Wel duidelijk

Woensdag voor het eerst gebeld, maandag had ik het geld al. Ik vind dat Freo wel snel handeld. Ik las in de reviews dat Freo teveel informatie opvraagt, treuzelt en vervolgens afwijst, maar geen moment was dit mijn ervaring geweest. Ik vermoed dat bij die mensen documenten ontbreken, of ze doen zelf iets verkeerds. Streng zijn ze wel!

Helemaal geweldig!

De Telefonische Begeleiding was byzonder goed. Ik ben zelf niet zo erg handig met deze techniek. ...èn U èn een goede Kennis hebben my op weg geholpen met het voltooien vd Offerte aanvraag. Mvrgr. Marcel Antoine Bousché.

snel en duidelijk

goed geholpen en duidelijke uitleg

Snelle afhandeling

Goede ervaringen met Freo. Ze beoordelen de aanvragen gedegen en handelen het snel af. Aanrader!

Snelle service

Min aanvraag werd toch wel zeer snel opgepakt en verwerkt.

Snel en eenvoudig geregeld

Vriendelijk contact en snel geregeld En ook nog eens een lage rente Ik dikke duim voor Freo

Snel en duidelijk

Aanvraag online gedaan op een vrijdag. Maandag telefonisch contact gehad . 1 dag later het gevraagde bedrag ontvangen. Supersnel dus.

Snelle afsluiting

Snelle en makkelijke aanlevering van papieren via app

prima service en medewerking

prima service en medewerking

Goede vlotte service en communicatie

Vlotte en goede afhandeling

Goed voorgelicht en geinformeerd vooral over het aanleveren van documenten.

Als je over computerervaring beschikt is het makkelijk.

Goed, duidelijk en behulpzaam.

Er wordt iedere keer dat ik belde of gebeld wordt correct , vriendelijk en adequeaat gereageerd.

VLEKKELOOS

Alles zeer soepel en duidelijk. Zeer vriendelijke en kundige medewerkers.

Duidelijk, snel, klantgericht

Goede telefonisch advies

Snelle service

Aanvraag was zo gedaan online, aanleveren van documenten gingen erg soepel met de app of op de site. Binnen een paar dagen was alles geregeld.

Snelle vriendelijke afhandeling van mijn aanvraag

Mijn aanvraag werd snel verwerkt. Het contact met de medewerkers van Freo was zeer vriendelijk. Het digitale uploaden Van gegevens en tekenen van documenten is heel gebruiksvriendelijk

heel goed service

ik vind jullie service goed en snel

Heel goed

Netjes makkelijk engoed

Prettig en snel geregeld

Een snelle oplossing/antwoord op mijn behoefte.

Niet handig bij objectwissel voor de rest heel overzichtelijk

Het is een beetje apart dat ik mijn oude auto eerst moet opzeggen en dan een nieuwe moet aanvragen. Het zou een stuk handiger verlopen als er een manier is van objectwissel zodat de ene aito word afgeschreven en je meteen aangeeft welke in de plaats komt. Maar de voor rest heel eenvoudig en overzichtelijk. 3 sterren omdat ik heb moeten bellen hoe ik het beste een objectwissel kon doen en na uitleg pas begreep dat dat niet mogelijk was.

Snel en vriendelijk

Ik heb in totaal 3 medewerkers gesproken, allemaal even vriendelijk en duidelijk. Nemen de tijd en leggen het goed uit

Snel en vriendelijk

geweldig en helder

s'maandags lening aangevraagd vrijdag het geld al op mijn rekening heldere website

correct en snel behandeld

Geweldig!

Duidelijk, zeer snel, deskundig en zeer vriendelijk geholpen. In 1 woord GEWELDIG!!

Fellenoord 17

5612 AA Eindhoven

088-321 00 03

Over Freo

Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.