Fijn dat je via de regelneef app vanalles bij kan houden.

Overstap goed geregeld. Nu ook vanalles inzichtelijk.

Tot nu toe prima

Ik kan pas begin volgend haar vertellen of mijn overstap de juiste is geweest.

zeer goed

zeer goed

prima alles gaat goed

• Betrouwbaarheid

Goede, en duidelijke informatie over de tarieven, of de voorwaarden, en de kosten..

Na 3 jaar klant te zijn geweest, toen jaar naar de Nuon geweest.. Nu weer terug bij Energiedirect, ik denk dat het een goede keus is. Duidelijke jaar afrekening altijd.

slecht

er worden bedragen afgeschreven die niet verantwoord kunnen worden, klantenservice beëindigt gesprek omdat ze geen fatsoenlijk antwoord kunnen geven. het is geen pakje boter maar 160€ waar het om gaat, vreemd dat hier geen verantwoording voor kan worden gegeven.

• Betrouwbaarheid

Prima app waarbij je dagelijks je verbruik kunt checken.

• Overstapproces N.v.t.

• Betrouwbaarheid

Scherpe tarieven en veelal heldere informatie op de site

Tot nu toe bevalt mijn overstap naar Energiedirect prima, maar ik heb wel een vraag en krijg via jullie site geen duidelijkheid: Ik heb sinds kort zonnepanelen en lever dus electrischteit terug aan het net. De teruggeleverde KWH' s komen niet overeen met de opgewekte KWH's. Hoe is dat te verklaren?

POSITIEF

Duidelijk maandelijks verbruiksoverzicht

Gaat goed

Gaat goed

• Overstapproces N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Alles is prima. Tijdige voorlichting over meterstanden. Prima adviezen. Blijf zo doorgaan.

Aanmeld premie niet ontvangen

App etc werkt fijn. Maar de aanmeld premie heb ik nog steeds niet ontvangen en dhr. Verhieven die ik heb aangemeld ook niet.

• Betrouwbaarheid

Geen problemen ondervonden bij de overstap.

Goed deskundig en zakelijk.

Duidelijke communicatie

Ik ben continu op de hoogte gehouden over het overstap proces. Dit is probleemloos verlopen. Een duidelijke en complete app. Ga zo verder. Je zonnenpanelen aanbieder is veel te duur, Wij hebben ze van de zonnepanelen unie, prima bedrijf en de helft goedkoper. Ca .1 euro per opgeleverde kwh

• Betrouwbaarheid

Nog niet lang bij energiedirect

Kan nog niet echt een mening geven!

Duidelijk,no nonsense

Na eerst wat argwanend te zijn om over te stappen na jaren toch de stap genomen. Energiedirect kwam na wat speurwerk als een van de beste naar voren. Wij hebben tot dusver geen seconde spijt van onze keuze voor Energiedirect. Scherpe energieprijzen, duidelijke app Vriendelijke en deskundige klantenservice

is oke maar kan beter

regelneef app werkt niet bij mij, keer op keer nieuw wachtwoord gevraagd maar email is niet bekend blijkbaar. Krijg wel elke maand een verbruiks overzicht, dus regelneef niet nodig.

• Betrouwbaarheid

levering prima, app info matig

app info matig, historie kwijt bij vorige leverancier en duurde zeer lang voordat ik inzage had van mijn actuele verbruik.

nog steeds stroom

zelfde als vele anderen

Voldoende

Snelle overgang

• Betrouwbaarheid N.v.t.

de overstap was goed geregeld en de overzichten zijn goed

Zie hieronder

Het gaat allemaal goed, weinig contact of problemen met jullie

Alles volgensafspraak verlopen

Willemsplein 4

5211AK 's-hertogenbosch

Over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.

Over Energiedirect

Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.