Snelle afhandeling aanvraag

Mijn aanvraag was binnen een dag beoordeeld. Ook de documenten waren binnen de gestelde termijn van vier dagen beoordeeld. Vriendelijke mensen aan de telefoon om de aanvraag met je door te nemen.

Snelle en gemakkelijke service

Proces was eenvoudig te doorlopen en ook het tempo van afhandelen was prima

Makkelijk, snel en goed geregeld

Duidelijk en makkelijk proces van aanvragen lening. Snel geregeld en duidelijke voorwaarden. Zo kun je tussentijds extra aflossen. Heel transparant en eerlijk. Wij zijn er blij mee.

Matig

Ontzettende vriendelijke medewerkers. Maar man, man, man wat een aanvraag proces. Documenten kwijt, meerder malen moeten uploaden. Vreselijk veel informatie voor een kleine lening nog onder de 10K. Callcentre medewerkers hoewel zij enorm aardig zijn kreeg ik 3 maal verschillende antwoorden, weinig kennis. Wat ik echt niet van deze tijd vind, is dat bij uploaden documenten kwijt raken? Het is alweer aantal maanden geleden dat mijn PL werd aangevraagd via hen, ik hoop dat het aanvraag systeem nu soepeler loopt., veel aanvraag stress. Lenen doe je niet voor de lol.

Snel, correct.

alleen maar positief. snel, goed bereikbaar. meteen ook antwoorden kunnen krijgen op de de vraag. Medewerkers die goede begeleiding geven in de zorg voor het aanleveren van de juiste documentatie

Duidelijk en snel

Duidelijk en snel, 1 telefoontje gekregen over iets wat ikzelf niet duidelijk had gedaan. Dat was in een minuut en zeer vriendelijk opgelost. Dus binnen 24h na gegevens inleveren akkoord en de vogende dag op de rekening. Super!

Snel en vriendelijk

De aanpassing was snel verwerkt, het contact prettig en de mensen vriendelijk. Online systeem voor aanleveren documenten etc werkt heel goed.

Vriendelijk, snel en vakkundig.

Binnen 3 dagen alles geregeld en goedkoper dan bij de Rabobank.

Prima product, brakke ict.

Uiteindelijk is de leningaanvraag vlot afgehandeld maar dat is meer ondanks dan dankzij de ict van Freo. Oude e-mail adressen die diep in het systeem voor verwarring zorgen, intakes die zoekraken en een website met veel downtime. Trouwens ook weer met het invullen van de review. Blijkbaar zijn er structurele problemen. Ik gun de vriendelijke Brabantse Freo mdw’s en haar klanten automatisering die ondersteunt ipv die hindert.

Prima service, goede voorwaarden.

Snel en makkelijk geregeld.

Netjes en ook erg vlot.

Nette en vlotte behandeling alles was binnen paar werk dagen geregeld en gedaan.Nu afwachten hoe rest van de termijnen zal verlopen maar heb goede hoop.

zeer teleurstellend (vooral mbt inloggen en )

Ik begrijp dat jullie collega's er mogelijk niets aan kunnen doen maar jullie IT afdeling/website laat behoorlijke steken vallen. tot op hadden kan ik nog steeds niet inloggen via de website. Er komen geen aktivatiekodes naar mijn e-mail!wel lukt het inmiddels om via mij ipAD in te loggen via jullie APP. zie tevens mijn e-mail van 3/12 naar FREO hieronder: Beste, ik heb zojuist Freo teruggebeld en het volgende afgesproken: 1. wederom kan men mijn gegevens niet terugvinden op mijn huidige postcode 5915HB 112. ik ben idd verhuisd (vorige adres 5924AK nr 3) maar blijkbaar kan FREO dit nieuwe adres niet aanpassen (en ik ook niet omdat er inlogproblemen zijn) 2. er is mij verteld dat ik opnieuw moet proberen in te loggen (gedaan om 17:40) omdat de problemen opgelost zouden zijn : problemen zijn niet opgelost , ik krijg nog steeds geen aktivatiecode. 3. ik heb Freo medegedeeld dat deze hele gang van zaken dramatisch slecht is en dat als ik morgen geen positief bericht heb gekregen over het toekennen van de PL ik morgen nog naar een andere instantie ga. 4. ik heb in Juni al een eerste aanvraag gedaan maar door de vertraging in levering van overkapping heeft Freo me geadviseerd om juist voor levering (deze week) de aanvraag te doen omdat eea in 1 week geregeld zou zijn ) 5. de levering van overkapping is gedaan en de rekening ligt bij ter betaling en FREO loopt niet soepel. Nogmaals als ik morgen voor 12:00 geen positief bericht heb ga ik een andere instantie benaderen voor PL en tevens een klacht indienen bij FREO. groet en ik hoop dat u begrip hebt voor deze situatie en in ieder geval dit voor andere klanten in de toekomst beter laat verlopen. Peter van Neerven Post weg 112 5915HB Venlo (en dus niet 5924AK nr. 3) ik heb bij AANBEVELEN NEE ingevuld en dit heeft vooral te maken met jullie website/inlogproblemen die nog steeds niet zijn opgeslost

Behulpzaam, snel en vriendelijk.

Alles meteen duidelijk en supersnel geregeld!

Duidelijk en klantvriendelijk

Telefonisch met een vriendelijke medewerkster en overzichtelijk online

Goed maar langzaam

Voordelen: online aanvragen, extra aflossen, mooie omgeving in de app, digitaal aanleveren, vriendelijke medewerkers. Nadelen: lange doorlooptijd , contact loopt via front office medewerkers, onlogische vragen aan de telefoon die te beantwoorden zijn uit hypotheekacte, BKR en loonstrook. Documenten dubbel aanleveren. Wegens rente beveel ik Freo aan.

super snel geregeld

snel en betrouwbaar.

snel en uitstekend service

In 1 dag aangevraagd en geregeld. Instructies zijn duidelijk, via de Freo app gelijk reactie en snel reageren op vragen. Ook gelijk overzichtelijk in mijnFreo. kortom Uitstekend!

Hele snelle afhandeling van mijn aanvraag.

Vriendelijk te woord gestaan en binnen een week was alles geregeld.

Prettig en snel geholpen

Prima geholpen en duidelijke informatie

Top geregeld

Op de juiste manier afgehandeld bedoel ik mee dat ze gegevens opvragen en toetsen of je in aanmerking komt voor de lening heel goed

Super service

Altijd ervaar ik een super snelle en goeie service vanuit Freo. Aanvragen worden snel in behandeling genomen. Ik zou Freo altijd aanbevelen!

Klantvriendelijk, oplossingsgericht en snel.

Correcte en vriendelijke benadering en oplossingsgericht meedenken. Gunstige tarieven tov concurrentie!

Fellenoord 17

5612 AA Eindhoven

088-321 00 03

Over Freo

Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.