Wij zijn uitstekend geholpen
Beste Ria, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat we u goed hebben geholpen. Mocht u in de toekomst nog hulp nodig hebben, kunt u ons bereiken op 088-3210003. Vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Dank u wel
Beste Mustafa, Wij vinden het fijn dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Ook waarderen wij het dat u ons bedankt en dat u onze service als heel goed beschrijft. Mocht u nog meer willen toelichten met betrekking tot uw positieve beoordeling horen wij dit graag. U kunt ons bereiken op 088-3210003. Met vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
I had smooth experience getting the loan. All my queries were answered and the money was credited within one week.
Dear Vignesh, Thank you for taking your time to leave a review. We are pleased to hear that you mention that the process was smooth. We try our best to make our process as fast as possible, therefore we are glad that you experienced it as such. Kind regards, Jasper Freo Customer Services.
Zeer aangenaam
Beste Nico, Bedankt voor uw 5-sterren review! We vinden het fijn om te horen dat u Freo als zeer aangenaam en zeer prettig beschrijft! Met vriendelijke groet, Jasper Freo klantenservice.
Het aanvragen was makkelijk en snel geregeld
Beste Chreola, Wij willen u bedanken voor uw review! Wat fijn om te horen dat u het aanvraagproces makkelijk vond en dat we de lening snel aan u hebben kunnen verstrekken. Wij vinden het ook fijn dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Vriendelijke groet, Marijn Freo Klantenservice
Ik had 5 sterren willen geven echter het aanleveren van stukken tijdens aanvraag en allerlei controles na aanvraag zijn bemoeilijkt i.p.v. versimpeling in digitale tijdperk. In dagelijks leven werk ik als business informatie analist, ik vond de digitale processtappen best complex. Ik vraag mij daarom ook af hoe een digibeet dit zal ervaren. Verder top service en top afhandeling.
Beste Ismael, Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u het aanvraagproces als moeilijk heeft ervaren. Wij zullen u hierover contacteren om te kijken waar mogelijkheden liggen om onze service te verbeteren. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden was met de klantenservice en de verdere afhandeling. Vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Alles netjes en vlot geregeld en na akkoord stond het geld binnen no-time op mijn rekening.
Beste Gilbert, Bedankt voor uw beoordeling van maar liefst 5-sterren. Wij doen ons best voor een snelle en goede beoordeling. Op deze manier kunt u eerder genieten van uw leendoel. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Wat een uitvinding de Freo app. Het aanleveren van je gegevens, de uitslag ontvangen, alles is zo handig en makkelijk Top! Maar ook de medewerkers denken mee. Grote complimenten aan Freo.
Beste Brantjes, Fijn dat u het aanvraag proces zo positief heeft ervaren. Een snelle en correcte beoordeling is voor ons erg belangrijk. Ook goed om te horen dat u het contact met onze klantenservice positief heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Vriendelijke te woord gestaan met één heldere uitleg
Beste Michael, Bedankt voor uw beoordeling van maar liefst een 10! We zijn blij om te horen dat onze medewerkers u op een vriendelijke wijze hebben geholpen en hierbij ook duidelijke uitleg hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Werd gebeld of ik wist waar ik aan toe was met betrekking tot de eerste afschrijving van mijn lening. Echt klasse dat ze dit doen!
Beste Joyce, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u ons belletje positief heeft ervaren. Betrokkenheid is voor ons erg belangrijk. Mocht u ooit nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op 088-321 00 03. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Het hele process ging heel vlot en was snel geregeld. Top!
Beste Wisam, Bedankt voor uw review! We vinden het prettig om te horen dat u aangeeft dat het proces vlot is verlopen. Daarnaast vinden we het ook fijn dat u aangeeft dat het gemakkelijk af te sluiten is, hier streven we als Freo uiteraard naar. Met vriendelijke groet, Jasper Freo Klantenservice
Mijn aanvraag bij Freo was snel geregeld en ik wist waar ik aan toe was. Met gunstige tarieven.
Beste Mieke, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We streven ernaar om u spoedig te helpen en u hierbij van de juiste informatie te voorzien. We zijn dan ook erg blij om te horen dat u dit zo heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Freo reageert snel, denkt mee en communiceert duidelijk. Medewerkers zijn vriendelijk en helpen zoveel mogelijk bij vragen.
Beste Marcel, Allereerst bedankt voor uw beoordeling van een 10! We zijn erg blij om te horen dat we u snel en duidelijk hebben weten te helpen! Ook vinden we het prettig dat u onze medewerkers bij de klantenservice op deze vriendelijke en meedenkende wijze heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Ik werd gebeld dat de eerste betaling afweek van hetgeen wat was afgesproken. Ik ging er vanuit dat dit kwam omdat ik halverwege in de maand gestart was, wat ook de reden was. Echter er werd ik dus netjes gebeld om dit ook te vertellen.
Beste Mark, Bedankt voor uw 5-sterren review! We bellen u bij de start van uw krediet, om u van deze informatie te voorzien, we vinden het fijn om te horen dat u dit postief en als goede service heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Jasper Freo klantenservice
Supersnel geregeld, binnen een week de lening gekregen. Duidelijke site, prima klantenservice.
Beste Ursala, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden een snelle, maar goede afhandeling van een financieringsaanvraag erg belangrijk. Goed om te horen dat u dit hebt ervaren. Mocht u in een later stadium nog vragen hebben voor onze klantenservice, dan kunt u ons bereiken op 088-321 00 03. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Met een goede app makkelijk en snel beheren en extra aflossen.
Beste Claudia, Bedankt voor uw positieve review! Goed om te horen dat de app makkelijk en snel werkt. Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 088-3210003. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
De aanvraag ging vrij makkelijk, goed dat er ook telefonisch contact is.
Beste Maarten, Bedankt voor uw beoordeling van maar liefst een 10! We streven ernaar om u van duidelijke informatie te voorzien. We vinden het erg fijn dat dit ook op een vriendelijke wijze is gebeurd. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Duidelijk aanvraag, snelle beoordeling ,een uitbetaling
Beste Jose, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten! We vinden het prettig om te horen dat u onze beoordeling als 'snel' beschrijft. Met vriendelijke groet, Jasper Freo klantenservice
Ik heb het hele proces als goed ervaren. Ook zeer vriendelijk te woord gestaan. Dankjewel voor de prettige samenwerking! Met vriendelijke groet: Frank
Beste Frank, Bedankt voor uw 4-sterren review! We vinden het prettig om te horen dat u het contact met de klantenservice als vriendelijk heeft ervaren, en dat u het proces als goed heeft ervaren. We willen u natuurlijk ook bedanken voor de prettige samenwerking! Met vriendelijke groet, Jasper Freo klantenservice
Snelle en goede service en alles vlot geregeld.
Beste Johan, Bedankt voor uw review! We vinden het prettig om te horen dat u onze service als goed en snel heeft ervaren. We bekijken uw aanvraag natuurlijk volledig en nauwkeurig, maar doen daarbij ons best om zo snel mogelijk bij u terug te komen. Met vriendelijke groet, Jasper Freo Klantenservice.
uitstekende klantenservice behandeling case en info voorziening uitstekend
Beste JMH, Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We streven ernaar om u de juiste service en informatie te geven. We vinden het dan ook erg fijn om te horen dat we dit voor hebben kunnen doen. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Ben goed te woord gestaan en alles was snel geregeld.
Beste Jochem, Bedankt voor uw review van maar liefst 4,5 sterren. Fijn om te horen dat u goed te woord bent gestaan en het aanvraag proces als snel heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Mijn ervaring met Freo is prima. Eenvoudig aan te vragen, worden wel veel gegevens opgevraagd dus veel invulwerk. Duidelijke vraagstelling en een korte doorlooptijd.
Beste Eric, Allereerst willen we u bedanken dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. We vinden het prettig dat u aangeeft dat uw ervaring met Freo prima is. Ook is het fijn om te horen dat u het aanvraagproces als duidelijk heeft ervaren, en dat u aangeeft dat de vraagstelling duidelijk is. Daarbij geeft u aan dat het veel invulwerk heeft gekost, omdat er veel gegevens opgevraagd worden. Dit doen we om een zo'n volledig beeld te krijgen van uw financiële situatie. Met vriendelijke groet, Jasper Freo Klantenservice
Zeer behulpzaam
Beste Aag, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. We vinden het enorm fijn om te horen dat u Freo als zeer behulpzaam beschrijft! Met vriendelijke groet, Jasper Freo klantenservice.
I needed an emergency loan and looked up options online. Freo was the only one which allowed loan tenure to be less than 1 year . The process of applying for the loan was very quick and smooth. Overall very happy with the customer service and the urgency with which they processed and disbursed the loan.
Hi Nishant, Thank you for your review. We are pleased to hear that you experienced our process as quick and smooth. Also, we like to hear that you are happy about the contact with our customer services. Kind regards, Jasper Freo Customer Services.
Fellenoord 17
5612 AA Eindhoven
Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.