Prettig contact, snel reactie op vragen, mooi eindresultaat.
We hebben er echt een leefruimte bijgekregen. De werkwijze was professioneel en tot in detail goed verzorgd.
zeer gedreven, staat voor de volle 100% achter zijjn bedrijf
We zijn erg tevreden over de tuinkamer. Vanaf de informatieaanvraag word je goed begeleid, tot en met de plaatsing van het geheel. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en bekeken wat haalbaar en mogelijk is. De communicatie verloopt duidelijk en je weet waar je aan toe bent.
die weet je al
Wij hebben een geweldige serre aan het water gekregen en zijn er na 5 jaar nog altijd 100% tevreden mee. Prachtige uitstraling, goed materiaal, goeie nazorg en garantie. Al met al prima!!
Het is prettig werken met De Boer Serrebouw en genieten het helejaar van de serre.
goeie service heel erg mooi gemaakt het ziet er prachtig uit en een opwardering van het huis we hadden een prettige samenwerking
Vakmensen die verstaan hun vak goed. Luisteren goed naar de wensen van de klant en zijn betrouwbaar en leveren top kwaliteit.
Door goed overleg en gezamenlijk denkwerk hebben we een heel mooi ontwerp van de serre kunnen realiseren. We zijn erg tevreden en de reacties van bezoekers zijn heel positief.
Prettig in de omgang, vlotte reacties op vragen en opmerkingen, klantgericht, goed team van medewerkers/zzp's, kortom een goed gevoel overheerst.
Voor, tijdens en na de bouw van de serre is De Boer Serrebouw altijd bereikbaar voor goed overleg. De serre is van uitstekende kwaliteit.
Goed werk geleverd/ goede nazorg/ aardige vriendelijke vakmensen
De geleverde Solarlux serre is van uitstekende kwaliteit, prima afwerking en hoogwaardige materialen. Werkzaamheden liepen soepel en in goed overleg.
is goed
Serrebouw de Boer denkt mee en zorgt voor het totaal of kan via contacten het totaal zoals wanden en vloer verzorgen. De monteurs zijn vakkundig en prettig in omgang. Erik de Boer is bijna 24/7 bereikbbaar.
Hele goede ervaring met De Boer serre bouw door goede service en kwaliteit
Prima bedrijf, tot nu toe content met kwaliteit en geleverde producten. Zeker aan te bevelen. Alleen jammer dat wij nog steeds wachten op de zonwering die een essentiële meerwaarde betekend bij een serre, hopen op een snelle afronding van dit laatste stukje werk.
Met name de uitvoerende ter plaatse is bepalend voor de kwalitiet van het werk. Met Wietse de Graaf was de kwaliteit in goede handen. Hij is betrouwbaar en komt zijn afspraken na.
Goed advies, goede communicatie en nazorg
Andringrasingel 15
9062GJ Oenkerk/oentsjerk