Goede timmermannen, Mooie dakkapel Goede keuze gemaakt om voor jullie te kiezen.

Bijzonder snel en goed!

Afgelopen donderdag 17 februari zouden bij ons twee dakkapellen geplaatst worden. Echter waaide het op de dag zelf te hard ivm passerende storm! Balen dus… De dag erna zou het tot 12 uur rustig genoeg zijn voorafgaande aan de storm Eunice. Besloten werd dat beide dakkapellen in de vroege morgen geplaatst zouden worden. Om 7:00 uur was de ploeg aanwezig. Ook de kraan was snel ter plaatse. Om 10:45 uur was de ploeg klaar met het plaatsen van beide dakkapellen en het opleveren voordat smiddags de storm zou los barsten in Nederland. Kortom, TOP service!!

helemaal goed

vakmensen hebben prima werk afgeleverd, ook na de storm staat het dak er nog op :) geen lekkages en alles keurig achtergelaten

Onze complimenten voor de algehele aanpak; vanaf eerste bezoek tot en met oplevering.

Professionele aanpak, duidelijke aanbieding en communicatie, levertijd zelfs versneld, mooi product en kundige installatie. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat.

Mooie dakkapel slechte service

Een prachtig product maar helaas door een slechte berekening lopen wij structureel tegen een balk aan, een waardeloze fout die zij als "professional" hadden moeten inzien. Bij het vragen om een oplossing werden wij in de kou gezet, en moesten wij het zelf maar oplossen en een extern bedrijf daar nog eens extra voor betalen. Dit is natuurlijk niet volledig op te lossen dus wij zijn én extra geld kwijt én het probleem blijft. Ook de afwerking van de nokvorsten was beroerd, ook dat hebben we extern laten oplossen omdat ons vertrouwen al weg was. Het woongenot van onze zolder is voor heel veel geld compleet verpest, dus laat Perfect maar achterwege!

Simpele vragen worden niet beantwoord.

Prachtig, 15 jaar garantie staat er op de site. Oh...wacht..."15 jaar op aanpassing dakconstructie". Op het onverslijtbare composiet slechts 5 jaar garantie. Hoe dat kan ? Geen idee, ook na een reminder wacht ik nog steeds op een antwoord.

Zeer tevreden en netjes geplaatst.

Na offerte toch even showroom bezocht en mogelijkheden gezien. Geeft al goede indruk wat je geleverd krijg en alle mogelijkheden. Fijne verkoper (Tom) die alles goed uitgelegd heeft en nog extra langsgekomen is om na te meten. Mooi product met rolluiken en onderhoudsvriendelijk. Veel ervaring in het plaatsen en afspraken worden tot nu toe ook keurig nagekomen. Dakkapel is in een tijdsbestek van 4 uur vervangen. Afwerking doe ik zelf. Netjes Instructies, ook vooraf, en tips gekregen en nog steeds zeer tevreden. Wordt veegschoon opgeleverd.

montage goed. klant gericht zeer slecht produkt ook goed

montage goed. klant gericht zeer slecht produkt ook goed. vertegenwoordiger ( *** ) kan beter een andere baan zoeken die komt de afspraken niet na en laat je als klant dan stikken. montage jongens zijn goed en correct. heb nu nog een schade post aan een raam ben benieuwd hoe ze dit nog gaan oplossen. aanbeveling zou ik zeggen nee of de medewerker moet er niet meer werken.

Goede ervaring qua service, kwaliteit en afwerking.

Zeer goede ervaring met Perfect dakkapellen gehad. Denken mee en zijn oplossingsgericht. Verder was de communicatie goed en komen ze hun afspraken na. Dakkapel is netjes afgewerkt, dwz wind en waterdicht. Daar verschillen bedrijven zich toch wel in. Er zijn bij ons geen problemen voorgevallen, dus kunnen wij op dat gebied qua service niet oordelen. Echter met de service die wij hebben ervaren, geeft ons de indruk dat eventuele problemen ook goed worden opgelost.

Perfect dakkapel!

Good service, delivered and placed as expected. Sales, client service and placing the dakkapel very good and professional. All in time. We had a minor issue, they forgot to put the lockers we requested when dakkapel was ordered but as soon as we contact them they arranged for a fix which was done immediately.

Mooi snel geplaatste dakkapel de eindafwerking kan beter

Fijn dat de dakkapel er op zat en de plaatsers ook kundig waren. Ze leken door te hebben wat ze deden en konden een goede uitleg geven Jammer dat de eindafwerking een stuk minder is, rafelige randen waar gezaagd is in de dakconstructie, pur dat op verschillende plekken naar buiten komt en verder binnen niet opgeruimd en zo achter gelaten. Dat is erg jammer en kan zeer zeker beter. Ik zou het wel aanbevelen alleen let goed op de eindafwerking

Perfect!

Perfect dakkapellen doet zijn naam eer aan. Alles is soepel verlopen dankzij de goede communicatie. De dakkapellen zijn ook nog eens twee maanden eerder geplaatst dan verwacht en binnen een dag zaten ze er op. En het eindresultaat is geweldig. Kortom, perfect dus.

Super goed afgeleverd

Ondanks dat er wat dingen tegen zaten en het niet in 1 dag geplaatst is, is alles super netjes afgehandeld. Vriendelijke monteurs en complimenten aan Perfect Dakkapellen

Kijk, dat noemen wij vakwerk!

Het begon al met het maken van een vrijblijvende offerte. Vriendelijke man, die professioneel te werk gaat en goed met ons mee heeft gedacht. De dakkapel kon al erg snel geleverd worden en is vandaag 12-01-2022 geplaatst. Wat vriendelijk personeel en verstaan hun vak als geen ander. Dit verdiend echt een compliment! En uiteindelijk met een heel mooi resultaat als gevolg. Nogmaals team Perfect Dakkapellen, bedankt!

Duidelijk, goed en snel

Twee weken geleden heeft Perfect een dakkapel van bijna 5m geplaatst. Alles is volgens afspraak verlopen. Mannen hebben hard gewerkt en na 5 uurtjes was de klus geklaard. Nu de binnenafwerking (in eigen beheer) ook op het eind komt zien we eigenlijk pas het echte resultaat! Wij zijn zeer tevreden.

Service is slecht

Ik was heel tevreden, plaatsing destijds was goed, maar nu er een probleem is komt er geen opvolging. Ik ben al sinds juni bezig om de dakkapel gemaakt te krijgen maar keer op keer weten ze niet wat de status is en is er niemand die mij terug belt. Zelfs eigen medewerkers zeggen dat dit niet kan en dat er een oplossing moet komen maar na bijna een half jaar is er geen oplossing en is mijn dakkapel nog steeds niet gemaakt.

Prima dakkapel maar met een nare nasmaak

Gemaakte afspraken worden niet nagekomen. Dakkapel wordt gewoon een week later geplaatst. Hier waren wij het uiteraard niet mee eens. Onze planning liep hierdoor helemaal mis aangezien er ook stuckadoors gepland stonden. Man aan de telefoon had hier weinig boodschap aan en was uiterst onvriendelijk aan de telefoon. Uiteindelijk was de dakkapel ook 10 cm lager dan gepland. Dit hebben de monteurs nog kunnen beperken tot 5 cm. Plaatsen is overigens wel netjes gegaan. Maar al met al zou ik nooit meer kiezen voor perfect dakkapellen, of dit bedrijf aanraden

Prachtige dakkapel

Onze dakkapel zorgvuldig besproken en naar wens aangepast. De plaatsing ging voorspoedig en zijn super goed geholpen. Het enige jammere is dat de afstandsbediening van het rolluik ontbreekt & er een beschadiging op zit waar naar gekeken zou worden en dat er naast de vriendelijke telefoniste geen enkel persoon je terug belt, mailt of te woord kan staan om een afspraak in te plannen.

Snelle en perfecte plaatsing

Binnen enkele uren een dakkapel verwijderen en een nieuwe plaatsen. Met uitbreiding in de breedte. Duidelijke uitleg en vakmanschap van de beide monteurs. Wij zijn zeer tevreden.

Alsof hij er jaren zit

Afgelopen vrijdag zijn de heren langs geweest voor het plaatsen van onze dakkapel. Ze zijn netjes te werk gegaan en binnen enkele uren stond de dakkapel op ons dak. Fijn dat je de kleur vooraf kan kiezen en dat deze onderhoudsvrij is.

Vakwerk

De medewerkers waren vriendelijk en werkten goed samen. Ze werkten goed door en de dakkapel is er keurig op gezet.

monteurs have good skills, be agile and work responsibly

i am very satisfied with 2 new dakkapellen. It was a bit clumsy at first but the job was done perfectly. The monteurs speak English pretty well but the boss didn’t do well.

Op aanwijzing van perfect dakkapel op onze verzoek, zijn we op bezoek gegaan naar klanten om echte reverentie te nemen van de werkzaamheden van perfect dakkapel, we zijn hierdoor naar andere adressen gegaan als extra reverentie, het waren positieve reactie. Akkoord met perfect dakkapel gegaan en dakkapel goed geplaatst door vriendelijke medewerkers. nu kijken we uit naar een dakkapel voorin dit willen we zeker weer laten uitvoeren door perfect dakkapel.

Nette dakkapellen

Hele mooie dakkapellen en snel geplaatst door een vakkundig team. Helaas lekt er eentje, gebeld storingsformulier ingevuld. Maar na 3 dgn nog niets vernomen.

Geweldig service en geplaatst in 1 dag

Geweldige vaklui no nonsense en komen gemaakte afspraken na, wat ik persoonlijk heel belangrijk vind.

Lipsstraat 52

5151 RP Drunen