Aanvraag, afhandeling en nazorg perfect geregeld.

Aanvragen via de site werkt prima. De afhandeling is snel, direct en duidelijk. Goede nazorg, bellen op eigen initiatief als er iets afwijkends is.

Heel duidelijk

Ze hebben alles hoed en duidelijk uitgelegd waar ze voor belde

Snel en relaxed

Het was vlot geregeld en ik werd vriendelijk te woord gestaan. De aanvraag was eenvoudig en duidelijk. Ook fijn dat ik het kosteloos sneller kan aflossen en een handige app. Een aanrader.

Goed en snel geholpen met goed advies.

Ik ben goed geholpen en geadviseerd via de telefoon, wat ik prettig vond is dat de afhandeling ook snel werd afgerond ook omdat ik een chalet heb gekocht en vanwege meerder gegadigde redelijk snel moest beslissen. Groet Leo Boers.

Altijd goed geholpen

Vriendelijk, en altijd correct geholpen djw

Duurt te lang voor dat alles geregeld is.

Duurt te lang voor dat alles geregeld is en je moet teveel documenten aanleveren. Dit was 10-20 jaar geleden anders. Maar qua veiligheid kan ik het me voorstellen.

Lagere rente en goed bereikbare klantenservice

Lening aanvragen is gemakkelijk. Aanleveren stukken digitaal op zich makkelijk masr niet mogelijk in alle stappen indien een bankrekening op 2 namen. Dan per post maar dat duurde wel erg lang. Maar klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam.

heel goed

de aanvraag verliep soepel, de informatie juist en volledig. Deskundige en vriendelijke medewerkers.

Goede afhandeling, Jammer van de lange wachttijd

Een super vriendelijke en goede afhandeling echter dien je wel rekening ermee te houden dat de aanvraag iets langer duurt voordat het in behandeling genomen kan worden ivm de drukte. Dit laten ze wel ook weten dus dit word weer goed gecommuniceerd. Dus wij zijn dik te vreden

Zo een duidelijk overzicht om alles te sturen

supersnel geholpen

Zeer goed. Snel en goed geholpen. Ook telefonisch

Makkelijk gesprek. Alles wordt Makkelijk en netjes uitgelegd. App werkt ook makkelijk .

Zeer vakkundig

Goed geholpen bij de keuze van onze leningen alles is vlot verlopen

Snel, duidelijk, transparant, eigen inbreng

Zeer snelle service

De aanvraag ging zeer makkelijk en snel. Ik werd gelijk gebeld of alles was gelukt en ook aan de telefoon werd ik zeer netjes geholpen.

Fantastisch

Ben vriendelijk geholpen aantal keren gebeld en snelle afhandeling

Good evening, I work in the Netherlands and I also want a loan

Good evening, I have been working in the Netherlands since 2021 and I also want a loan, please

Super snel en makkelijk

Alles online gedaan wat extra info moeten verstrekken, daarna snel accoord en geboekt. Prettig geregeld

We zijn tot nu toe telefonisch goed geholpen en wachten op het eind resultaat. Wij hebben hiervoor ook een goed gevoel. Een aanrader voor wie nog twijfeld.

Gewoon de simpele instructies volgen

Ze maken het je makkelijk door àlles overzichtelijk te houden en te zorgen dat je niet word overspoeld met aan te leveren documenten. Alles word netjes op een rijtje gezet. Als je alles stap voor stap doet, kan het eigenlijk niet mis gaan. Klantenservice ook erg vriendelijk en proberen je ook echt te helpen.

26-03-1989

Ja

Gewoon goed,

Proces en procedures die gevolgd moeten worden zijn duidelijk of worden duidelijk toegelicht.

Zeer goed behandeld erg vriendelijk en zijn zeer duidelijk hebben ze vragen dan bellen ze er netjes voor zeer tevreden

Tot zo ver ok maar begin net.

Net begonnen maar tot zo ver prima geholpen en snel.

Verrassend snelle afhandeling

Waarschijnlijk door opgebouwde historie is de laatste aanvraag zeer soepel verlopen.

Fellenoord 17

5612 AA Eindhoven

088-321 00 03

Over Freo

Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.