Meedenkend, goed uitgelegd en prima geregeld
Beste Mette, Allereerst willen wij u bedanken voor uw positieve review! We streven ernaar om informatie omtrent lenen zo duidelijk mogelijk te communiceren. We zijn daarom erg blij om te horen dat u dit ook op deze manier heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Goede telefonische bereikbaarheid, zorgvuldige controle. Na telefonische controlevragen had ik ruimschoots binnen de verwerkingstijd de beschikking over het bedrag. Ook fijn boetevrij extra kunnen aflossen. Scherp rentepercentage. Erg tevreden met Freo!!
Beste Rutger, Bedankt voor uw positieve review! Wij vinden het erg belangrijk dat we goed bereikbaar zijn en zorgvuldig te werk gaan. Daarnaast proberen wij altijd zo snel mogelijk uw aanvraag te beoordelen. Wij vinden het daarom erg fijn om te horen dat u deze zaken zo heeft ervaren en dat u daarbij tevereden bent met het boetevrij extra aflossen en het rentepercentage. Vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Betrokken en daarmee altijd de moeite doen om eventuele vragen en/of onduidelijkheden op te lossen.
Beste Rene, Bedankt voor de 5-sterren review! We proberen inderdaad om eventuele onduidelijkheden te verhelderen mochten deze aanwezig zijn. We vinden het fijn om te horen dat u dit als positief heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Vriendelijke medewerkers en altijd netjes geholpen
Beste Ilona, Allereerst willen we u graag bedanken dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. We vinden het uiteraard enorm fijn om te horen dat u het contact met de klantenservice als positief heeft ervaren, en dat u aangeeft dat u altijd geholpen bent tijdens het aanvraagproces! Met vriendelijke groet, Jasper Freo Klantenservice
Vriendelijk pesoneel, zeer behulpzaam ook bij problemen met mail verkeer en toevoegen documenten
Beste Coranne, Bedankt voor de mooie 5-sterren review. We vinden het enorm prettig om te horen dat we u hebben kunnen helpen bij problemen tijdens het aanvraagproces, en dat u het contact met de klantenservice als dusdanig heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Jasper Freo Klantenservice
Super fijn programma, altijd vriendelijk en duidelijk.
Beste Joyce, Bedankt voor uw review! Wat goed om te horen dat u tevreden bent met Freo. Wij zijn blij dat u ons als vriendelijk en duidelijk heeft ervaren. Vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Hello
Dear Gruia, Thank you for your positive review. We are happy to see that you give us a 9, but we don't see the reason why. Therefore, we would like to ask you to contact our customer service so that we can continue to help our customers as good as possible. Kind regards, Marijn Freo Klantenservice
Lening voor een auto aangevraagd op maandag avond (half uur werk of zo, op de telefoon). Vanwege vakantie en drukte zou het tot 8 werkdagen kunnen duren voordat er bericht zou volgen vanuit Freo. Maar gelijk vrijdags akkoord voor de lening. Contract getekend. En 5 minuten later stond het bedrag op onze rekening.
Beste Frans, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat we u binnen de verwachte beoordelingstermijn hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel fijne en veilige kilometers in uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Nette correcte en snelle service. Helder en duidelijk. Alles mooi overzichtelijk in Mijn Freo na te zien.
Beste Pieter, Bedankt voor uw positieve review! Wij vinden het fijn dat u onze service als snel en correct heeft ervaren en dat u alles zo mooi en overzichtelijk vindt in de MijnFreo omgeving. Wij willen u ook bedanken dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Fijn geholpen
Beste Arno, Bedankt voor uw positieve review! Wij vinden het fijn om te horen dat wij u goed hebben kunnen helpen en informeren. Ook waarderen wij het dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Snel in reageren en vriendelijk. Voor het aanleveren van documenten hebben ze een makkelijke app. Bij mij werkte niet alle stappen, maar dat kon ik zonder problemen op een andere manier doorgeven. Erg tevreden over de geboden service!
Beste Dewi, Bedankt voor uw review! Wat goed om te horen dat u tevreden bent met onze app. Jammer dat niet alle stappen werkten, maar wij zijn blij dat we u toch hebben kunnen helpen. Ook willen wij u bedanken dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven, dit waarderen wij enorm. Vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Prima uitleg over de 1e facturen. Heel attent om dit even telefonisch te melden.
Beste Bert, Bedankt voor uw positieve review! Wij vinden het erg fijn dat u tevreden bent met ons telefoontje met betrekking tot de afschrijving van de eerste maandtermijn. Ook waarderen wij het dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven. Vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Alle verschillende documenten moesten in verschillende bestanden aangekeverd worden, dat maakt het lastig. Maar de service is geweldig en de hulp ook. Duidelijk en geen kleine letters.
Beste Hannie, Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat u het proces als ingewikkeld ervaren heeft. Maar wij vinden het fijn dat we u ondanks dat toch hebben kunnen helpen. Mocht u nog tips hebben, horen wij het graag! U kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice op 088-3210003. Vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Het is fijn dat je een lening kunt krijgen wat je uiteraard kunt betalen!
Beste Sharon, Allereerst bedankt voor de 5-sterren review! We zijn erg blij dat we u hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Goede service en erg klantvriendelijk.
Beste Hilda, Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! Bij Freo vinden we goede service en klantvriendelijk erg belangrijk, fijn dat u dit dus ook zo heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Jasper Freo klantenserivce
Goede communicatie, begin tot end
Beste Jan, Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat onze communicatie door u als goed wordt ervaren. Met vriendelijke groet, Famke Freo Klantenservice
een professionele club, met voldoende en nette persoonlijke uitleg/interactie, handige upload site en e.e.a. verliep heel vlot.
Beste Richard, Bedankt voor uw review! Het is goed om te horen dat u het beoordelingsproces en de klantenservice op meerdere fronten positief heeft ervaren. Echter zie wij in uw beoordeling dat er nog ruimte voor verbetering is. Hier zijn wij dan ook erg benieuwd naar! Mocht u dit nog verder willen toelichten, dan kunt u ons bereiken op 088-321 00 03. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Goede service, duidelijk en vriendelijke mensen.
Beste Mark, Hartelijk dank voor de 5 sterren en de positieve feedback. Prettig om te horen dat de communicatie helder en duidelijk is overgekomen. Met vriendelijke groet, Famke Freo Klantenservice
Ik zit net bij maar het lijkt mij positive.
Beste Amissah, Bedankt voor uw review. Wat goed om te horen dat u positieve verwachtingen heeft bij Freo. Vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Een paar dagen voor aanvang eerste afschrijving werd er contact gelegd of alles duidelijk was en het gesprek was erg vriendelijk en duidelijk!
Beste Edwin, Bedankt voor uw positieve review! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u het contact omtrent de eerste afschrijving als prettig heeft ervaren. Vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Ik had de lening echt nodig zoveel aanbieder gebeld maar nee, keer op keer werd ik geweigerd gelukkig heeft Freo mij wel de lening gegeven ben ook zeer dankbaar.
Beste A, Dank voor uw review. Vanuit onze beoordeling maken wij een bewuste keuze bij het bepalen of de lening passend is bij uw financiele situatie. Wij zijn blij dat we u hebben kunnen helpen met deze keuze. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Fijne telefoonstem, vriendelijk en snel.
Beste Devin, Bedankt voor uw beoordeling van 5-sterren. Fijn om te horen dat u het contact vriendelijk en snel vindt! Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Bij de aanvraag bleek dat er bij de inzage iets niet helemaal duidelijk was en hier ben ik over gebeld. De vragen welke uit Freo werden gesteld kunnen beantwoorden en hierop werd ik weer geholpen.
Beste G, Bedankt voor uw positieve review. Wat goed om te horen dat u onze service als duidelijk heeft ervaren! Het klopt inderdaad dat wij soms vragen stellen om uw situatie zo goed mogelijk in beeld te kunnen brengen. Wij vinden het fijn dat u deze vragen heeft kunnen beantwoorden en dat wij u verder hebben kunnen helpen. Vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Fijn en duidelijk geholpen en snelle afhandeling tegen goede tarieven. Koste weinig moeite om de le ing geregeld te krijgen. Duidelijke uitleg en ,prima online alles aan te leveren.
Beste Carla, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u het aanvraag proces duidelijk, makkelijk en fijn vind. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Vriendelijke medewerkers. Nemen de tijd voor vragen en uitleg. Goede communicatie dmv mailen en bellen.
Beste Patricia, Ontzettend fijn om te horen dat u positieve ervaringen heeft met de communicatie vanuit Freo. Hartelijk dank voor de feedback en de 5 sterren! Met vriendelijke groet, Famke Freo Klantenservice
Fellenoord 17
5612 AA Eindhoven
Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.