Heel goed gesprek gehad samen met mijn broer Mark...goede uitleg en een voordelig bob
Beste Leendertjan, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Dit waarderen wij ontzettend! Alleen met de terugkoppeling van onze klanten kunnen wij onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, Nicole de Witte Sales en Marketing medewerkster Vollenhoven Olie Technologie B.V.
Beste meneer Houbraken, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Dit waarderen wij ontzettend! Alleen met de terugkoppeling van onze klanten kunnen wij onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, Nicole de Witte Sales en Marketing medewerkster Vollenhoven Olie Technologie B.V.
Beste meneer Ketelaars, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Dit waarderen wij ontzettend! Alleen met de terugkoppeling van onze klanten kunnen wij onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, Nicole de Witte Sales en Marketing medewerkster Vollenhoven Olie Technologie B.V.
jammer dat afspraken niet correct nagekomen worden
Beste meneer Vrencken, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Dit waarderen wij ontzettend! Alleen met de terugkoppeling van onze klanten kunnen wij onze service verbeteren. Wij hebben inmiddels ook al telefonisch contact gehad met u met betrekking tot uw beoordeling. Nogmaals dank hiervoor! Met vriendelijke groet, Nicole de Witte Sales en Marketing medewerkster Vollenhoven Olie Technologie B.V.
Zeer prettig.
Geachte heer van der Staak, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Dit waarderen wij ontzettend! Alleen met de terugkoppeling van onze klanten kunnen wij onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, Nicole de Witte Sales en Marketing medewerkster Vollenhoven Olie Technologie B.V.
Altijd goede service
Geachte heer Govers, Bedankt voor uw beoordeling. Dit waarderen wij ontzettend! Alleen met de terugkoppeling van onze klanten kunnen wij onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, Nicole de Witte Sales en Marketing medewerkster Vollenhoven Olie Technologie B.V.
Geachte heer Brouwer, Bedankt voor uw beoordeling. Dit waarderen wij heel erg. Alleen met de terugkoppeling van onze klanten kunnen wij onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, Nicole de Witte Sales en Marketing medewerkster Vollenhoven Olie Technologie B.V.
Met dank aan Bernie en de manier van ondersteuning en informatieoverdracht vind ik de ervaring een dikke voldoende.
Geachte heer Manders, Bedankt voor uw beoordeling. Dit waarderen wij ontzettend! Alleen met de terugkoppeling van onze klanten kunnen wij onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, Nicole de Witte Sales en Marketing medewerkster Vollenhoven Olie Technologie B.V.
Goed en bereikbaar consern waarbij goede service en producten geleverd worden
Geachte heer van Lankveld, Bedankt voor uw beoordeling. Dit waarderen wij ontzettend! Alleen met de terugkoppeling van onze klanten kunnen wij onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, Nicole de Witte Sales en Marketing medewerkster Vollenhoven Olie Technologie B.V.
Geachte heer Hesselberth, Bedankt voor uw beoordeling. Dit waarderen wij heel erg. Alleen met de terugkoppeling van onze klanten kunnen wij onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, Nicole de Witte Sales en Marketing medewerkster Vollenhoven Olie Technologie B.V.
Geachte heer van Manen Bedankt voor uw beoordeling. Dit waarderen wij ontzettend! Alleen met terugkoppeling van onze klanten kunnen wij onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, Nicole de Witte Sales en Marketing medewerkster Vollenhoven Olie Technologie B.V.
Geachte heer van Heijst, Bedankt voor uw beoordeling. Dit waarderen wij ontzettend. Alleen met terugkoppeling van onze klanten kunnen wij onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, Nicole de Witte Sales en Marketing medewerkster Vollenhoven Olie Technologie B.V.
perfect
Geachte heer van Hooijdonk, Bedankt voor uw beoordeling. Dit waarderen wij heel erg. Alleen met terugkoppeling van onze klanten kunnen wij onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, Nicole de Witte Sales en Marketing medewerkster Vollenhoven Olie Technologie B.V.
Geachte heer van den Broek, Bedankt voor uw beoordeling. Dit waarderen wij ontzettend. Alleen met terugkoppeling van onze klanten kunnen wij onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, Nicole de Witte Sales en Marketing medewerkster Vollenhoven Olie Technologie B.V.
PRIMA
Geachte heer van der Kruijs, Bedankt voor uw beoordeling. Dit waarderen wij ontzettend. Alleen met terugkoppeling van onze klanten kunnen wij onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, Nicole de Witte Sales en Marketing medewerkster Vollenhoven Olie Technologie B.V.
Prettige samenwerking en goede service
Correcte afhandeling van bestellingen en problemen via vertegenwoordiger.
Goede ondersteuning en communicatie door vertegenwoordiger. Mogelijke productsamenstelling of productveranderingen door toeleverancier (bvb Bechem) worden niet gecommuniceerd.
het kontact loopt altijd via Robert Wolff en gaat goed, zijn altijd zeer tevreden over het advies en de servies.
Goed,behulpzaam.
Prima bedrijf !
Prima. Alles naar wens.
al bijna 20 een prettige, flexibele en deskundige leverancier
De Kroonstraat 48
5048AP Tilburg
Vollenhoven Olie Technologie is een Nederlands en Vlaams georiënteerd bedrijf dat al meer dan 125 jaar (speciaal) smeermiddelen en bijhorende speciale producten verkoopt voor vrijwel alle toepassingsdomeinen en sectoren. Met ongeveer 100 tankstations en 220 werknemers is Vollenhoven Olie Groep een van de grootste onafhankelijke leveranciers van (speciaal) smeermiddelen. Het Vollenhoven Olie Technologie-product programma omvat vele speciaal smeermiddelen, conventionele producten en levert bijhorende services. Vollenhoven Olie Technologie staat voor een belofte: technologie die rendeert.