Snelle en heldere service. Binnen een paar dagen alles geregeld tegen een uitstekende rente.

Hebben bij jullie al eerder een doorlopend krediet gehad,dat is prima verlopen.dus als iets goed bevalt kom je daar terug.goede services.

Snel

Aanvraagprocedure is duidelijk en het is snel geregeld

Snel en goed

Zeer klantgericht en hulpvaardig

Ik heb een lening aangevraagd en deze is goedgekeurd. Ondanks ik niet alle documenten op tijd kon inleveren, dachten de medewerkers mee hoe ik dit wel op de juiste manier kon doen. Binnen korte tijd werd duidelijk dat de lening gekeurd was en het geld stond ook direct op rekening.

Makkelijk, duidelijk, snel en een goede rente

Ik heb 3 andere leningen gelijktijdig overgezet naar Freo. De aanvraag via de site en het telefonische contact erna om te bepalen of er voldoende financiele ruimte is gaat was snel en duidelijk. Het verdere verloop van de aanvraag en het aanleveren van de documenten was ook duidelijk en makkelijk. De site waar dit moest gebeuren was overzichtelijk en duidelijk. De rente van 3,6% is prima te noemen.

Heel prettig

Ik heb het als heel prettig ervaren. Altijd bereikbaar, je kan communiceren via de app. Ze bellen je regelmatig voor de update en geven je advies.

Mooi geregeld

Vlot netjes geregeld.

Simpel en snel geregeld

Alles was eenvoudig geregeld. Duidelijke uitleg over de condities. Binnen 1 week het geld op de rekening.

Ik heb eigenlijk geen problemen ondervonden

Het ging super snel. Dank.

Gemakkelijk zorgvuldig en snel

Prettig en goed contact gehad met Freo! Duidelijk en snel geregeld

Akelig mens klantense

Ik kreeg een email dat ik nog documenten moest toesturen, ik kreeg via mail een terugbel verzoek. Toen kreeg ik een jonge dame aan de telefoon die alles behalve vriendelijk was, wat een akelige persoon om mee te spreken. Korte botte antwoorden, stiltes laten vallen tijdens gesprek, dat ervaarde ik als heel onprettig. Toen ik na 1 minuut vroeg, hallo is er nog iemand... Zei ze ja ik ben bezig hoor!!!! Hele arrogante onbekwame houding. Kind heeft nog veel te leren!!!

Snel, duidelijk en voortvarend.

Snelle, duidelijke en voortvarende afhandeling.

Aanleveren niet flexibel

De juiste documenten aangeleverd, ondanks dat systeem aangaf dat deze correct zijn binnengekomen geeft Freo aan dat de documenten niet zijn aangekomen. Enorm veel conact daarna waarop zij mij verzochten via mail alles aan te leveren, dat doe ik dus liever niet gezien digitale veiligheid. Medewerkers aan de telefoon zijn denk ik studenten want weten niets. Ik heb uiteindelijk de aanvraag ingetrokken om daarna een mail te krijgen dat zij mij afwijzen??

Bijzonder vriendelijk, snel en deskundig

Mijn aanvraag werd binnen een dag geregeld.

Correct , professioneel en secuur geïnformeerd en geholpen!

Als boven

Goed en vriendelijk geholpen

Er word mee gedacht om de klant van dienst te kunnen zijn. Ik heb met een kleine aanpassing toch mijn persoonlijke lening kunnen krijgen en ben zeer tevreden.

Snel en vakkundig geholpen

Prima telefonisch te woord gestaan en snel geholpen.

Goed en snel, maar aanleverapp problemen

Op zich is de ervaring goed. Bij de eerste aanvraag werkte alles goed en snel. Daarna moest ik nog iets aanleveren, maar dat ging totaal niet via de aanleverapp. Na vele pogingen gebeld en toen kon het ook via de mail worden aangeleverd. Verder erg goed en snel. Er zat maar een paar dagen tussen aanvraag en ontvangen geld. Vriendelijke klantenservice.

Snel alles perfect geregeld

Heb al meerdere keren een persoonlijke lening afgesloten, ieder keer snel probleemloos geregeld.

Vlot geholpen. Duidelijke uitleg door een medewerker. En via de site kun je papieren handig uploaden. Dus Freo heeft alles goed voor elkaar!

Duidelijk en snel

Lening was vrij snel geregeld. Ik dacht dat het hoop werk zou zijn, maar viel alles mee gelukkig. Geld stond snel op de rekening en tot dusver geen klachten. Ook fijn dat je boetevrij en onbeperkt extra kan aflossen.

gewoon snel en gemakkelijk en goed

Zoals gewoonlijk goed en snel en gemakkelijk en goede begeleiding!

Prima doorlooptijd en service

Prima doorlooptijd en service ..

Makkelijk en snel (had ik niet verwacht)

Het is echt heel simpel aan te vragen en gewoon binnen een week geregeld. voorwaarden zijn duidelijk en helder. en de ondersteuning is vriendelijk en behulpzaam.

Fellenoord 17

5612 AA Eindhoven

088-321 00 03

Over Freo

Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.