uitstekend geholpen

Alles was duidelijk hoe je de lening moest aanvragen en wachten op de lening was goed gekeurd moest een paar dagen wachten maar was de moeite waard was er erg blij mee dat het was goed gekeurd top. Zeker in de toekomst weer lenen .

Alles was snel geregeld en alles binnen een week tijd . Top .

Niks vernomen

Beste mensen, Mijn partner wilde een klein bedrag lenen, met een supergoed inkomen, dit ging volgens jullie niet en ik als partner moest ook op het contract komen te staan voor het kleine bedrag. Nou prima doen we dat. Werd totaal doorgelicht te belachelijk voor woorden zelfs wat mijn eigen dochter, die thuiswonend is aan me overschreef serieus belachelijk. Daarbij kreeg ik als medecontractant geen enkele informatie, geen enkele e-mail totaal niks terwijl we samen moesten tekenen, ik al mijn gegevens en ook e-mail moesten ingeven, terwijl ik dan denk waarom als jullie me toch niet op de hoogte houden, zou fijn zijn als beide partners dit ontvingen allemaal.

Vriendelijk gesprek gehad aan de telefoon.

Een vriendelijke medewerkster belde mij om mij te informeren wanneer de eerste betaling zou plaatsvinden en om te vragen of alles naar wens was verlopen. Dit laatste heb ik bevestigd.

Supersnel geregeld top

Heel goed te woord gestaan en geholpen met een lening voor de aankoop van een auto

Uitstekend proces klare duidelijke communicatie

Prettig en efficient

Toch nog snel

Wel toch nog streng, voor een lening van €5000,- , naar mijn mening iets te streng met het na pluizen van de privé rekening van klanten. Puntje van aandacht. Zet ook in de App wanneer de afschrijving plaatsvindt. Of nog beter laat een keuze voor wanneer in de maand ze afschrijven. 3 weken van aanvraag tot geld ontvangen. Toch nog wel lang.

Super service!!!

Zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en hebben engelen geduld

vertrouwd

duidelijk

Snelle afwikkeling, duidelijke afspraken!

Fijne medewerkers die met je mee denken en helpen daar waar nodig. Alles gaat heel snel. Duidelijk contract. Geen rare dingen.

Duidelijk en snel

We hadden specifieke vragen en zijn zeer duidelijk en snel geholpen, waarbij echt mee is gedacht.

Snel en goed geholpen

Van het begin tot het einde goed geholpen en fijn dat alles online aangeleverd kan worden.

Onpersoonlijk en moeilijk bereikbaar

Moeilijk bereikbaar en onpersoonlijk benaderd geen conecctie met medewerkers alleen maar zakelijk en langzame doorloop

Vriendelijk duidelijk gesprek

De beste

Zo een goede ervaring keer op keer. Daarnaast is de app geweldig. Overzichtelijk en gemak. Aanrader. Wachttijden mogen iets korter. Een auto dealer wacht namelijk niet!! De auto was uiteindelijk al verkocht en een aanbetaling durfde ik niet te doen omdat ik niet wist of de lening goedgekeurd zou worden. Veel werk voor niets. Bedrag is bijna in zijn geheel weer teruggestort. Tot de volgende.

Het hele proces ging snel, accuraat, vertrouwelijk en gedegen

Het ging om het oversluiten van een bestaande Freo lening, maar dat betekent opnieuw aanvragen. Dit proces ging, net als vorig jaar, zeer soepel, grondig en er was sprake van wederzijds vertrouwen. Ook de vragen naderhand gingen prima. Wel is het gek, dat bij het digitaal aanleveren van de bankgegevens, je moet kiezen uit een rekening, indien je toevallig twee privé rekeningen hebt. Het ging hierbij om een oude spaarrekening van mijn partner, naast haar salarisrekening. Ze kon dus alleen maar de salarisrekening vrijgeven ter inzage en niet die spaarrekening. Vervolgens waren de meeste vragen gericht op die rekening, dus dat is dan een beetje raar. Je zou al je rekeningen die je hebt, vrij moeten kunnen geven bij het indienen. Voor de rest zeer tevreden!

Super snelle reactie.

De medewerkers helpen erbij. Super content en snelle service. Zeker een aanrader.

Zoals het moet zijn

Van de aanvraag van de lening tot uiteindelijk het daadwerkelijk goedkeuren van de aangevraagde lening liep prima. Alles zeer duidelijk en indien gewenst telefonisch contact ook goed. De betreffende documenten en formulieren zijn eenvoudig en via beveiligde site(s) goed toe te voegen of up te loaden. Zoals het moet zijn.

Gedoe om gevraagde stukken

Freo heeft een minpuntje helaas. Het opvragen van een enkele stuk, en dan weer in de wacht staan om gecontroleerd te worden. Mijn tip zou zijn, controleer en vraag gelijk de stukken op die nodig zijn. Voor de verder rest is het uitstekend hoe je alles kan aanleveren.

Snel en makkelijk

Aanvraag ging makkelijk en al snel eerste telefonisch contact om alles door te spreken. Dag later aanbod in de mail met link naar de mijnfreo omgeving. Van daaruit alles makkelijk kunnen regelen. Geld stond snel op mijn rekening. De mijnfreo omgeving is ook erg duidelijk. Ook fijn nu de aanvraag eenmaal is goedgekeurd en ik alles netjes bij kan houden.

Snelle levering van mijn PL

Snelle levering, goed geregeld. Informatievoorziening vwb aflossingstermijn en bedrag kan iets beter en tijdiger.

Tevreden

Duidelijk en overzichtelijk

Open, makkelijk, professioneel en snel

De aanvraag verliep soepel, gebruikersvriendelijk en zonder problemen. De communicatie omtrent de aanvraag verliep per mail en werd snel beantwoord. Nà goedkeuring van de aanvraag - duurde slechts een paar dagen - stond het gevraagde bedrag vrijwel direct op m’n rekening. Erg fijn. Ook de nazorg was prima. Er werd gebeld met de vraag of alles in orde was. Ook werd ik geïnformeerd dat de eerste betaling er aan zat te komen. Prima. De servicedesk is - voor zover ik kan beoordelen- bemand door kundige en aardige mensen. Ik ben niet van plan vaak en veel te lenen maar Freo legt de drempel erg laag. Tja, de rente… daar die je weinig aan. Die is marktgericht :-( Alles bij elkaar; ik ben erg tevreden!

Zorgzaam & Verantwoordelijkheid

Bedankt voor het belletje voor het verhelderen van de afschrijving.

Fellenoord 17

5612 AA Eindhoven

088-321 00 03

Over Freo

Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.