Super service

Het online aanvragen van de lening vond ik erg duidelijk en goed. Het werd erg snel in behandeling genomen.

Snel en goed

Perfect en snel afgehandeld. Complimenten!

super service

Men luisterd naar naar de klant en delen hun mening. Service is perfect en ben zeer tevreden hoe ik behandeld wordt.

Duidelijk en goede service

Er wordt goed aangegeven waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen; zorgvuldig en goed voorgelicht

Gemakkelijk en snel.

Snel en goed geregeld.

probleemloos

snelle, duidelijke en correcte behandeling.

Goed geholpen met mijn vraag

Een lening afsluiten zonder problemen

Ik heb een heel goed gevoel overgehouden met het afsluiten van een lening bij FREO. Het hele proces vanaf de aanvraag tot aan de uitbetaling is tot mijn volle tevredenheid verlopen. Ik was zelfs aangenaam verrast met de snelheid waarmee de lening was goedgekeurd, één dag, na het indienen van de documenten.

Scherpe rente en snel beschikbaar

Binnen 2 dagen het geld beschikbaar. Het aanvraagproced verliep vlot. Ook prettig telefonisch contact. Ik kan FREO aanraden...

prima deskundige en prettige begeleiding

Een respectvolle en meedenkende dame aan de lijn gehad, die prima meedacht en het snel heeft geregeld.

Snel geregeld en alles erg duidelijk

Snel en duidelijk geregeld

Omzetten lening

Ontzettend vriendelijk, goede voorlichting wat wel en niet kan, tot het uiterste gegaan om je te helpen, een 10 voor de meneer die mij geholpen heeft.

Impak

Logistyk

Snel en flexibel

De manier waarop een aanpassing geregeld kon worden en hoe informatie aangeleverd kon worden is erg makkelijk en anno 2020. Bij vragen werd ook snel en duidelijk gereageerd

Goede en snelle service!!

Na mijn aanvraag staat het geld er binnen een week op als beschikbaar! Top!!

zeer onprofessionele behandelingswijze

slechte ervaring met de klantenservice door onjuiste aannames werd mijn doorlopend krediet eenzijdig stop gezet en het weer ongedaan maken alsmede het verkrijgen van een verhoging verliep zeer stroef. alle gevraagde informatie heb ik verschillende keren moeten opsturen ik ben derhalve ronduit ontevreden over freo...

Super makkelijk en snel.

Ik vond het heel prettig werken. Mijn aanvraag werd snel behandeld en zelfs na kantoortijd contact met medewerkers van freo.

Fijne klantenservice en snel geregeld

Ben steeds erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

10/10

Great customer service, and so far a great company.

Goed geregeld

Als je belt wordt je goed geholpen

Soms vermoeiend

Aanvraag ging goed maar ,dat vind ik, soms had ik het idee dat er teveel mensen betrokken waren want er werd een paar keer gebeld over hetzelfde bijvoorbeeld over bankafschriften die ik wel had gestuurd. Maar verder geen klachten.

Zeer correct en snel

Snel duidelijk wat je kunt lenen Geld is snel overgemaakt na goedkeuring De Mijn Freo omgeving is overzichtelijk en duidelijk Extra aflossen is zeer eenvoudig via IDEAL

hetzelfde als voorheen ik ben tevreden

Toegankelijk, inzichtelijk, in de lastste stap van het proces ruimte voor verbetering

Foto’s van documenten bleken niet scherp genoeg; klopt echt niet!!!

Fellenoord 17

5612 AA Eindhoven

088-321 00 03

Over Freo

Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.