een professionele club, met voldoende en nette persoonlijke uitleg/interactie, handige upload site en e.e.a. verliep heel vlot.
Beste Richard, Bedankt voor uw review! Het is goed om te horen dat u het beoordelingsproces en de klantenservice op meerdere fronten positief heeft ervaren. Echter zie wij in uw beoordeling dat er nog ruimte voor verbetering is. Hier zijn wij dan ook erg benieuwd naar! Mocht u dit nog verder willen toelichten, dan kunt u ons bereiken op 088-321 00 03. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Goede service, duidelijk en vriendelijke mensen.
Beste Mark, Hartelijk dank voor de 5 sterren en de positieve feedback. Prettig om te horen dat de communicatie helder en duidelijk is overgekomen. Met vriendelijke groet, Famke Freo Klantenservice
Ik zit net bij maar het lijkt mij positive.
Beste Amissah, Bedankt voor uw review. Wat goed om te horen dat u positieve verwachtingen heeft bij Freo. Vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Een paar dagen voor aanvang eerste afschrijving werd er contact gelegd of alles duidelijk was en het gesprek was erg vriendelijk en duidelijk!
Beste Edwin, Bedankt voor uw positieve review! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u het contact omtrent de eerste afschrijving als prettig heeft ervaren. Vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Ik had de lening echt nodig zoveel aanbieder gebeld maar nee, keer op keer werd ik geweigerd gelukkig heeft Freo mij wel de lening gegeven ben ook zeer dankbaar.
Beste A, Dank voor uw review. Vanuit onze beoordeling maken wij een bewuste keuze bij het bepalen of de lening passend is bij uw financiele situatie. Wij zijn blij dat we u hebben kunnen helpen met deze keuze. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Fijne telefoonstem, vriendelijk en snel.
Beste Devin, Bedankt voor uw beoordeling van 5-sterren. Fijn om te horen dat u het contact vriendelijk en snel vindt! Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Bij de aanvraag bleek dat er bij de inzage iets niet helemaal duidelijk was en hier ben ik over gebeld. De vragen welke uit Freo werden gesteld kunnen beantwoorden en hierop werd ik weer geholpen.
Beste G, Bedankt voor uw positieve review. Wat goed om te horen dat u onze service als duidelijk heeft ervaren! Het klopt inderdaad dat wij soms vragen stellen om uw situatie zo goed mogelijk in beeld te kunnen brengen. Wij vinden het fijn dat u deze vragen heeft kunnen beantwoorden en dat wij u verder hebben kunnen helpen. Vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Fijn en duidelijk geholpen en snelle afhandeling tegen goede tarieven. Koste weinig moeite om de le ing geregeld te krijgen. Duidelijke uitleg en ,prima online alles aan te leveren.
Beste Carla, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u het aanvraag proces duidelijk, makkelijk en fijn vind. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Vriendelijke medewerkers. Nemen de tijd voor vragen en uitleg. Goede communicatie dmv mailen en bellen.
Beste Patricia, Ontzettend fijn om te horen dat u positieve ervaringen heeft met de communicatie vanuit Freo. Hartelijk dank voor de feedback en de 5 sterren! Met vriendelijke groet, Famke Freo Klantenservice
Aanvragen via de site werkt prima. De afhandeling is snel, direct en duidelijk. Goede nazorg, bellen op eigen initiatief als er iets afwijkends is.
Beste Henrie, Fijn dat u het aanvraag proces van begin tot einde prettig heeft ervaren. Bedankt voor uw review van 5-sterren! Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Ze hebben alles hoed en duidelijk uitgelegd waar ze voor belde
Beste Jacqueline, Bedankt voor uw review van maar liefst 5-sterren. In het aanvraag proces kunnen wij u om verschillende redenen bellen. Het is goed om te horen dat u de reden van onze belletjes duidelijk vindt. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Het was vlot geregeld en ik werd vriendelijk te woord gestaan. De aanvraag was eenvoudig en duidelijk. Ook fijn dat ik het kosteloos sneller kan aflossen en een handige app. Een aanrader.
Beste E, Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u de klantenservice op meerdere fronten zo positief heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Ik ben goed geholpen en geadviseerd via de telefoon, wat ik prettig vond is dat de afhandeling ook snel werd afgerond ook omdat ik een chalet heb gekocht en vanwege meerder gegadigde redelijk snel moest beslissen. Groet Leo Boers.
Beste Leo, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en de 5-sterren review! We zijn blij om te horen dat we u spoedig hebben kunnen helpen in uw geval! Fijn dat uw aankoop is gelukt. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Vriendelijk, en altijd correct geholpen djw
Beste Piet, Fijn om te horen dat u de algehele service van Freo positief heeft ervaren. Bedankt voor uw review van maar liefst 5-sterren! Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Duurt te lang voor dat alles geregeld is en je moet teveel documenten aanleveren. Dit was 10-20 jaar geleden anders. Maar qua veiligheid kan ik het me voorstellen.
Beste Cees, Bedankt voor uw review! Het kan voorkomen dat wij extra documenten opvragen om uw financiële situatie zo goed mogelijk te kunnen beoordelen. Wij danken u voor uw begrip hiervoor! Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Lening aanvragen is gemakkelijk. Aanleveren stukken digitaal op zich makkelijk masr niet mogelijk in alle stappen indien een bankrekening op 2 namen. Dan per post maar dat duurde wel erg lang. Maar klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam.
Beste Hermien, Allereerst bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze service op deze wijze heeft ervaren. Het kan inderdaad zijn dat u een gezamenlijke rekening niet twee keer kunt invullen. Fijn dat we u middels de post hebben kunnen helpen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben kunt u ons bereiken op 088-3210003. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
de aanvraag verliep soepel, de informatie juist en volledig. Deskundige en vriendelijke medewerkers.
Beste Loenen, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat u het aanvraagproces als soepel heeft ervaren. We doen ons best om dit proces zo goed mogelijk in te richten voor onze klanten. Wij zullen het compliment delen met onze collega's! Met vriendelijke groet, Roy Freo Klantenservice
Een super vriendelijke en goede afhandeling echter dien je wel rekening ermee te houden dat de aanvraag iets langer duurt voordat het in behandeling genomen kan worden ivm de drukte. Dit laten ze wel ook weten dus dit word weer goed gecommuniceerd. Dus wij zijn dik te vreden
Beste Nadine, Bedankt voor de achtergelaten feedback. Helaas is de wachttijd inderdaad wat langer dan wij nastreven. Toch prettig om te horen dat dit gedurende het proces duidelijk is gecommuniceerd. Mocht u in de toekomst nog ergens tegenaan lopen, dan horen we dit graag! Met vriendelijke groet, Famke Freo Klantenservice
Zo een duidelijk overzicht om alles te sturen
Beste Jeannette, Ontzettend bedankt voor de 5 sterren en de positieve reactie. Met vriendelijke groet, Famke Freo Klantenservice
Zeer goed. Snel en goed geholpen. Ook telefonisch
Beste Marcel, Bedankt voor uw review! Wij waarderen het dat u de tijd neemt om ons te laten weten wat u van onze klantenservice vindt. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Makkelijk gesprek. Alles wordt Makkelijk en netjes uitgelegd. App werkt ook makkelijk .
Beste Darina, Fijn om te horen dat u de algehele ervaring bij Freo zo postief ervaart. Klantvriendelijke gesprekken en een gebruiksvriendelijke app staan bij ons hoog in het vaandel. Dank voor uw review van 5-sterren! Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Goed geholpen bij de keuze van onze leningen alles is vlot verlopen
Beste Colinda, Bedankt voor uw review! Wij vinden het fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen en dat alles vlot is verlopen. Ook waarderen wij het dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven.
Snel, duidelijk, transparant, eigen inbreng
Beste Shannon, Wij zijn ontzettend blij met dit mooie cijfer! Fijn dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Bas Freo klantenservice
De aanvraag ging zeer makkelijk en snel. Ik werd gelijk gebeld of alles was gelukt en ook aan de telefoon werd ik zeer netjes geholpen.
Beste Gonny, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Goed om te horen dat de aanvraag makkelijk en ook vlot is verlopen. Bedankt voor het mooie compliment. Met vriendelijke groet, Bas Freo klantenservice
Ben vriendelijk geholpen aantal keren gebeld en snelle afhandeling
Beste Gerry, Bedankt voor het prachtige rapportcijfer! Fijn dat u onze dienstverlening als vriendelijk heeft ervaren en dat het allemaal snel geregeld is. Met vriendelijke groet, Bas Freo klantenservice
Fellenoord 17
5612 AA Eindhoven
Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.