Prima niks op aan te merken!!

👍🏼

Niet zo blij

Ik heb mij tor 2 keren toe moeten aanmelden. Dat was een gedoe. Bij de tweede aanmelding kon ik per toeval deelnemen aan een actie waarbij ik bij het afsluiten van abonnement een budget zou krijgen. Dit is niet gebeurd. En ik voel mij daarom als klant belazerd. In afwachting op een antwoord, Mevrouw LD Tjong A Hung Johannstraussplein70 Schiedam

• Betrouwbaarheid

Redelijk alleen verbruiksapp moet beter

Ik ben redelijk tevreden. Alleen zijn er twee zaken waar ik niet over tevreden ben. Allereerst is de app om het verbruik te bekijken bij lange na niet van het niveau als van Budgetenergie. Ik wil gewoon dagelijks kunnen zien hoe mijn verbruik is. Dan als tweede de Tanky app is misleidend. De verkoper gaf aan dat bijna alle tankstations zijn aangesloten en heel veel in de buurt. Dat is gewoon een leugen gebleken.

overzichtelijk

positief

• Betrouwbaarheid

Mooie app en goede service

• Betrouwbaarheid

In overzicht geen daluren zichtbaar

Ik vind het heel jammer dat in het maandelijkse overzicht over het energieverbruik, bij electriciteits geen splitsing gemaakt is waarin daluurgebruik te zien is. Dat was bij onze vorige energieleverancier wel het geval

• Betrouwbaarheid

Ik heb een goed gevoel bij energiedirect

Overstap zonder problemem en telservice ook goed zorg dat het zo blijft dan blijf ik ook

• Betrouwbaarheid

Snelle informatie over maandgebruik!

De energie wordt op zich op dezelfde wijze geleverd als dat andere energiemaatschappijen dat doen. Verschil tot nu toe is dat energiedirect de informatie over het maandgebruik van de afgelopen maand altijd al heel snel levert. Dat is heel erg prettig.

Gewoon Top

overgestapt naar Energiedirect.nl Goed - Snel en Goedkoop, Super !!!

• Betrouwbaarheid

Doet wat het verondersteld wordt te doen.

Eenvoudig, direct en "to the point".

Redelijk

Nadat we overgestapt waren nog een behoorlijk aantal keren gebeld door energiedirect met de wat aanvallende vraag waarom we naar een andere leverancier waren overgestapt. Toch bijzonder want we waren net klant geworden bij energiedirect. Scoren jullie geen punten mee

Een klantenservice die meedenkt

Met de overstap was er iets mis gegaan met de klantenservice heeft een prima opgelost

Alles verloopt correct.

Energiedirect levert mij gas en elek., factureert alles netjes en op tijd. Alles verloopt vlekkeloos.

tot nu toe goed

ze hebben de overstap goed gedaan en verder nog geen ervaring met ze

Nog geen ervaring

Nog geen ervaring

Redelijk positief

Mijn ervaring is positief op een klein detail na. Het zou fijn zijn als het verbruik wat nu maandelijks gegeven word om te zetten in de app naar dagelijks verbruik. Ik zie dat bij meerdere energieleveranciers. Dus dat moet naar mijn idee een kleine aanpassing zijn in de app.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Gek, wordt gebeld omdat ik klant was, terwijl ik klant ben🤔

Ik vind het opmerkelijk dat ik gebeld wordt met een voorstel omdat ik klant was.... klopt... maar ben intussen weer klant en dus jullie administratie niet echt op orde...

• Betrouwbaarheid

overzicht van energieverbruik is te globaal

Ik zie geen onderscheid tussen dag- en nachttarief en -verbruik.

• Betrouwbaarheid

Digitale dienstverlening goed op orde

Makkelijk online af te sluiten. Zonder rompslomp. Duidelijke communicatie en informatie. Account activeren is een eitje. Inzicht via Klantportaal en App goed geregeld.

• Betrouwbaarheid

Scherpe deal voor nieuwe én trouwe klanten, is een leugen

Ben een trouwe klant, maar krijg geen scherpe deal.

ik ben tevreden

Goede ervaring met de overgang naar Energiedirect

Prima keus.

Overstappen naar Energiedirect ging heel gemakkelijk. Je wordt er vriendelijk geholpen en de tarieven en voorwaarden zijn prima.

alles verloopt vlekkeloos

overstap gemaakt en alles 💯

Heel goede communicatie

• Betrouwbaarheid

Duidelijk over het maandelijks verbruik

Ik heb nog weinig ervaring pas 3 maanden klant.

Willemsplein 4

5211AK 's-hertogenbosch

Over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.

Over Energiedirect

Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.