Vriendelijke, behulpzame telefonisten. Eenvoudig aanvraagproces. Laagste rente!

Aanvragen van mijn lening ging zonder moeite. Paar keer gebeld voor uitleg, altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Verbeterpuntje: het is niet erg duidelijk aan welke voorwaarden sommige aan te leveren documenten moeten voldoen. Doordat ik een paar keer "verkeerde" documenten had aangeleverd, heeft de verwerking van mijn aanvraag langer geduurd dan nodig. Als ik dat van tevoren had geweten, had ik meteen voor de juiste documenten gezorgd. Freo denkt mee, biedt gegarandeerd de laagste rente en heeft geen ingewikkeld, langdurig aanvraagproces. Ben erg tevreden en goed geholpen!

goede, duidelijke en snelle service

Na de aanvraag kreeg ik gelijk een telefoontje, waar mijn gegevens gecontroleerd werden. Ik kreeg een link waar ik mijn documenten kon oploaden, en toen er wat fout ging (missende documenten), kreeg ik meteen feetback zodat ik alles in orde kon maken. Vriendelijke medewerkers, geen moeilijke bankzaken en goede service

Snel en netjes behandeld

Prima en snel en netjes geholpen.

Snel accuraat, zonder poespas. gewoon prima afgehandeld. Ik ben zeer tevreden Gr Ruud

Lange doorlooptijd

Verwerking en beoordeling duren lang, ruim 6 werkdagen, daarna extra documenten opsturen en moet er weer 3 werkdagen over heen gaan voor je hoort of je aanvraag uiteindelijk wel of niet wordt geaccepteerd. Ik zou verwachten dat na beoordeling van de documenten, mits het aanvullende overlegd wordt er eigenlijk dezelfde dag al een reactie kan komen of alles in orde is, aangezien de overige documenten al beoordeeld zijn. Klantenservice is klantvriendelijke, staat je netjes te woord en nemen duidelijk door wat er verwacht wordt. Zo snel als je gebeld wordt om je aanvraag te verifiëren, zo lang duurt de beoordeling, dat is dan wel weer jammer.

Langzame verwerking

Een waar drama

Een verschrikkelijk bedrijf. Beloven in hun advertentie snel te zijn en makkelijk. Wel 10 x gebeld en steeds moet je maar weer andere papieren inleveren. We hebben geen hypotheek meer,ons niet geloven dat dit zo is en maar moeilijk doen. Zijn al vanaf 13 januari 2020 bezig en geven je constant het gevoel dat je overal over liegt. We zijn helemaal klaar met Freo en hebben besloten dat ze die lening maar houden. Of zoals wij zeggen. Stick the money where the sun don't shine!!!!

Lage rente dus hoort lang wachten erbij blijkbaar

Lang wachten voordat er duidelijkheid komt of de aanvraag wordt gehonoreerd

Snelle handeling

Snel doeltreffend

Gewoon goed!

Alles gewoon goed!

Vriendelijke medewerkers, goede hulp aangeboden, goede geïnformeerd. Wij zijn heel erg tevreden met Freo!

hele proces liep snel en goed door.

Het geld was snel vrijgemaakt.

Directe afwijzing i.v.m. slecht Nederlands sprekend

Onlangs gebeld met freo en door gegeven dat ik zou gaan tolken voor mijn ouders omdat het een serieuze lening overname zou zijn en mijn ouders door hun gebrekkig Nederlands het niet durfde zelf dit gesprek aan te gaan, Mijn ouders waren in staat om voor het gesprek hun zelf en de tolk te verifiëren. Echter was de antwoord dat we verder moesten kijken en Freo ons niet verder kon helpen door het gebrekkig Nederlands van mijn ouders, Top service oftewel eerder discriminatie!

Zeer duidelijk, professioneel en snel! Uitstekende service.

De medewerkers zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. Ik ben uiterst tevreden over de manier waarop ik ben geholpen.

Vlotte afhandeling

Na een paar telefoontjes was het toch eindelijk geregeld. Helaas niet de doorlopende lening met een lager rentepercentage maar wel het persoonlijke krediet

Snelle service, maar wat grensoverschrijdend

Snel alle papieren aan kunnen leveren, die snel beoordeeld zijn. Vooraf aan telefonisch consult over de aangevraagde lening, waarbij alles duidelijk benoemd vanuit mijn kant. Veel inzicht gegeven in financiën en dan toch ongepaste vragen over de inhoud ervan.

Netjes vriendelijk en vlot

Snelle afhandeling.

weet waar ik aan toe ben!

Bij het aanvragen krijg je al het complete totaal plaatje in zicht. Je weet precies waar je aan toe bent. Ook de aanvraag en controle daarvan waren duidelijk en snel te regelen.

Snel, duidelijk, vriendelijk.

Snel, vriendelijk , efficiënte hulp

Door het digitale aanleveren, de goede en efficiënte en vooral zeer begripvol en vriendelijke no nonsens begeleiding in het proces heb ik het asnleveren als bijna leuk ervaren. En dat hoewel ik pider ben en nuet alles goed lukte bij de 1e keer. De medewerkers wisten precies goed wat ik amders moest dien en gebben alles snel geregeld wat zij van hun kant moesten doen Alles vrij snel hierdoor gelukt. Erg fijn, mijn complimenten.

Aanvraagproces duurde wat lang

Het bleek dat ik een werkgeversverklaring moest opsturen, omdat mijn werkgever elke maand vakantiegeld uitbetaalt (dat vond men vreemd). Daarnaast had men de naam van mijn vrouw verkeerd geregistreerd. Medewerker was vriendelijk, dus al met al ok.

Goed geregeld

Freo denkt met je mee alles goed geregeld bij mij duurde het wel iets langer dan normaal omdat ik het zelf verkeerd had gedaan met digitaal doorsturen maar tenslotte is dat ook goed gegaan

Erg goed, maar ‘nazorg’ onvoldoende

Aanvraag is gegaan via uw whatsapp service. Hierin zijn afspraken gemaakt annex toezeggingen gedaan. Tot gisteren is de afhandeling snel (aanleveren van mijn gegevens en documenten via uw site erg duidelijk en makkelijk) en vlot ook gezien de feestdagen (snelle reactie/terugkoppeling/goedkeuring overeenkomst) verlopen. Maar tot gisteren krijg ik de melding via berichten dat ik het bedrag heb gestorneerd en stond er ineens een bedrag bij geschreven bij de inmiddels beëindigde overeenkomst. Terwijl ik helemaal niet heb gestorneerd. Dit heb ik ook via e-mail kenbaar gemaakt. Ik verwees hierbij naar de afspraken via whatsapp. Deze is Freo uiteindelijk (aan eind van de rit dus) niet nagekomen.

Top ervaring

Zeer vlotte afhandeling maar toch grondig onderzoek en meedenken over mogelijkheden

Duidelijke workflow voor het aanvragen van een krediet

Op een overzichtelijke manier en to the point met betrekking tot de benodigde documenten heb ik zeer klantvriendelijk ervaren. Eindelijk een partij die aansluit bij de behoefte van de klant.

Fellenoord 17

5612 AA Eindhoven

088-321 00 03

Over Freo

Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.