Klantvriendelijk en duidelijk!

Dit is onze tweede ervaring met Freo en beide keren was/is het top!

Freo maakt lenen gemakkelijk en snel mogelijk

Snelle aanvraag en doorloop procedure Binnen een tot twee werkdagen geregeld

Freo weekt super snel en hun klantenservice is geduldig! Top! Dank je Freo!

Really happy!

Quick, professional and completely digital. Others could take this way of operating as example!

Snelle prettige afronding

Een erg snelle prettige en vriendelijke samenwerking.

Duurt veel te lang om een lening af te sluiten

Ik heb al eerder twee leningen afgesloten bij Freo en dat was met volle tevredenheid verlopen. Vanwege de goede ervaring met Freo dan nog eens een derde keer klant worden. Echter was de hele aanloop naar het verkrijgen van de lening veel te lang en omslachtig. Ondank volledige inzage in drie van onze bankrekeningen, salarisstroken (3 stuks), hypotheek offerte en ook nog eens de hypotheekbevestiging, werd mij dit keer te veel vragen gesteld om alle compliance tick boxes aan te vinken. Ik snap dat er striktere regels nu zijn in het bankwezen, maar gezond verstand en inschatting van ons dossier was echt ver te zoeken. Ik ben zeer teleurgesteld hier over! Ik twijfel of ik later nog klant ben/blijf.

Verbijsterend snel geregeld.

Donderdag avond gebeld voor informatie. Vrijdag de gevraagde formulieren digitaal verstuurd. Maandag ochtend bericht van acceptatie en dat de gevraagde lening was overgeboekt naar de opgegeven bankrekening. Maandag middag 16:30 lening bijgeschreven op bankrekening.

Gewoon goed

Goed en snel geholpen

vriendelijkeklantenservice

Er wordt met je meegedacht , vriendelijk en geduldig en snelle afhandeling als je papieren in orde zijn.

Snel geregeld

Snel geregeld, scherpe rente. Lening mogelijk zonder directe bestemming geld.

uitstekend

ik ben op een hele goede manier geholpen

Gedoe met documenten

Recent lening aangevraagd voor een grote uitgave. In eerste instantie moest ik aantal documenten uploaden, Daarin waren wat vragen over loonstrook en 13e maand. Dus verzoek een extra loonstrook uplaoden. Dat heb ik gedaan via de mail, misschien niet slim maar ik had niet helemaal door dat dit via eigen omgeving opnieuw kon. Dus ik belde omdat ik maar niets hoorde. Blijkt dat stukken die ik per mail had gestuurd nergens waren terug te vinden. IK dus weer stukken uplaoden, nu weer een vraag over mijn uitgave op mijn afschriften. Als dit nu redelijke vragen waren doordat ik iets heel vreemds had gedaan, ok. Maar nee, dit ging gewoon om een uitgave. Volgens mij gaat dat beetje tegen de AVG wet in om zo veel te vragen. Ik heb aanvraag ingetrokken en elders ondergebracht waar ze gewoon je huur en vaste lasten willen zien in combinatie met je loon. Wat volgens mij voldoende is voor je aanvraag. Wat ik prive met mijn geld doe gaat een bank echt niets aan. Ik wist ook niet dat Freo dochtermaatschappij is van de Rabobank. Die niet helemaal van onbesproken gedrag is zeg maar. Rente is laag, maar de informatie die men bij Freo wil is echt overbodig. Slordige omgang met documenten ook.

top

snelle service vriendelijke aan de telefoon

Geduldige klantenservice

Problemen met het aanleveren vd benodigde documenten werden soepel opgelost. De goedkeuring kwam daarna promp en ook de overboeking was vrijwel onmiddellijk.

jammer genoeg in 2 keer.

De lening werd op mijn naam alleen afgesloten maar mijn vrouw moest verklaren hoe en wat ze op haar rekening in het verleden heeft gedaan.Dit was voor mij de eerste keer dat ik een lening aanvroeg en verder had ik nergens enige schulden buiten mijn hypotheek dewelke slechts de helft van de daadwerkelijke waarde van mijn huis is. alles bij elkaar duurde het langer en ging het moeizamer als ik verwacht had.

Snel, duidelijk & transparant

prima geldverstrekker met duidelijke/makkelijk te gebruiken website en app.

Top, alles correct afgehandeld. Prima ervaring

De informatie die ze nodig hadden was simpel te regelen via internet.

Zeer duidelijk aanvraag proces

Heel goede uitleg. Zonder addertjes. Snel te regelen mits je internet aansluiting hebt.

lekker snel geregeld

Duidelijk en profesioneel.

Goede en duidelijke informatie waar ik verder mee kon. Bij vragen of onduidelijkheden werd er contact opgenomen. Prima service.

Zeer goede telefonische service en bereikbaarheid.

Snelle en duidelijke procedure van aanvraag totgoedkeuring en verstrekking

Positief gevoel over afhandeling en tarief

Was al langer klant en kon toch overstappen naar lagere rente, binnen 3 dagen geregeld

Ik had al een persoonlijke lening bij Freo, maar zag dat de rente erg gedaald was. Ik wilde eigenlijk overstappen en een beetje bijlenen, maar Freo gaf meteen aan (na BKR check) dat dit ook bij hun ook kon. Alles keurig geregeld. Verder hele fijne app, alles realtime, dus ook extra aflossingen.

Snelle duidelijke service (afhandeling)

Om mijn doorlopende lening om te zetten naar een persoonlijke lening was snel, makkelijk en duidelijk. Erg blij dat het zo snel intern geregeld was zonder weer alle rompslomp op te sturen.

Heel snel geregeld

Na aanvraag telefonisch contact gehad en dat was erg vriendelijk. En daarna is alles heel snel geregeld. Al binnen de termijn van 3 a 4 dagen.

Fellenoord 17

5612 AA Eindhoven

088-321 00 03

Over Freo

Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.