook niet.
Dat is toch wel het allerbelangrijkste inderdaad :) Mocht je toch eens vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.
n.v.t.
Dankjewel voor dit mooie cijfer!
Administratie is prima in orde. Een paar jaar geleden klant geweest en nu opnieuw klant. Dat zegt al genoeg.
Super bedankt voor dit mooie cijfer! Welkom terug, Ingrid :)
Wat afgesproken is na komen dat is belangrijk dat geld voor beide partijen.
Hartelijk dank voor deze mooie review! En je hebt helemaal gelijk, afspraken nakomen is zeker belangrijk :)
Goede informatie, website beetje van slag!
Dankjewel voor deze review, Roel! Vanwege enorme drukte, in verband met alle ontwikkelingen, kan de website wel eens van slag zijn, sorry! Mocht je een keer vragen hebben en je kunt niet op de site neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura I Webcare energiedirect.nl
Zoals je wenst dat een energieleverancier functioneert.
Ontzettend bedankt voor deze mooie 10! Mooie kernwoorden waar ik me helemaal in kan vinden :) Mocht je eens onze hulp nodig hebben bij vragen of problemen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura I webcare energiedirect.nl
nog geen ervaring ben pas klant
Dankjewel voor je review, Arie! Het is lastig om een beoordeling te geven als je net klant bent, dat snap ik best. Mocht je eens vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura I Webcare energiedirect.nl
Goede en duidelijke communicatie
Dankjewel voor deze review, Hans! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Als we toch nog iets voor je kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura I Webcare energiedirect.nl
Nog geen kkachten
En dat willen we graag zo houden, Pierre :)
Tevreden met lev.
Ontzettend bedankt voor dit mooie cijfer :)
Ben net lid, maar tot nu toe prima
Laten we het dan vooral ook zo houden :) Dankjewel voor je mooie cijfer!
prijs/kwaliteit in orde/communicatie okay/dagelijks gebruik app matig verbeterpuntje. (zie Vattenfall)
Hartelijk dank voor deze review! Mijn collega's werken hard om de app te blijven verbeteren. Mocht je wel problemen ondervinden met de app neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura I Webcare energiedirect.nl
Een 3 jarig contract afgesloten en de medewerkster gaf een leuke deal. Aardig geholpen, snel en bekwaam
Wauw, wat een mooie complimenten! Super bedankt Maxime :)
In eenvoudige taal wordt alles uitgelegd.
Dankjewel voor deze mooie 10 :)
Dankjewel voor deze mooie 10 ! Fijn om te horen dat je goede ervaringen hebt met ons.
Wij zijn op tijd overgestapt met een vast contract voor vijf jaar! Onze gasprijs blijft voorlopig dus laag, wat in deze tijd heel erg fijn is.
Dat heb je heel goed gedaan, Nance :) Zeker in deze tijd! Van harte welkom bij energiedirect.nl en mocht je eens vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura I Webcare energiedirect.nl
Dankjewel voor dit mooie cijfer!
Ik mis vooral de splitsing tussen Dag en Nachttarief bij stroom in de rapportages. Er vervelend als je strikt het verbruik bijhoudt. Ik kan dit zowel op web, als app, als de gemailde rapportage met geen mogelijkheid terugvinden.
Dankjewel voor deze review én feedback, Kevin! Mijn collega's werken continu aan het verbeteren van de app en ook dit is feedback die ik al eerder heb gehoord. Gelukkig kun je wel het totaal aan kosten zien zodat je wel weet of je niet teveel of te weinig betaalt. Ik hoop dat we in de toekomst de tarieven nog kunnen splitsen! Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura I webcare energiedirect.nl
Hartelijk dank voor deze review! Een betere app is altijd welkom inderdaad, mijn collega's werken er gelukkig hard aan om de app te blijven verbeteren :) Mocht je nog eens vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura I webcare energiedirect.nl
Probleemloos
Opzich sta ik volledig achter mijn keuze om over te gaan naar Energiedirect. per 01-08-2021 (veel Lof over jullie service etc.) Ik begrijp niet dat wanneer de gas en elektriciteit prijzen (extreem) omhoog (lijken) te gaan, ik een mail ontvang met de regel; "voorlopig zit je goed" Ik heb immers een vast contract voor 3 jaar voor zowel "gas"en "electriciteit" Natuurlijk begrijp ik dat wanneer het gasverbruik zal stijgen na mate de kou zijn intrede zal doen...dit invloed zou kunnen hebben op mijn energie verbruik. Alleen opdat moment ergens in september schoot mij die regel in het verkeerde....keelgat.
Beste Louise, Dankjewel voor deze review! Het is zeker niet de bedoeling om die regel verkeerd over te laten komen, mijn excuses! We hebben gemerkt dat er enorm veel vragen zijn naar aanleiding van de diverse nieuwsberichten over de huidige markt. Dit waren ook veel vragen van bestaande klanten. Juist daarom hebben we ervoor gekozen om je een e-mail te sturen met de bevestiging dat je dus nog goed zit. Heb je een lopend 3 jaar contract dan wijzigt het tarief niet voor je. Uiteraard zullen de overheidskosten per 1 januari as. wel wijzigen. Mocht je nog meer vragen hebben neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Groetjes, Laura I Webcare energiedirect.nl
App is helder en alles overzichtelijk
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.