Snel geholpen
Beste, Dank u wel voor de mooie score! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Snelle afhandeling van de aanvraag, wat direct duidelijkheid verschaft. Geen addertjes onder het gras.Leveren wat ze beloven binnen een week.
Beste Maja, Wat een top beoordeling! Helderheid over onze voorwaarden zodat u weet waar u aan toe bent, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Door de telefoon met jullie was alles vrij duidelijk en leek niets in de weg te staan voor een persoonlijke lening. Ik moest later documenten aanleveren om te bewijzen dat mijn woonhuis hypotheek vrij was. Eerst begonnen jullie over kadaster , dat zou de notaris wat moeten melden bij kadaster (kosten +/- €350.-). Ik heb toen een e-mail bij gevoegd vd vroegere hypotheek verstrekker mekld melding dat hypotheek was in gelost , was ook niet ok voor jullie. Toen een verklaring opgevraagd bij de vroeger hypotheek verstrekker en bleek alles in orde. Al met al gaf ea we wat spanning!
Beste Johan, Om er zeker van te zijn dat we met de juiste (of geen) woonlast een berekening maken, kan het voorkomen dat we extra documentatie opvragen welke aan bepaalde eisen moet voldoen. Ik kan me voorstellen dat dit wat spanning geeft, gelukkig is het eind goed al goed! Bedankt voor achterlaten van deze review. Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Voor iedereen die dit leest. De service was snel en goed. Er waren wat hobbels te nemen ivm het aanleveren van de gewenste gegevens en uitdraaien. Sommige opnieuw gedaan, daarna na telefonisch overleg, gelukkig niet weer onder op de stapel gekomen.
Beste Theo, Hartelijk dank voor uw complimenten. Goed om te lezen dat we samen met u de hobbels probleemloos hebben kunnen overkomen. Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Het hele proces was duidelijk en eenvoudig geregeld. Ook voortijdig terugbetalen is goed geregeld. Het enige vervelende is dat de ingangsdatum van de lening altijd op het moment van acceptatie is. Dat is knullig en zet de klant voor het blok: of de lening te vroeg aanvragen, of het risico nemen dat er iets mis gaat bij de aanvraag en het geld niet hebben op het moment dat het nodig is.
Beste Harald, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Freo. Ook uw feedback met betrekking tot de ingangsdatum van de lening, nemen we graag mee in onze verbeterprocessen. Dank u wel! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Uitstekend digitaal aanvraagproces met een goed uploadsysteem. Daarnaast ook snelle responstijd.
Beste Peter, Bedankt voor uw review en goede ervaring bij onze online portal! Met vriendelijke groet, Ferdi Freo Klantenservice
Alles online geregeld (makkelijk) en een snelle offerte afhandeling. Al met al dik tevreden!
Ik heb direct de juiste gegevens aangeleverd en was verbaasd over de snelheid van afhandeling van de aanvraag. Dit heeft mij zeer positief verrast.
Beste Gerald, Wat fijn om te lezen dat alles zo aangenaam is verlopen. Wij zijn ook positief verrast met deze score, bedankt! Met vriendelijke groet, Geert Freo Klantenservice
Ik had al eerder een lening bij Freo gehad. Tot volle tevredenheid. Vandaar mijn nieuwe aanvraag. Het is jammer dat ik desondanks alle gegevens weer opnieuw in moest vullen. Het zou erg handig zijn als er op Mijn Freo een knop "Nieuwe lening aanvragen" zou zitten.
Beste Peter, Bedankt voor de feedback en de mooie score. Toevallig is deze knop sinds een paar weken beschikbaar via de Mijn Freo omgeving. Met vriendelijk groet, Geert Freo Klantenservice
Snelle reactie op mail ook telefonisch.Vriendelijke medewerkers met voldoende kennis en anders na ruggespraak direct de juiste informatie!
Beste Willem, Bedankt voor het mooie compliment en uitstekende score! Met vriendelijk groet, Geert Freo Klantenservice
Aanvraag doen was makkelijk, snelle afhandeling en bedrag stond snel op mijn rekening. App maakt alles overzichtelijk.
Beste Shirley, Wat een mooie beoordeling! Goed om te lezen dat zowel de doorlooptijd als het online gebruiksgemak u goed bevallen is. Dank u wel voor het delen hiervan. Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
top
Beste Kelly, Bedankt! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
De goedkoopste die ik kon vinden en alles kunnen bespreken aan de telefoon! Het ging ook heel snel.
Beste Fitz, Fijn om te horen dat u zo positief bent over Freo! Bedankt voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Lekker snel online geregeld.
Beste Fuad, Bedankt voor uw reactie! Met vriendelijk groet, Ive Freo Klantenservice
Al vijf jaar klant bij Freo. Altijd keurig afgelost en nooit een achterstand opgebouwd. Nu wilde ik mijn lening binnen Freo oversluiten, omdat de rentestand lager is. Dit werd ook aangemoedigd door de adviseur. Ondanks een hoger inkomen dan bij het afsluiten van de huidige lening, onberispelijk betalingsgedrag en geen andere leningen, vroeg men steeds om andere informatie. Ik ben ruim een week aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk afgewezen, maar een duidelijke uitleg dan ‘dit zijn de regels’ konden ze niet geven. Merkwaardig als je al klant bent. Kennelijk zagen ze het niet zitten om mij een lagere rente te geven. Slecht, klantonvriendelijkheid ten top en onbehoorlijk. Als nieuwe klant ben je welkom, maar eenmaal klant ben je onbelangrijk voor Freo. Ik raad dit bedrijf dan ook ten zeerste af.
Beste Rutger, Wij hebben u uitvoerig gesproken en uw eerdere klachten in behandeling genomen. Hieruit zijn we naar ons inziens tot een goede oplossing gekomen, waar u het ook mee eens leek te zijn. Het feit dat iemand zijn/haar inkomen hoger is dan wanneer het krediet oorspronkelijk is aangegaan hoeft niet te betekenen dat de mogelijkheden hetzelfde zijn. De regels omtrent consumptief lenen worden steeds strenger, dus dit zal ook van invloed zijn op de mogelijkheden ten opzichte van vijf jaar geleden. Mocht u echter meer informatie willen dan kunt ons altijd telefonisch benaderen. Met vriendelijke groet, Ive Freo Klantenservice
Freo komt over als een zeer professionele organisatie. De digitale workflow is zeer goed ontworpen, zeer gebruikersvriendelijk en draagt zorg voor een snelle en soepele afhandeling.
Beste Menno, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het aanvraagproces. Dat is een mooi compliment. Bedankt voor de review en het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Ive Freo Klantenservice
Van begin tot einde perfect geholpen. Duidelijk overzicht in informatie die aangeleverd moest worden waarbij de beoordeling snel was en de lening stond op de afgesproken dag op de bankrekening.
Beste Robin, Goede en fijne recensie. Super om te horen dat u positief gestemd bent over het aanvraagproces! Bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Ferdi Freo Klantenservice
Vanaf het moment van de aanvraag tot het moment dat de lening werd afgesloten...heel netjes begeleid...en te woord gestaan...op vragen kreeg ik een duidelijk antwoord. Ben heel tevreden.
Beste Coen, Prachtig om te lezen dat u zo positief bent over de dienstverlening. De volle 10 is dan ook fijn in ontvangst genomen. Bedankt! Met vriendelijke groet, Ferdi Freo Klantenservice
Gelijk duidelijkheid over de kosten. Een deel van de benodigde stukken is simpel aan te leveren door slim gebruik van PSD2 mogelijkheden. Binnen 2 werkdagen na levering van de documenten had ik het bedrag op mijn rekening. Eerder terugbetalen gaat eenvoudig via de app; je ziet direct wat dit je oplevert qua minder te betalen rente en ook wat de resterende looptijd wordt. Ideaal!
Beste Wil, Wat een mooie beoordeling, bedankt! Erg leuk om te lezen dat de aanvraag soepel is verlopen en dat ook de app een goed inzicht geeft in de lening! Met vriendelijke groet, Simone Freo Klantenservice
Snelle afhandeling en duidelijke voorwaarden
Beste Bart, Goed om te lezen dat u tevreden bent over Freo. Bedankt voor de nette score! Met vriendelijke groet, Simone Freo Klantenservice
Super snel geregeld en fijne service.
Beste Ramon, bedankt voor het delen van uw ervaring met Freo. Met vriendelijke groet, Simone Freo Klantenservice
22 mei aangevraagd en 26 mei op de rekening super
Beste Desiree, goed om te lezen dat uw aanvraag snel is afgehandeld! Bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Simone Freo Klantenservice
Uitstekende service. Het was makkelijk om documenten aan te leveren. Met vragen was Freo ook via WhatsApp bereikbaar.
Beste Brenda, bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Simone Freo Klantenservice
Van aanvraag tot offerte tot officieel afsluiten super goed begeleid. Ik had erg veel vragen omdat dit onze eerste aanvraag was maar het was geen enkele medewerker(ster) te veel om mijn vragen te beantwoorden zowel telefonisch als via de WhatsApp.
Beste Anita, bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Freo. Goed om te lezen dat wij u goed hebben kunnen helpen. Een lening is niet zomaar iets wat u elke dag doet, dus erg goed dat u ons de vragen heeft gesteld om alles duidelijk te krijgen! Met vriendelijke groet, Simone Freo Klantenservice
Af gelopen maandag een lening aan gevraagd en nog steeds niks geen beoordeling ik ga er over Na denken om hem bij een ander af te sluiten en deze op te zeggen als ik niks voor aankomende maandag gehoord heb. Rob,
Beste Rob, Wij hebben op 19-05 alle benodigde documentatie volledig mogen ontvangen. Vanaf dat moment gaat de gecommuniceerde doorlooptijd in van max 3-4 werkdagen. Aangezien het donderdag Hemelvaart was, kan er een dag vertraging inzitten omdat dit niet als werkdag gezien wordt. Desalniettemin kunt u inderdaad vandaag of maandag een reactie verwachten. Hopelijk heb ik u zo voldoende geïnformeerd, zo niet dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Met vriendelijke groet, Ive Freo Klantenservice
Fellenoord 17
5612 AA Eindhoven
Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.