Supersnelle afhandeling

Mijn aanvraag voor een PL voor de verbouwing van mijn badkamer is suoersnel in behandeling genomen en perfect behandeld. Helemaal top, ik ben erg tevreden!

Wederom een top ervaring

Overzichtelijke site met heldere communicatie, ook bij vragen . Snelle afhandeling met zeer gunstige tarieven. Een absolute toploper in Nederland!

Prettig contact met goede begeleiding van de aanvraag

Vanaf het eerste contact heb ik een duidelijke begeleiding gekregen om de aanvraag naar tevredenheid af te kunnen ronden. Tevens gaf Freo de meest gunstige rentetarieven ten opzichte van andere kapitaal aanbieders.

Ik ben heel snel en vriendelijk geholpen bij Freo

Nadat ik online een offerte had aangevraagd voor een autolening werd ik binnen 1 dag gebeld door een medewerker van Freo. Zij stelde een offerte voor mij op nadat zij samen met mij mijn persoonlijke financiële situatie had doorgenomen. Ik had nog een kleine persoonlijke lening lopen bij mijn eigen bank en zij gaf aan dat Freo deze voor mij kon oversluiten en samenvoegen met het bedrag dat ik wou lenen voor de aanschaf van een nieuwe auto. Dit leek mij een prima plan, aangezien de rente bij mijn bank 2,2% hoger was dan bij Freo. Heel simpel en snel heb ik al mijn gegevens geupload in mijn online Freo account en binnen een week is mijn lening bij mijn bank ingelost door Freo en het bedrag van de persoonlijke lening bijgeschreven op mijn bankrekening.

Geduldig.

We hebben de aanvraag gedaan in een voor ons erg onrustige tijd. Die tijd hebben we gekregen. Erg prettig.

FREO gaat niet over 1 nacht ijs bij beoordeling van je kredietwaardigheid.

FREO neemt ruim de tijd om alle gewenste informatie ter beoordeling van je kredietwaardigheid tot in detail te beoordelen alvorens te beslissen over een lening aanvraag. En dat is een goede zaak. De directe communicatie tijdens de beoordelingsprocedure is steeds helder en prettig. Medewerkers leggen desgevraagd uit waarom bepaalde vragen worden gesteld.

Supersnel

Alles supersnel en correct geregeld

goed geholpen, maar kan efficiënter, veel verschillende mensen

De benodigde documenten worden niet duidelijk genoeg aangeven, waardoor diverse keren contact nodig was en steeds andere documenten werden gevraagd. Het zou veel beter lopen en prettiger zijn als je steeds met dezelfde persoon contact zou hebben.

Perfecte service

Goede en snelle service

Soepel

Aanvraag verliep soepel. Toezeggingen werden nagekomen. Niks op aan te merken

Kan sneller

Prima krediet , lage rente. Wat ik als nadeel ervaarde was de studente aan de telefoon bij eerste contact, deze hebben weinig kennis, met name alleen basis kennis. Alles wat ik vroeg moest naar een andere afdeling, ik denk dat zij alleen de aanvraag aannemen. Acceptant stelt veel vragen over privé zaken die ook makkelijk uit mijn afschrijft te lezen zijn. Alles was binnen 14 dagen rond, dat vond ik wel acceptabel.

Alles prima en snel geregeld

Geen opmerkingen

goede service

heel goed geholpen met alles

Gedegen

Goede, maar wel veel vragen. Daardoor dreigde mijn beoogde deadline niet gehaald te worden, aangezien per vraag telkens een doorlooptijd van 1 a 2 werkdagen geldt. Doorlooptijd mag korter. Aantrekkelijke rente tov concurrentie. Neveninkomsten mogen van mij meegenomen worden in de beoordeling van de maximale hoogte van de lening. Dit is ook het geval bij een van jullie concullega's. Het behoudende beleid kan ertoe leiden dat dit onnodig ten koste gaat van de klandizie.

Positief.

Alles was snel geregeld. Contact met medewerkers als prettig en meedenkend ervaren.

Netjes en snel geregeld

Mijn ervaring met Freo is dat ze netjes de tijd nemen en daarbij doen wat ze beloven. Binnen een paar dagen staat het geld na de noodzakelijke controles op de rekening.

Heel goed geholpen.

Zeer nauwkeurig gewerkt en een heel goed contact geweest.

Zelf achteraan

Voor een kleine lening moest ik aardig wat afschriften aanleveren. Daarna werd het stil ,zelf na 6 dagen contact gezocht. Ik kreeg te horen dat ik bij en afschriften had toegevoegd ipv rekening overzichten en dat mag niet, vreemd want bij uploaden gaf systeem de groene streepjes aan van akkoord. . Na het nieuwe uploaden was alles binnen 3 dagen rond , men gaf aan momenteel een doorlooptijd te hebben van 8 dagen wegens drukte. Prima, maar tip aan Freo: geef dit vooraf aan. Lenen doe je niet voor de lol en transparantie is belangrijk. Online omgeving is zeer overzichtelijk waarin je snel ziet wat je saldo en na extra aflossen. Rente is bij lage lening markt conform.

geweldig

Vragen om de juiste informatie die nodig is en de juiste mogelijkheden zijn geschapen om die snel en handig in te leveren. Geen lange wachttijd, geen bureaucratie.

goed geholpen

ik ben zeer goed geholpen en er werd goed genomineerd en zeer duidelijk en goed dat jullie alles goed uit zoeken ik ben zeer te spreken

Vriendelijk en snel

Vriendelijk geholpen

Snel, persoonlijk en voor deze tijd erg modern

Freo is een organisatie die meegaat met zijn tijd. De persoonlijke aanpak maar ook het gebruiken van moderne technieken laat zien dat deze partij meegaat met zijn tijd. De app, het portaal en het contact met de medewerkers verloopt zeer gemakkelijk.

Duidelijke uitleg

Snel geregeld en duidelijk, ervaren en vriendelijke medewerker aan de telefoon

Goed tot zeer goed

Bij aanleveren documenten betreffende Freo contract en SEPA Doorlopende machtiging welke ik had uitgeprint om te ondertekenen bleek dit niet juist te zijn. Moest eerst door u per post worden toegezonden i.v.m. verificatie adresgegevens. Ik zou dit gaarne duidelijk vermeld zien bij aanleveren documenten van contract en doorlopende machtiging. Verder ben ik goed en vriendelijk door uw medewerkers geholpen bij vragen mijnerzijds.

Gewoon goed, zonder tussenpersoon, dat is het fijnste eraan.

Hoe fijn is het om rechtstreeks contact te hebben met de vertrekker, zonder dat je eerst een tussenpersoon moet bellen en die weer met zijn verhaaltje komt, dit is fijn, geen gezeur

Fellenoord 17

5612 AA Eindhoven

088-321 00 03

Over Freo

Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.