Prima met wat kleine puntjes

De app is een prima toepassing om aanvragen en aflossingen te doen en om zicht te houden op je lening. Voor de derde maal een lening aangevraagd en via de app alles snel digitaal aan kunnen leveren. Echter bleek (ondanks dat alles groen was aangevinkt) er een document niet was aangekomen. Ook werd ik gebeld en bleek dat de afdeling Beoordelingen niet goed had gekeken naar wat we hadden aangeleverd want de vragen die ze aanvullend hadden bleek eenvoudig uit de aangeleverde stukken. Prima om klanten snel van dienst te zijn maar laat de kwaliteit er aub niet onder lijden.

Netjes en snel

Ik heb mijn doorlopend krediet snel kunnen regelen bij Freo. De medewerkers die ik gesproken heb toen ik een vraag had, hebben mij zeer correct en netjes te woord gestaan. Ben uiterst tevreden! Mvg Anne

Aanvraag een ramp

Freo verzoekt mij telefonisch een volledige overzicht van alle transacties op rekening te presenteren. Op website staat dat alleen salaris, woonlasten, saldi start/eind maand aangeleverd dienen te worden. Slechte, tegenstrijdige communicatie en gebrekkige motivatie. Verder werkte koppeling met online bankrekening voor geen meter, wat alle ellende had kunnen voorkomen.

Goed duidelijk en vriendelijk

Zie boven

Fantastisch!

Snelle aanvraag en zo geregeld. Werkt via de app erg makkelijk. Daarna overzichtelijk. Service is perfect. Dus kans op aanbeveling is erg groot.

Snel en met toepassing van zorgvuldigheid geregeld. Top.

Snel geregeld. Zeer deskundig en betrouwbaar. Goede condities. Zeer tevreden.

snel geregeld zonder veel problemen .

Lening is precies goed!

Ons doorlopend krediet hebben we om kunnen zetten naar een Persoonlijke lening. Dit is efficiënt en effectief uitgevoerd. Binnen de tijd en passend voor ons budget. We gaan hiermee goed de nieuwe financiële fase van ons leven in.

Alles goed en snel geregeld.

Ik hou zelf de rentestand bij Freo goed ik de gaten. Als er 0.1% afgaat wijzigt ik meteen mijn lening. Elke 0.1 is er 1 dus waarom geen gebruik maken van de goede service van Freo. Het is in een paar dagen geregeld en op 7 jaar afbetalen win je zo weer €1000 aan rente die je minder betaalt. Ga zo door.

goed en snel

Snel geld en goede begeleiding, top bedrijf!

super snel en heel behulpzaam

Zeer prettig geholpen om een lening af te sluiten. Het bedrag stond al snel op onze rekening.

Na lange beoordeling afgekeurd

Ik deed zo goed mogelijk om persoonlijke lening te krijgen, ben ik afgekeurd terwijl ik gewoon goed betaalde baan krijg , en woon nog bovendien bij me ouders...

Lekker snel!

Proces was duidelijk, dacht ik. Niet helemaal dus. Op te leveren stukken dacht ik meer ingeleverd te hebben dan nodig. Bleek een dagafschrift van een maand ook precies een kalendermaand te moeten zijn..... Dit vind ik het type geneuzel dat irriteert. De betrokken medewerker kon ook geen passend antwoord bedenken waarom dat nu moest. Wat is het verschil van een bankafschrift van vandaag en dan 31 dagen terug of die van de maand juli? Die laatste is bij de bank ook geen standaardrapport, de eerste wel. Verder helemaal prima! Snelheid os grote kracht.

Uitstekend..klantvriendelijk,alles snel geregeld.

Goed geïnformeerd door medewerker. Daarna alles erg snel alles gregeld!!

Ben positief over de aanvraag voor mijn lening .

De aanvraag verliep snel en efficiënt.

Lang aanvraag proces, verder voldoende

Van aanvraag tot uitbetaling ruim 10 dagen, veel documenten moeten uploaden. Twee maal contract aanpassing moeten uploaden, veel vragen. Ik had de moed al opgegeven tot lening doorkwam. Kan sneller en beter denk ik, zou handig zijn als direct duidelijk is zij graag aan documenten willen. Ik heb nu het idee dat freo meer van mij weet dan de belasting:). De studenten aan de telefoon zijn aardig, maar geven weining informatie, dat maakt het proces ook lang. Lage rente bij hoge lening. Laag bedrag is markt conform rente.

Binnen 24 uur geregeld

Het hele proces van aanvraag, offerte en acceptatie is binnen 24 afgerond.

Eerlijk, super service, scherpe rente tarieven

Ik ben al jaren klant bij freo en uiterst tevreden. Snelle en goede service, eerlijk advies, en bijzonder uniek: zowel online als ook telefonisch goed bereikbaar! En je wordt altijd prompt en zonder grote, administratieve rompslomp geholpen, en er wordt waar nodig met je meegedacht. Uitstekend en absoluut aan te bevelen!

Perfect geholpen

Na mijn ervaring met Freo kan ik alleen maar zeggen,perfect geholpen met de lening.Het enigste wat mijn verbaasde,was de mail een paar dagen later dat er misschien rente over het geleende bedrag kon worden ge-int,dit betaal ik toch al op het open staande bedrag.Dus wacht dit even af.Komt er geen extra rente op het bedrag dan had ik een tien gegeven

Fijn goed, snel

Binnen 10 dagen geregeld. Het betrof een verlenging ipv een nieuwe lening. Al jaren netjes betaald en nu weer de hele papierkraam in moeten dienen vond ik jammer.

Geweldig snel geregeld

na telefonisch gesprek alle benodigde informatie verstrekt en paar dagen erna kon ik al gebruik maken van hun diensten

fantastisch en snel geregeld

binnen heel korte tijd alles geregeld en netjes afgehandeld door FREO

Prima geholpen.Niet opdringerig.Snel.

Alleen bedoelt voor het gezinnetje

Freo draagt het Rabodanken uit en is niet geschikt voor afwijkende levensvormen.

Fellenoord 17

5612 AA Eindhoven

088-321 00 03

Over Freo

Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.