Overstap was snel geregeld en verliep soepel, ook leuk prijsaanbod.
Goede deals moet je ook niet laten schieten ;) Groetjes, Webcare energiedirect.nl
prima .aanstaande vrijdag de slimme meter .Wat wil je nog meer. nu nog goedkope stroom.
Bedankt voor je mooie terugkoppeling Johan! Groetjes, Webcare energiedirect.nl
Nu 3,5 maand klant. Gaat prima. De app had even tijd nodig om de data te verwerken van de afgelopen tijd maar geeft dit nu per dag weer.
Bedankt voor je geduld en mooie terugkoppeling! Groetjes, Webcare energiedirect.nl
Afspraken tot op heden altijd nagekomen.
Dat is wel het minste wat we kunnen doen! Groetjes, Webcare energiedirect.nl
Goede service, goede dienstverlening
Bedankt voor de terugkoppeling! Groetjes, Webcare energiedirect.nl
Wordt goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden, vind ik prettig.
Als jij tevreden bent zijn wij dat ook! Groetjes, Webcare energiedirect.nl
Nog beter dan verwacht, dus zeer aan te bevelen
Wij waarderen je reactie Ronald! Groetjes, Webcare energiedirect.nl
aardige gast die wist waar hij over sprak met afsluiten. verder geen klachten zover.
Fijn dat de service je is bevallen en nog steeds bevalt. Mochten er klachten zijn dan horen we het graag! Groetjes, Webcare energiedirect.nl
Simpel.. overzichtelijk.. goedkoop.. vriendelijk.. geen poespas.. gewoon direct.
bevalt goed
Bedankt voor je mooie terugkoppeling! Groetjes, Webcare energiedirect.nl
Dus wat je mag verwachten van een energieleverancier.
Bedankt voor de review en ook goed om te horen dat het bevalt. Mocht het niet zijn zoals je van ons mag verwachten horen we dat graag Maarten! Groetjes, Webcare energiedirect.nl
Goede service!!!!
Bij het zoeken kreeg ik een goede uitleg van de klantenservice! Zeer vriendelijk en duidelijk, dus maar meteen geregeld. Top!
Bedankt voor je mooie review Jolanda! Mocht je ons ooit weer nodig hebben dan weet je ons te vinden! Groetjes Webcare energieidrect.nl
De app, is duidelijk en overzichtelijk.
Welkom bij energiedirect.nl Tommy! Bedankt voor je prachtige cijfer! Mocht je ons tips of feedback willen geven dan horen we dat graag. Groetjes, Webcare energiedirect.nl
De service is top. De app is duidelijk en laat in een oofopslag zien wat het verbruik is. Enorm handig!
Bedankt voor je mooie review Yannick! Welkom bij energiedirect.nl! Mocht je ons tips of feedback willen geven dan horen we dat graag! Groetjes, Webcare energiedirect.nl
Eenvoudig overstappen en helder contact
Bedankt voor je mooie cijfer! Mocht je ons tips of feedback willen geven dan horen we dat graag! Groetjes, Webcare energiedirect.nl
na 1 maand kreeg ik al mail met verwachte jaarverbruik. Belachelijk om dat na 1 maand al te schatten. en nog wel in de winter. Hieronder staat aanbevelen? maar dat doe ik uit principe nooit. Ervaring doorgeven zonder aanbeveling heel soms
Hi Antonio, Bedankt voor je review en je feedback! :) Ik wil dit graag met je bespreken. Kan je mij een privé berichtje sturen via Twitter, Facebook of per mail: [email protected]? Ik hoor graag van je! Groetjes, Maaike Webcare energiedirect.nl
Het overgangsproblemen ging prima. Maar nog te kort afnemer, om nu een gewogen oordeel te geven.
Hi Wim, Fijn om te lezen dat de overgang naar wens is verlopen! Kan ik na een tijdje nog een review verwachten? Ik zie het graag tegemoet. :) Groetjes, Maaike Webcare energiedirect.nl
Het overstappen verliep probleemloos. Zelfs de contractboete van andere maatschappij werd vergoed! Het verbruik en uitleg tarieven eenvoudig en duidelijk, geen gigantische tabellen met cijfers. Website ook gebruikers vriendelijk en duidelijk. Kortom op meerdere fronten een aanbeveling! Enig minpuntje is toch de overzichtjes van de meterstanden per week of 2-weken, zal ik aanbevelen hier aandacht voor te nemen, Energie Direct?
Hoihoi, Erg bedankt voor je positieve review en feedback! Super om te lezen dat de overstap goed is verlopen. :) Ik zou graag het minpuntje met jou willen bespreken. Kan je mij een privé berichtje sturen via Twitter, Facebook of per mail: [email protected]? Groetjes, Maaike Webcare energiedirect.nl
Overstappen zonder problemen. Leuke duidelijke app
Hi Jan, Wat een leuke review! Erg positief! Bedankt. :) Groetjes, Maaike Webcare energiedirect.nl
Procesmatig is overgang goed geregeld. Omdat ik slimme meters heb is detail informatie per dag en zelfs per uur mogelijk. Die krijg ik echter niet. Dat vind ik een misser. Dit graag alsnog aanpassen op de app met die "regelneef" !
Hi Johannes, Zojuist hebben we elkaar telefonisch gesproken. Bedankt voor het gesprek! :) Ik ben blij dat je het verbruik nu wel kan inzien in de Regelneef app. Mocht je nog vragen hebben, stuur ons gerust een privé berichtje via Twitter, Facebook of per mail: [email protected] Groetjes, Maaike Webcare energiedirect.nl
Prima dik voormekaar
Hoihoi, Wat een positieve review! Daar word ik blij van. Bedankt! :) Groetjes, Maaike Webcare energiedirect.nl
Ben sinds dit jaar overgestapt naar Energiedirect. De overstap ging zonder problemen en facturering met maandelijks verbruik overzicht is helder en overzichtelijk
Je merkt ze bijna niet, zoals je een energieleverancier wilt hebben dus.
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.