Kadir

Ple help

Prima geregeld, maar wel ingewikkelde procedure

Als je niet digitaal goed onderlegd bent is de aanvraag een vrij ingewikkelde procedure om te doorlopen. Ik begrijp dat dat nodig is om het proces goed te laten verlopen. Maar ik denk dat dit ook een reden is voor mensen met een wat minder computer kennis om af te zien van een lening afsluiten bij Freo.

Twee verschillende maten

In mijn aanvraag zijn er door twee mensen twee verschillende criteria voorgelegd. Op deze verbazing heb ik gevraagd naar het beleid wat vertegenwoordigd werd. Dit kan freo tot op heden niet aanleveren. Het lijkt me als gerenommeerde merk van de rabobank toch dat er transparantie kan zijn. Ik vraag het mijzelf dan ook af op welke gronden ik word gediscrimineerd als klant van Rabobank nota bene. ??

Geen prettige ervaring

Er wordt langs elkaar heen gewerkt en hierdoor gaat er kostbare tijd verloren. Er werd tot 3x toe dezelfde vragen gesteld en vervolgens kon je weer 2 tot 3 werkdagen wachten voordat er verder werd gegaan met de procedure. Medewerkers waren niet duidelijk met wat ze uiteindelijk nodig hadden of wat ze wensten. Het heeft heel veel stres en frustratie opgeleverd voordat alles uiteindelijk geregeld was.

Ich jasne gos

Ja ja god

Omslachtige aanvraagprocedure

Voor een digibeet als ik, is het een crime een lening aan te vragen. Via de Rabobank was het veel eenvoudiger geweest, immers alle financiële gegevens zijn bekend. Wel zijn de medewerkers van Freo ontzettend aardig en behulpzaam

Kwaliteit

Gewoon duidelijk richting klant . Geen onzin gewoon zeggen waar het op staat . Gaat niet om snoepjes dus heeft tijd nodig .. Gewoon top Peter s

kasandra

kasandra

Afgehandeld binnen het termijn wat stond aangegeven.

gewoon goed

vriendelijk betrouwbaar en goede service

Tweede keer geleend en snel afgehandeld

Het is mijn tweede keer bij Freo klantvriendelijk snel en duidelijk

oke

good

• Bize tavsiye eder misiniz? Yes

super geregeld!!

goede hulp aan telefoon! snelle verwerking!

Simpel, vertrouwd geld lenen

Wanneer de middelen er zijn is er snel en gemakkelijk een lening geregeld.

Als het eenmaal geregeld is dan is het prima

Volgens hun site en ook wanneer je een aanvraag hebt gedaan, word er geadverteerd dat je niet speciaal documenten hoeft aan te vragen want alles kunnen ze digitaal aanvragen via uwv etc. Dit klopt niet, ze willen alsnog de salarisstroken en werkgeversverklaringen etc. De advertering makkelijk en snel klopt dus niet. Verder fijn bedrijf en als het eenmaal geregeld is staat het ook direct op je rekening. Tip: zorg ervoor dat je alle documenten die standaard bij alle lening aanvragen worden gevraagd gewoon hebt staan, dat scheel tijd als ze het bij je opvragen.

Werd zeer duidelijk uitgelegd.

Van begin tot eind goede begeleiding in alle stappen die genomen moesten worden. Bij het toesturen van de gegevens werd zeer duidelijk uitgelegd wat te doen en ging vlot. Vriendelijk en klantgericht personeel aan de telefoon.

Nette afhandeling

Documenten aanleveren is eenvoudig. Tarieven zijn marktconform. Door drukte duurde het wel iets langer maar na goedkeuring direct het geld overgemaakt.

Goed geholpen

Netjes geholpen door medewerkers telefonisch! Digitaal aanleveren gaat makkelijk ! Digitaal tekenen is wel een probleem een persoon gaat goed bij tweede niet dan blijven de gegevens van de eerste persoon instaan!

Fijn geholpen snel geld op De rekening

Fijn bedrijf die doet wat ie zegt

Duidelijk en een heel communicatie naar mij toe

Duidelijk en vooral een goede communicatie !!

Heel tevreden

Heel snel . Top!

Zeer uitgebreide screening

Je word als aanstaande klant uitvoerig gescreend voor er geld word verstrekt

Klant vriendelijk echt top

Super snel geholpen Echt top

Kan beter

Contact met klantenservice naar aanleiding van de aanvraag kwam niet heel professioneel over. Viel vaak in herhaling en kwam wat stotterend over (wellicht iemand die er net werkt). Verder was hij wel vriendelijk. Ook aangegeven dat het wel 10 werkdagen kan duren wat wel erg balen is als je al een auto op het oog hebt. Nu maar hopen dat de auto er dan nog is. Uploaden van de bestanden ging prima. Alleen jammer dat je niet gewoon via de DigiD app kan inloggen, maar dat het nog met SMS bevestiging moet. Dat zou het nog net wat eenvoudiger maken. Benieuwd naar wat de uiteindelijke doorlooptijd zal zijn. Verder had ik al eerder een lening via Freo waar ik verder wel tevreden over ben. Dus eenmaal klant gaat het gewoon goed.

Geld lenen

Ik heb nog steeds geen link om mijn documenten door te sturen. Met vriendelijke groet Mohamad Al Dulaimi

Fellenoord 17

5612 AA Eindhoven

088-321 00 03

Over Freo

Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.