Mooie dakkapellen, snel geplaatst.

Account manager Patrick is een gouden vent: adviseert goed, schakelt snel, goed bereikbaar. Plaatsing incl. aanvraag vergunning gemeente goed en snel geregeld. De plaatsers hebben 2de dakkapel met -3 graden geplaatst, waarvoor respect! En binnen een dag was het klaar.

Het is nog niet klaar!!

Nou mijn dakkapel is in een dag gezet? Maar nog lang niet klaar!!! Monteur zou terug komen, maar is niet meer geweest. Lood staat nog omhoog. Pannen rond de kapel kapot getrapt. Nieuwe nokvorsten liggen er erg slordig op. Kiep/kantel raam Functioneert niet. Er staat al een week een kapotte auto van een van uw Poolse medewerkers bij mij voor de deur . Het leek er op dat na de middagpauze, ze snel naar huis moesten. Het zou bezem schoon opgeleverd worden, nou ik heb alles zelf kunnen opruimen. Al met al niet echt tevreden. Bas beekmans

Mooie dakkapel, jammer van het ontbreken van de airco en communicatie daarover.

Met Bert goed contact gehad over de mogelijkheden van de dakkapel. Onder andere extra optie als airco. Uiteindelijk is hij keurig geplaatst op 13 januari. Tegenvaller: airco was niet aanwezig op dag van plaatsen. Alles is al wel betaald! Over ontbreken van de airco was van tevoren geen communicatie. Tot dusver nog steeds niet.

prima ervaring

mooie kapel, conform afspraak geplaatst. Alles duidelijk voorafgaand installatie en op dag van installatie ook geen problemen ervaren.

Heel tevreden over werkzaamheden en afhandeling van het geleverde produkt.

Vriendelijke en bekwame werknemers; absoluut aan te bevelen.

Nette werkers en een mooie dakkapel

Fijne werklui. Mooie dakkapel. Alleen jammer dat door zieke werknemer ons dakraam niet op dezelfde dag verplaatst kon worden. Nu 2 weken later nog geen nieuwe afspraak.

Communicatie ging goed. Monteurs waren erg vriendelijke.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Mooi produkt, netjes en goed gemonteerd en volgens de gemaakte afspraken.

Prima vaklui en de dakkapel snel en goed geplaatst!

Nadat een klein probleem vooraf snel was opgelost is onze dakkapel keurig op de afgesproken plaats geïnstalleerd. Aardige vaklui.

zeer goed, prachtig resultaat

Geweldige service. Prachtige werk geleverd. Helaas lange wachten op plaatsing door drukte.

Voor herhaling vatbaar.

Goed en duidelijk gesprek voorafgaand aan uitgebracht offerte, deze was conform gesprek. Na vergelijking met ander leverancier hebben we gekozen voor Perfectdakapellen. Plaatsing goed voorbereidt en uitgevoerd, min puntje is dat het dak lang heeft opgelegen voordat de kraan kwam. Geboft dat het droog is gebleven.

Een complete dakkapel van 3 meter in nog geen halve dag!

Van verkoop tot installatie een prettig en duidelijk proces. Top werk geleverd, het is duidelijk dat de medewerkers goed weten wat ze doen, waarom ze dingen doen en hoe ze het moeten doen. Aanrader voor iedereen die een dakkapel wil!

Prijs kwaliteit verhouding is top

De heren waren mooi op tijd en hadden de klus boven verwachting snel geklaard, alles liep mooi gepland en bij oplevering uitleg en tips gekregen. Dus tot nu toe zeer tevreden.

Voorafgaand contact en de uiteindelijke uitvoering waren goed geregeld. Wij zijn zeer tevreden.

De afspraak en de klantvriendelijkheid en goede advies bij het opmaken van de offerte, waren goed verzorgd. De opvolging van tussentijdse vragen waren ook goed geregeld. Een advies-tip zou zijn om mensen gerust te stellen en/of adviseren of zijn vergunning(svrij) de dakkapel kunnen plaatsen. De uitvoering was prima verzorgd en goede communicatie op de dag van plaatsing. Ook de oplevering en de uitleg erbij waren goed verzorgd. Ik zou kennissen en vrienden ook adviseren om de dakkapel via Perfect Dakkapel te laten verzorgen.

Prachtige dakkapel!

Vooraf duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn goed nagekomen. Erg mooie dakkapel geplaatst incl rolluik. De monteurs waren erg netjes en hebben keurig werk geleverd. Echt een aanrader!

Prachtige dakkapellen en goede service

Na een prettig kennismakingsgesprek, volgde al snel de offerte en een fijn gesprek bij het bedrijf om de dakkapellen te bekijken. Daarna ging de productie ook snel en kon de afspraak voor de plaatsing binnen afzienbare tijd worden gemaakt. We zijn heel blij met het eindresultaat. Het zijn prachtige dakkapellen en ze geven enorm veel ruimte. De plaatsing ging goed. Prima overleg met de mannen en ondanks wat bomen die in de weg stonden, werden beide dakkapellen in een dag geplaatst. Wij zijn heel tevreden!

prima geregeld !

Goede service, komen afspraken na !

Soepeler dan verwacht

De dakkapel zat erop voordat ik er erg in had. Om 8.00-8.30 uur begonnen de werkzaamheden, om 15.00 uur rekende ik af. De monteurs waren vriendelijk en hebben rustig met me de oplevering doorgelopen en uitgelegd wat ze gedaan hadden. Tussendoor hebben ze nog met mij overlegd hoe ik het hebben wilde, want er waren een aantal mogelijkheden. Het was duidelijk dat er al veel ervaring nader de riem zat, erg prettig

Perfect doet zijn naam eer aan

Wij hebben bij perfect dakkapellen onze dakkapel besteld. Er kwam een keurig nette vertegenwoordiger die echt wist waar hij het over had en ons heel keurig geholpen heeft met de keuze van onze aankoop. Er werd meteen ook een prognose gesteld wanneer de dakkapel geplaatst zou worden en geloof het of niet die kwam perfect en precies uit als voorspeld. In de ochtend kwam de eerste monteur op afgesproken tijd aan deze ging alvast voorbereidingen treffen later kwam monteur 2 met de dakkapel en nog even later de kraan, alles op afgesproken tijd Perfect. Toen de dakkapel erop stond hebben we nog wat uitleg gekregen en samen gekeken of we tevreden waren. En dat zijn we!!!!! Een echt aanrader

Geen enkele aanmerking de goed.

Juiste opname en uitleg door vertegenwoordiger Patrick. Goed opgemeten en correcte info. Plaatsing verliep als een zonnetje 28 okt.door Bas en Alex. Kundige monteurs! En in 3 uur. Zeer tevreden. Aan te bevelen. Bas

erg tevreden

22 oktober zijn er dakkapellen geplaats door perfect dakkapellen, alles goed geregeld in een dag geplaatst en alles netjes opgeruimd en afgevoerd. vriendelijk personeel. daarna gebeld of alles naar wens was, we zijn er erg tevreden over.

Er kwam snel een vertegenwoordiger langs om op te meten en de offerte kreeg ik ook snel Dakkapel was snel en vakkundig geplaatst. Goede vakmannen hebben ze in dienst. Geen problemen ondervonden met plaatsen was meteen perfect. De dakkapel is gewoon perfect geleverd.

Net bedrijf wat afspraken nakomt

Heb na een andere woning gekocht te hebben weer besloten om twee dakkapellen te laten plaatsen door perfectdakkappelen ook dit keer weer super mooie dakkappellen voor een nette prijs aangeboden gekregen alles weer netjes geregeld met het plaatsen Een dikke 10 voor mij Top bedrijf

Super!

Uitstekende service, mooi en goed product, prima vakmanschap! Heel blij!

Zeer slechte service

Als je een dakkapel wilt die die niet perfect wordt afgewerkt dan moet je hier zijn . Bij ons een dakkapel laten plaatsen door een bedrijf dat de naam perfect draagt .Als je dan denkt dat t perfect is niets is minderwaardig . Bij ons staat de dakkapel niet haaks de geleiders van rolluiken zitten scheef en er is een verkeerde roluikmotor geplaatst de overstek van het dakkapel hangt door . Tot mijn ergernis is de service ook nog eens erg slecht als je dan belt naar het kantoor verwijzen ze je naar de verkoper die totaal nergens op reageert. Erg jammer Dus mensen kijk goed uit waar je mee in zee gaat als je een dakkapel wilt

Lipsstraat 52

5151 RP Drunen