Gebruiksvriendelijk en compleet
ok
Prima met 1 opmerking: het invoeren van de dierenarts is m.i. niet gelukt, op postcode kwam geen verdere reactie
zeer tevreden, duidelijke site.
Ik heb er nog weinig ervaring mee, heb pas mijn pup geregistreerd.
Na enige keren heen en weer gemaild te hebben, is het uiteindelijk toch goed gekomen. Het had wel wat voet in de aarde. Maar toch bedankt. Ik vind van Uw website, dat U iets duidelijker moet aangeven; Hier inloggen, ook al heb ik niets te registeren. Dat vind ik even zoeken. Mijn bescheide mening.
moest even zoeken om 2e kat te registreren
Nog niet nodig gehad gelukkig
Ik denk dat de site er goed uitziet. Ik vond het wel vervelend bij het melden van de postcode van mijn dierenarts,zijn naam niet in beeld kwam,terwijl het toch echt een erkende dierenarts is.
ben er nog maar net by
Geen ervaring , ben nieuw op deze registratie . Ik heb altijd honden gehad , Maar heb zo nooit geregistreerd . Ik had gehoord dat het verplicht is gesteld , dus vandaar .
prima, snel en goede prijs
Alles is goed duidelijk voor mij ,Ik heb er een goed gevoel bij petlook.
Julli website doorgekeken en die ziet er prima uit naar mijn idee.
Puppy is terug naar de eigenaar.
mooi dat de verkeerd ingevoerde data aangepast is door admin.
Prima!
Makkelijk en snel geregistreerd
Makkelijke site om in te vullen.
Rohorst 12 a
7683 PE Den Ham
Petlook is een online databank voor huisdieren met een chip. Petlook is een door de overheid erkende databank en is aangesloten bij SDGN, Stichting Samenwerkende Databanken Gezelschapsdieren Nederland, Dierkwijt, Chipnummer en diverse zoekmachines voor vermiste huisdieren. Waarom Petlook? Jij als eigenaar kan zelf je huisdieren registreren, een foto plaatsen, een medisch dossier aanleggen en de gegevens van de dierenarts toevoegen. Jij hebt altijd (24/7) toegang tot jouw gegevens!