5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deze heren die komen er wel. Een jonge club met professionele mensen. Hadden een klein probleempje en binnen een half uurtje was het opgelost. Geen account manager in pak, maar gewoon de eigenaar die je verteld hoe het zit, zonder te veel onzin en bla bla

Vakmensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Harde werkers met een goede instelling. Ook qua omgang en communicatie verliep alles goed. De offerte was uitgebreid en duidelijk. Zeker een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze jongens pakken het goed aan. Snel en accuraat met hun offerte. Ze denken absoluut mee en geven dan ook zelf hele goede ideeën. Op de dag van het plaatsen van de dakkapel waren ze keurig op tijd en binnen no time hadden wij een geweldige dakkapel. En zonder rommel. Ze hadden alles keurig opgeruimd voordat ze weg gingen. Inmiddels is hij helemaal afgetimmerd en is het super mooi geworden. Ik kan het iedereen aanraden om hun dakkapel door perfect timmerwerken te laten plaatsen. Ik zou het zo weer doen!

• Personeel
  • Nazorg en garantie N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Lipsstraat 52