duidelijke afspraken en informatie

prima, alles klopt, afspraken, informatie leveringen.

• Betrouwbaarheid

Goed en duidelijke service. Zeer blij om klant te zijn

Voordelige energie leverancier

Overstap gaf geen problemen. Verder is alles tot nu toe ook probleemloos.

• Betrouwbaarheid

Geen moeilijkheden en zeer duidelijk.

makkelijk aan te sluiten, ook met verhuizen zeer vriendelijk en makkelijk om te zetten naar een nieuw adres. Maand overzichten vind ik erg prettig, zo zie ik makkelijk wat er verbruikt word.

• Betrouwbaarheid

Concurrerende tarieven met uitstekende online service

Bij vergelijkbare aanbieders altijd een scherp tarief gebleken. De online gebruikerservaringen zijn top met goede overzichten en prettige app functionaliteiten

alles was makkelijk geregeld

Goede telefonische service. Alles direct via de telefoon geregeld overstappen gaat zonder dat je het merkt. Alleen het uitbetalen van de overstap boete duurt erg lang.

• Betrouwbaarheid

gewoon zoals het moet geen gezeur gewoon goed

De app opens nooit

De app werkt niet, ik kan niet inloggen, hij blijft maar aangeven dat er iets mis is gegaan en dat ik het vooral moet blijven proberen.

Geen fatsoenlijk telefoon contact

Vandaag telefonisch benaderd door een van uw medewerkers. Volgens mij moet de eerste vraag dan altijd zijn of het schikt dat u er gebeld wordt met evt vragen. Beleefdheid noem ik dat. Helaas is dit niet gebeurd kan toeval zijn. Maar ik wil niet alleen maar even op wijze. Mvg Bart Daemen

• Betrouwbaarheid

Ik ben tot nu toe tevreden

Ik heb nog geen ervaring met jullie,ben pas kort bij jullie bedrijf

• Betrouwbaarheid N.v.t.

goede tarieven, snel geregeld

en nu ook nog de tankey korting erbij. mooi zo

• Betrouwbaarheid

Tot hedengeen problemen met de afhandeling.

De overstap is goed verlopen en de contacten zijn goed geweest.

prima club

prima wordt altijd vlot geholpen

• Betrouwbaarheid

Duidelijke informatie vanuit Energiedirect mbt overstappen.

de regelneef app is reuze handig.

Super tevreden

Fijne en snelle overstap zonder problemen

• Betrouwbaarheid

duidelijke informatie tegen gunstige tarieven

Energie direct is duidelijk in de overstap. Maar ook bij de informatie als klant zijnde. Wel is de aanbieding van het goedkoper kunnen tanken er een waar je weinig aan hebt als de aangesloten tankstations behoorlijk duurder zijn dan de omliggende mogelijkheden.

• Betrouwbaarheid

Goed bezig echter stoppen met sponsoring ering

Goede prijs zou beter lager kunnen

• Betrouwbaarheid

Tot nu toe heel erg tevreden

Snelle overgang en tot nu toe alle afspraken nagdkomen

Goede communicatie

Goede uitgebreide site waar alles duidelijk in staat. Nieuwigheden worden snel vermeld en de nota's zijn overzichtelijk.

goeie service

na mijn scheiding prima geholpen met mijn persoonlijk abonnement

• Betrouwbaarheid

Alles is goed en snel geregeld prima overzicht van het energie verbruik maandelijks energierapport.

Elke dag goedkoop stroom

• Betrouwbaarheid

De tarieven lijken vrij aardig. De app is matig.

Ik heb de afgelopen jaren al een aantal energieleveranciers ‘versleten’. ED lijkt vrij aardige tarieven te hebben, (ik houd dat door ‘t jaar niet precies bij), maar hun app is matig. Eneco heeft een betere app, maar is ontzettend klantonvriendelijk. En dat heeft ED beter op orde. Of ik had toevallig een prima medewerker aan de lijn. Kan ook. Kortom, eind dit jaar bekijk ik weer of ik blijf of vertrek.

Eindelijk overgestapt!

Naar jaren trouwe klant te zijn geweest bij mijn vorige leverancier nu toch maar overgestapt. Ging soepeltjes. Maar kijken wat we volgend jaar doen.

• Betrouwbaarheid

Overzichtelijk maar kijkt niet naar gemiddeld verbruik

Men kijkt niet naar gemiddeld verbruik over het hele jaar. Omdat nu in de winter het verbruik groter is dan in zomer wordt nu advies gegeven dat ik het dubbele aan termijnbedrag zou moeten betalen. Dit veroorzaakte eerst paniek bij me tot ik later bedacht dat het niet klopte. Dit is zover het enige minpunt.

Willemsplein 4

5211AK 's-hertogenbosch

Over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.

Over Energiedirect

Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.