Duidelijk en vriendelijk contact. Ambitieus nieuw groeiend bedrijf onder jeugdige leiding. Ik ben blij met een prachtige onderhoudsvrije dakkapel die in goed overleg en met goed advies gekozen en geplaatst is. Administratie kan wat sneller rond bevestiging en factuur, vind ik, maar alles kwam goed.
Mijn ervaring is dat dit een bedrijf is met vakkundige mensen die weten waar ze het over hebben. De voorbereiding is perfect inclusief brief om uit te printen voor de buren! Natuurlijk zijn er details waar je tijdens bouw op let en die worden allemaal keurig op gepakt en geregeld. Een firma waar je zonder problemen goed mee zaken kan doen.
Keurig product, netjes afgewerkt. Plaatsing goed verlopen. Bestelde horren ontbreken nog. Volgens vakman worden deze nageleverd, nog niets vernomen
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Nette afwerking.
Goed werk geleverd door vriendelijke mensen!
Op zich prima werk geleverd, een van de werklui was nieuw en ontzettend gehaast/zenuwachtig/onzeker. De ruimte voor de spotjes was groter dan gepland, de afwerking van genoemde medewerker wat slordig, maar de dakkapel ziet er prima uit. Communciatie in het voortraject was soms wat traag. Overall echter goed resultaat voor redelijke prijs.
Zelfs onze altijd kritische timmerman is heel tevreden bij het aftimmeren
Ben zeer tevreden van A tot Z ! Goede communicatie en binnen de afgesproken tijdsbestek een mooie dakkapel netjes afgeleverd.
goede kwaliteit, snel gezet, prima afwerking.
We zijn zeer tevreden over hetgeen is geplaatst en verwachten er heel lang gebruik van te kunnen maken.
De jongens van Perfekt zijn heel vriendelijk en werken snel. Echter, ook wel wat slordig. Zo staat onze dakkapel niet 90c gemeten vanuit de zijkant met voorzijde. De afwerking werd door de timmerman als matig beoordeeld, dit kan ik zelf niet beoordelen. De aangekochte raamhor werd beloofd voor dezelfde week, maar na een email , 2 tevergeefse telefoontjes nog steeds niets ontvangen. Ook op een aantal vragen over de afwerking werd zowel telefonisch als schriftelijk niet meer gereageerd. Voorafgaand was ik erg enthousiast over dit jonge team, maar met de wetenschap van nu over de ontbrekende nazorg en het niet nakomen van afspraken had ik nu een andere keuze gemaakt, ook al was ik dan misschien iets duurder uit geweest.
Onze dakkapel is geheel naar wens geplaatst. Tijdens het plaatsen is alles in het werk gesteld om de dakkapel zo hoog mogelijk te plaatsen. Iets wat gezien mijn lengte, in combinatie met het lage dak, erg prettig is. We zijn erg tevreden met het resultaat.
Ik kan pas een complete mening geven als het totaal is opgeleverd. we missen nog een aantal onderdelen.
Fijne mensen om mee te werken. Mooi eindresultaat en super tevreden. Inzethorren vallen iets tegen. Er zijn betere in de handel.
Prijs- kwaliteit verhouding erg goed. Vakmensen die in 1 dag 2 dakkapellen zetten en alles netjes achterlaten.
Erg tevreden over hetgeen wat er geleverd is. Mooi geheel geworden in een korte tijd met een enorme ruimte erbij. Suggestie: offerte zou iets uitgebreider mogen, zodat wat er in het voorgesprek is besproken ook op papier staat.
Samenwerking was prima; nette afhandeling mbt overlast buren.
Hartstikke tevreden. Stephan heeft inmiddels ook bij mijn ouders diverse werkzaamheden uit mogen voeren en ook mijn ouders zijn tevreden met het eindresultaat.
Bij ons een hele mooie dakkapel en tussenwand , door de jongens van perfect timmerwerken, geplaatst. En voor een prima prijs! Dit zijn jongens die hun vak uitstekend verstaan. Netjes en snel werken. Wij zijn erg tevreden over de omgang, opbouw en afwerking van dit bedrijf!
Lipsstraat 52
5151 RP Drunen