Wij zijn super tevreden!!

Alles verliep naar volle tevredenheid.

Voldoende

Ziu graag ook een oplopend verbruik zien van de lopende maand

Niks van gemerkt

Gewoon de goedkoopste uitzoeken

Heel simpel, gewoon top

Ik heb nog niet zoveel ervaring met energiedirect. Tot nu toe vlot en netjes wau zaken regelen.

Probleemloos overgestapt

Daarvoor ook complimenten aan de voorgaande energieleverancier Oxxio

Belazerd

Nadat ik alle werkelijke verbruikscijfers had ingevuld, gaf u aan dat een maandbedrag van 91,- zou volstaan. Daarna is er een enorme piek gekomen in stroomopwekking, dat is zelfs in het nieuws geweest. Logisch om te denken dat er misschien zelfs een klein tegoed is opgebouwd. Daar komt bij dat ik in de lente ben overgestapt, dus alle opgewekte stroom begint direct mee te tellen! Niets is minder waar, ik moet naar een maandbedrag van 119,-! Dat is bijna hetzelfde als mijn vorige leverancier, waar ik 350,- heb betaald om te kunnen overstappen (incl 100 wegens te vroeg overstappen).

is goed en draadkrachtig

al eerder bij Energie Direct geweest en nu weer teruggegaan

Waardeloos bedrijf

Omdat ze geen toegang hebben tot het registerer waarin ze de einddatum niet kunnen checken leggen ze de verantwoording neer bij de klant. Hierdoor is het contract 1 maand te vroeg in laten gaan waardoor ik 240 eur mis loop door boetes en welkompremie. "klanten" service wil hierin niets betekenen... Je kunt dit heel makkelijk voorkomen door even contact op te nemen met de klant om ze hiervoor te waarschuwen, Eens maar nooit meer!!! Helaas kan ik mijn contract niet opzeggen zonder nog een boete te krijgen.

Leveren wat ze beloven.

Probleemloos

Goede communicatie

Wordt goed op de hoogte gehouden van veranderingen.

Gewoon zoals verwacht

Gewoon zoals verwacht

Snel, makkelijk, duidelijk

Energie leverancier waar je snel, makkelijk, duidelijk en vooral goedkoop je energie/gas kan afsluiten.

goed geregeld

geen bijzonderheden.

Geen klachten.

Slecht

Slecht werkende app. De chat komt niet aan! Verbruik van gas gaat omhoog terwijl ik juist minder verbruik. Was ik maar bij delta gebleven! Eenmaal ze je binnen hebben doen ze geen moeite meer.

• Betrouwbaarheid

Voorgaande jaren klant geweest en weer overgestapt

Klant vriendelijk en goedkoopste en dat telt

Energiedirect goed en transparant

Bij het klant maken van mijn schoonzuster werd mij € 25,- vrienden voordeel toegezegd maar is mij niet uitbetaald.

Tot nu toe goed

Hoop bij gezondheid volgen jaar weer op een mooi aanbieding. HGR Dick Boogaard

Blij

Vanaf het begin ben ik blij met Energiedirect.nl

Prima levercier

Goed overzicht van maandelijks gebruik en financiele consequenties

Super service

Super service

Super tevreden

Ik woon net drie maanden in deze woning Alles was per direct geregeld Was een super fijne ervaring Het telefoon gesprek was ook heel spontaan en behulpzaam daar ik niet goed wist hoe hoog ik mijn lasten moest inschatten Dus ik ben een zeer tevreden klant

Heel goed!

Prima service van de klantenservice en een heel mooi aanbod gekregen met een stroom Korting van 216 euro verdeeld over 3 jaar op de jaar afrekening!!, de mevrouw aan de telefoon was heel aardig en heeft alles goed in orde gemaakt en ook nog met een opzegvergoeding erbij! Echt fantastisch!

Zonder problemen overgeschakeld

Zie boven

geen mening

nog geen mening, we zijn nog maar net klant bij Energiedirect,

Willemsplein 4

5211AK 's-hertogenbosch

Over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.

Over Energiedirect

Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.