Nette afhandeling

Bij bestellingen van hoezen was enige onduidelijkheid over de soort hoezen, werd naar volle tevredenheid en snel opgelost!

Alles top, de service, levering, kwaliteit en het blijf goed zitten.

betaalbaar, past prima, ben er super blij mee.

Wij zijn zeer tevreden

Tweezits electrische leren relax bank laten opvullen wegens het doorzitten en op veren zitten wat niet erg fijn zat. Wij zijn erg tevreden over het opknappen van onze lievelingsbank, en kunnen weer van het (relax)zitten genieten. Afspraken duidelijk en ook goed nagekomen. Alleen jammer van het niet persoonlijke contact via de telefoon waar wij meer van zijn.

fantastisch

Zeer positief!!.

Mijn kussens zijn keurig afgeleverd.

Prima service, doen wat ze beloven. Zeer tevreden!

Komt alle afspraken netjes na

Vriendelijk personeel zowel kantoor als bezorgers. Alles keurig geregeld zoals afgesproken, bank zit veel beter als voorheen hier zeker een 10 voor. Bezorgers netjes en beleefd, bank netjes uit huis gehaald en ook weer keurig verpakt terug gebracht plastic netjes mee terug genomen. Heb geen aan of opmerkingen voor het bedrijf alles is toppie gedaan.

Het zag er goed uit wat ze hebben gedaan ik vindt het wel hard meschien moet het uit zitten.Dus ik ben te vrede alleen mij vraag is heb ik er garantie op.staat niets op de de nota ik hoor het graag van u.

Prima!

Zeer correct bedrijf en nette medewerkers. Bank zéér netjes hersteld. Communicatie met Tim heel goed en snel.

Zeer Goed

Goede advisering, snelle levering en correcte nazorg.

Goede service, onze lederen bank is keurig gerepareerd op de naad. Alles volgens afspraak, bezorgers was geen moeite te veel. Snelle reactie op mail. Zeker aan te raden.

Goede service en goede prijs/kwaliteit

Super klantvriendelijk en mooi resultaat

Fijn en goed geadviseerd door Tim! Van tevoren ontvingen we gratis kleurstalen, zodat we een goede keuze konden maken. Snelle verzending van de bestelling, en de hoezen zijn heel eenvoudig aan te brengen. We zijn heel tevreden met het resultaat, onze fauteuils hebben een mooie make-over ondergaan, bedankt!

Perfecte service, kwaliteit en vriendelijkheid!

Vandaag onze bank op laten vullen + een beetje meer als service!!!! Advies gekregen en een prijsvoorstel. Alles volgens schema. Perfecte service en erg vriendelijk. Mailwisseling en kontakt verliep soepel

Mijn slaapstoel ziet er weer als nieuw uit!

Van tevoren heb ik prima en vriendelijk advies mogen ontvangen; de levering was binnen 5 dagen en de kwaliteit van de stof is ook zeer goed en stevig. De slaapstoel ziet er weer als nieuw uit. Dit had ik jaren eerder moeten doen!

Snel, bank heel schoon.

In 3 kwartier bank geen vieze plekken. Ziet eruit alsof hij nieuw is. Bleef nog langer vochtig dan gezegd, echter na een dag, kleur terug.

Supersnelle, service-gerichte en heel klantvriendelijke reactie en advies op vraag over bankhoes

Op onze vraag over kleurstalen kregen we de volgende dag meteen de juiste kleuren thuisgestuurd en een bevestiging van het formaat bankhoes, tevens een leuke kortingscode bij het kleurstaalpakketje. De bestelling was binnen 2 werkdagen thuis afgeleverd en voldoet volledig aan de verwachting.

Goed advies en heb weer een nieuwe bank ongelooflijk!!! Ben erg tevreden over advies en communicatie

Medewerker was heel vakkundig en bovendien heel prettig in de omgang.

Super!

Snelle en heldere communicatie, eerlijke prijzen en super service dat alles in Almere!

Zeer behulpzaam en vriendelijk

De technicus was zeer vriendelijk, behulpzaam en begripvol voor onze situatie

goede service met persoonlijk contact via email

Omdat ik de hoezen voor de eetkamerstoelen snel wilde hebben, heb ik per email contact gezocht. Op een zaterdagavond kreeg ik binnen het uur een antwoord terug. De hoezen zijn toen voor me klaargelegd, en kon ik die maandag nog in Almere ophalen. Alles keurig op tijd voor de bezichtiging van mijn huis dat te koop stond. Het is aan te raden om per email contact te hebben ipv per telefoon: dat werkt minder goed.

alles prima verzorgt en gedaan

het renoveren is netjes en volgens afspraak gedaan. het was zelfs eerder klaar dan verwacht. personeel zeer correct en behulpzaam.

Uitstekend verzorgd

Goede ervaring , onze dochter had haar bank al een keer op laten vullen , dus vandaar wij ook daar gekozen hebben. Netjes terug gebracht en ziet er top uit

Uitmuntend

Netjes mijn bank opgehaald, alles goed geregeld en perfect gemaakt bankstel terug zoals afgesproken. Top gedaan en super tevreden

Netjes en zakelijk

Netjes en zakelijk