Ik ben zeer tevreden
Dankjewel Joop! Mooie review :)
Prima geen zijzonderheden
Top! :)
Uitstekende overstapregeling.
Fijn om te horen! Welkom! :)
Ik heb nog lage tarieven maar die het nu doen hebben een heel stuk duurder
Van harte welkom bij Energiedirect.nl. Ik zie inderdaad dat je supervoordelige tarieven hebt. Energie is een bewegelijke markt waardoor de tarieven maandelijks er anders uit kunnen zien. Op het moment dat je de tarieven vast hebt gezet lagen de tarieven lager dan wat ze nu zijn. Je hebt dus een goed keuze gemaakt. Groetjes, Mandy | Webcare energiedirect.nl
Regelneef is een mooi hulpmiddel bij verbruik en aanpassen gegevens. Overstap is naadloos verlopen
Goede duidelijk app en alles in 1 overzicht
Fijn om te horen! :) Goed dat de app je zo bevalt!
. Goed geregeld allemaal.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het allemaal goed geregeld is. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij het graag. Groetjes, Dial | Webcare Energiedirect.nl
Bedankt voor het mooie cijfer! :)
Bedankt voor jouw mooie review Elsa! Dit waarderen we enorm :) Groetjes Nathalie || Webcare Energiedirect
Alles makkelijk te regelen. Snelle service gewoon top
Fijn om te horen! Welkom! Groetjes, Dial | Webcare Energiedirect.nl
Helemaal blij met mijn overstap. Alleen nu nog even het overstap bedrag regelen. Dan is het helemaal top!
Fijn om te horen! :) Bedankt voor je review! Groetjes, Dial | Webcare Energiedirect.nl
Na het afsluiten bij jullie kwam een adder onder het gras vandaan. Ik had begrepen dat ik mijn geld die ik als boete moet betalen bij Eneco direct zou krijgen. Nu maanden later nog niet en de bonus ook niet. De mensen die voor u afsluiten zijn goede babbelaars, maar ik hoop niet deze man in het echt te ontmoeten. Ik zou het fijn vinden als jullie ook waar maken wat is toegezegd. ALs ik het geld niet voor eind van de maand op mijn rekening krijg, vertrek ik omdat het niet volgens het contract is gegaan.
Wat vervelend dat u deze nog niet heeft ontvangen :( Ik heb de gegevens erbij gezocht, en ik zie dat we op 8 maart hebben gevraagd of u een aparte factuur heeft waar de boete op staat, en of u deze dan naar ons kan toe mailen. In de eindafrekening wordt de boete namelijk niet genoemd. De aanvraag kan dan namelijk opnieuw beoordeeld worden. Na goedkeuring ontvangt u het bedrag zo snel mogelijk. Verder storten we de cashback die u bij het contract krijgt altijd 12 maanden na ingangsdatum op de rekening. Weet u zo voldoende? Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Noura Energiedirect.nl
up to date wordt je gehouden van je energiegebruik etc.
Bedankt voor jouw mooie review en waardering! Op naar een goede samenwerking! Reggie | Webcare Energiedirect.nl
Minpuntje is dat de vooruitkijker het permanent niet doet.... elke keer komt de zin oeps! er ging iets fout in beeld. Terwijl ik erg nieuwsgierig ben of ik nog op het juiste termijnbedrag zit. Hebben jullie hier een oplossing voor? Vriendelijke groet, Erik Schippers, Houwerzijl
Welkom bij de club! Ook onze dank voor jouw review. Laat dit kleine smetje een start zijn voor een mooie samenwerking! De Regelneef is juist bedoeld als handigheidje om inzicht in jouw verbruik te geven. Dit vereist soms wat sleutelwerk en de app kan daarom ook niet gegarandeerd foutloos werken helaas. We proberen het ongemak hierin natuurlijk te beperken. Door onze maandelijkse Energierapporten willen we onze klanten een extra terugkoppeling geven over het verbruik en de kosten. Als de app tijdelijk onbruikbaar is of als verbruik nog duidelijk in kaart moet worden gebracht is dit erg handig! Natuurlijk mag je ons ook direct bereiken via 0900-3347328 of per mail via [email protected] als jij advies wilt over jouw verbruik en kosten. Reggie | Webcare Energiedirect.nl
Ik zat al jaren bij energiedirect en zo nu en dan probeerde ik wat anders maar ging terug zodra her kon
Wat fijn om te horen, Anita! Ik ben blij dat je zo blij met ons bent. En welkom terug natuurlijk. :D Groetjes, Puck | Team Webcare
Prima benadering en overstap werd vlot geregeld. Daarna met mijn vragen wel enige onduidelijkheid aan overgehouden. Wat betreft het kWh tarief, dat lijkt iets hoger te zijn dan ik had bij mijn oude leverancier. Dus afwachten bij jaarafrekening, want maandtarief is wel 10-15 euro lager.
Fijn om te horen dat de overstap soepel is verlopen! Het kan zijn dat het lijkt dat de stroomtarieven hoger zijn, maar dan heeft dit vaak vooral te maken met de netbeheerkosten en belastingen die zijn gestegen. Ook kan het zijn dat ons vastrecht lager is dan het was bij je vorige leverancier. Mocht je willen dat ik iets voor je nakijk, mag je altijd een privéberichtje met je gegevens sturen via Facebook of Twitter en dan kijk ik het graag voor je na. Groetjes, Puck | Team Webcare
Mijn verbruik opgegeven en dan een voorschot van 99 euro betalen op jullie advies. Een maand later geven jullie aan dat mijn voorschot te laag zou zijn. Dat noem ik misleidend. Vooral nu de zomer nog moet beginnen
Hartelijk dank voor jouw review! Ik begrijp heel goed dat je hier gek van opkijkt! De vooruitkijker geeft je elke maand een nieuw advies. Dit kan dus elke maand verschillend zijn. De zomermaanden zal je minder gaan verbruik en dit nemen wij ook mee in de schatting. Daarnaast ontvang je ook maandelijks de energierapporten. Hier staan exact de kosten en verbruiken op. Groetjes, Dial | Webcare Energiedirect.nl
Geen omkijken naar
Geen kontakten gehad dus geen ervaring met Energiedirect reactie op eventuele problemen.
Super servicegerichte klantenservice en goede bereikbaarheid
Tot nu toe possitieve ervaring
Ha Anne, Van positieve ervaringen worden wij alleen maar blij :) Wat leuk om te lezen dat het je zo goed bevalt! Van harte welkom bij Energiedirect.nl! Groetjes Esma | Team Webcare
Eerst fout adres , onlangs offerte voor zonnepanelen aangevraagd , niets gehoord !!!!
Jeetje, dat klinkt natuurlijk niet zoals het hoort! Gelukkig zie ik dat het foute adres wel hersteld is inmiddels, maar dat je niets over je aanvraag voor zonnepanelen hebt gehoord is natuurlijk niet zoals het hoort. Ik kijk dan ook graag met je mee hoe we ervoor kunnen zorgen dat er als nog contact met je wordt opgenomen. Zou je per mail ([email protected]) of via een privéberichtje via Twitter of Facebook met je gegevens (postcode + huisnummer en geboortedatum) de volgende informatie kunnen toesturen: - Wanneer heb je de aanvraag gedaan? - Heb je de aanvraag via onze site gedaan of via een andere weg? Ik zie je berichtje graag tegemoet. Groetjes, Puck Team Webcare P.S. In jouw regio betreft het de service partner Zon7. Mocht je willen kan je ze ook altijd zelf bereiken op 085-3010023. Maar uiteraard helpen wij je ook graag.
Hoi! Kort maar krachtig. Tevredenheid: Daar doen we het voor :) Fijn om te lezen dat het je prima bevalt! Groetjes Esma | Team Webcare
pijnloos oversluiten zonder op of aanmerkingen,
Goedemiddag! Wat leuk om te lezen dat het overstappen zo feilloos is gegaan voor je :) Van harte welkom bij Energiedirect.nl! Groetjes Esma | Team Webcare
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.