Tot nu toe gaat alles goed. Ben nog niet lang geleden over gestapt.
Alles verliep soepel, ook toen ik een ik een fout van mij zelf ontdekte, via chat goed en snel opgelost Verder lage prijs en geen nadelen.
Ben zeer tevreden en blij dat ik weer voor energiedirect heb gekozen
Sinds juli 2019 ben ik klant bij Energie Direct. Ik kan er nog niet zoveel over zeggen, Vind het in ieder geval prettig dat ik een overzicht krijg via de mail wat ik verbruik aan gas/ energie. Als ik weleens telefonisch contact heb word ik correct en adequaat te woord gestaan. Hartelijke groet, Anneke Oosterhuis
Bedankt voor dit mooie compliment, Anneke :) Goed om te horen dat je contact met ons opneemt wanneer dit nodig is, we staan altijd voor je klaar ! Groetjes, Laura Webcare Energiedirect.nl
Snelle overstap
Dankjewel voor deze mooie beoordeling en welkom bij Energiedirect.nl :) Als we nog iets voor je kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura Webcare Energiedirect.nl
Vlotte reactie via mail. Duidelijke site.
Fijn om te horen, dankjewel voor het compliment! Welkom bij Energiedirect.nl :) Groetjes, Laura Webcare Energiedirect.nl
Goed contact met de medewerkers. Luisteren naar je wens en voeren het snel door. Energie tarief gunstiger dan bij Essent. Ik heb het gevoel dat ik aanzienlijk voordeliger uit ben. Hoop dat dit gevoel ook uitkomt.
Wij hopen met je mee Daniël ! Mocht je vragen of opmerkingen hebben laat he tons vooral weten. Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Geen problemen en alles loopt naar behoren.
We doen ons best om dit zo te houden ! Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Goede ervaring. Alles duidelijk en helder.
Bedankt voor deze lovende woorden Jeroen ! Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Sinds juni overgestapt, en nog geen problemen mee gemaakt.
Laat het vooral weten als er wat is ! Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Duidelijk en correct
Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn! Bedankt voor de mooie beoordeling en welkom bij Energiedirect.nl :) Groetjes Elke Webcare Energiedirect.nl
Bedankt voor de mooie review! Welkom bij Energiedirect.nl :) Groetjes Elke Webcare Energiedirect.nl
De overstap is goed gegaan en leverde geen gedoe op. Een degelijke leverancier die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Verder heb je geen onnodige last (ik bedoel daarmee dat alles geruisloos en goed verloopt). Betrouwbare partner tot nu toe.
Wauw wat een mooie beoordeling, bedankt! Fijn om te horen :) Welkom bij Energiedirect.nl! Groetjes Elke Webcare Energiedirect.nl
Prima, snel en efficient.
Fijn om te horen dat het zo is gelopen en welkom bij Energiedirect.nl! Dankjewel voor de mooie beoordeling :) Groetjes Elke Webcare Energiedirect.nl
uitstekend
Wat fijn om te horen en onwijs bedankt voor de beoordeling! Welkom bij Energiedirect.nl :) Groetjes Elke Webcare Energiedirect.nl
Prima geregeld met overstap. App van energie direct is handig icm met slimme meter. Wij zijn tevreden met deze energieleverancier
Super fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met ons :) Bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes Elke Webcare Energiedirect.nl
het komt duidelijk over
Dankjewel voor je mooie beoordeling en welkom bij Energiedirect.nl! :) Groetjes Elke Webcare Energiedirect.nl
Goede ontvangst.
Super fijn om te horen! Dankjewel voor je beoordeling :) Groetjes Elke Webcare Energiedirect.nl
Savonds of langere openinstijden klantenservice.
We zijn tot 21.00 bereikbaar via social media ! Groetjes, Regilio Webcare energiedirect.nl
Energiedirect! Kan het iedereen aanbevelen👍🏻
Vooral doen Ellen ! Bedankt voor je mooie review het wordt gewaardeerd. Groetjes, Regilio Webcare energiedirect.nl
positief
Fijn om te lezen, Fred! Welkom bij de energiedirect.nl-familie! Als we ook maar iets voor je kunnen betekenen, laat je het ons dan weten! We helpen je met liefde en plezier! Groetjes, Marlon Webcare energiedirect.nl
Vanaf het moment van aanvragen tot en met nu zijn ze duidelijk in het maken van afspraken en leveren.
Hi Johan, Dankjewel voor je mooie cijfers! Het lijkt het Songfestival wel! Dix Points pour Les Pays-Bas! ;) Mochten we iets voor je kunnen betekenen, dan helpen we je meer dan graag! Groetjes en een mooie dag vandaag, Marlon Webcare energiedirect.nl
Fijn om te lezen, Henk! Wij zijn ook blij met jou! Bedankt voor je mooie cijfers! Groetjes en een mooie dag vandaag, Marlon Webcare energiedirect.nl
Meterstanden kan je door geven, krijg je alleen berichtje dat je je maandelijkse bijdrage moet verhogen , hoe zo. Wat was mijn verbruik vorige maand gas of elektra, Ten opzichte van andere gebruikers koude of warme maand, geen vergelijking. Slimme meter heeft hier niets mee te maken . Kijk is op OXXIO
Dag Peter, Hartelijk dank voor je bericht. Met deze feedback kunnen we zeker wat! Ik ga je bericht doorsturen naar de juiste afdeling, zodat zij eens een kijkje kunnen nemen in de app van onze collega's! :) Nogmaals hartelijk dank voor je bericht! Ik wil je een onwijs mooie dag wensen, Peter! Groetjes, Marlon Webcare energiedirect.nl
+ 10
YEAH! Hier doen we het voor hoor! (L) Bedankt voor je mooie reactie! Als we iets voor je kunnen betekenen, met liefde en plezier staan we voor je klaar, Igor :) Groetjes en een mooie dag vandaag, Marlon Webcare energiedirect.nl
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.