Tevreden

Mijn bankstel van ruim 10 jaar zit en ziet na het herstel als een splinter nieuw bankstel. Ik ben dankbaar dat de medewerkers die mijn bankstel ophaalden niet moeilijk doen op mijn verzoek zijn handen eerst schoon te maken.

Prima keuze!

Goede communicatie, goede afspraken, snelle afhandeling van de aanpassing van onze bank.

perfect

bank wordt opgehaald door zeer vriendelijk personeel perfect gemaakt en daarna weer netjes terug gebracht voor een zeer redelijke prijs

Prima reparatie van de bank.

Ivm veren die kapot waren 2 zittingen laten repareren. Prima opgelost, de zit is perfect. Enige nadeel is dat de herstelde delen zo goed zitten, dat ik overweg de overige delen (waarvan de vering goed is) ook te vervangen:-) De reparatie maakte de bank nog beter dan bij aankoop.

Voor dat geld hadden wij niet andere banken kunnen aanschaffen.

De zittingen van de twee leren banken zijn goed gerepareerd. Van de grote bank kraakte de zitting zowel bij het zitten , als het opstaan. Na een week is een vakman gekomen en heeft dit euvel verholpen. De zes kussens behorende bij de banken zijn keurig gereinigd.

Snelle reparatie en tevreden.

Na goede communicatie werd snel de reparatieopdracht gedaan. Dit tot volle tevredenheid. Dank.

Bankstel weer als nieuw, gewldig

Goede onderlinge communicatie. Keuzemogelijkheid halen en bezorgen. Wordt gedaan wat afgesproken is. Zeer nette, spontane en voorzichtige halers/bezorgers. Prijs kwaliteit verhouding goed. Kan voor deze prijs zeker geen nieuw bankstel kopen/

Snel, vriendelijk en schoon

De 2 medewerkers waren netjes op tijd en erg vriendelijk. Ze waren binnen een mum van tijd klaar. Omdat de bank nog niet direct droog was, was het lastig beoordelen of hij schoon was. Voor de zekerheid hebben we hem vier dagen laten drogen en hij ziet er netjes uit.

Snel antwoord op de gestuurde mails. Keurig op tijd. Snel en vakkundig de meubels gereinigd. Heel erg tevreden. Thea Boer

Super tevreden!

Had niet verwacht dat ze miin bank zo schoon konden krijgen. De hoekbank is weer als nieuw! Klein minpuntje; Duurde wel 2 dagen voordat mijn bank weer goed droog was ipv van de 8 uur die ze hadden aangegeven. Daardoor ruikt mijn bank nu wel een beetje muffig. Maar ik raad Meubelvisie zeker aan.

Banken zijn weer als nieuw !! Vriendelijke en deskundige medewerkers, die ook nog tips geven, top.

Ik heb een bankhoes en stoelhoezen besteld. Ben zeer tevreden ze passen perfect. Ook snelle reactie

Zeer tevreden , zou bankhoes - expert iedereen aanbevelen.

Super netjes gemaakt keurig personeel

Goed meedenkenken hoe het beter kan en goede service.

Ik heb een foto gestuurd van onze bank en ze kwamen meteen met een snelle reactie hoe we dit het beste konden bekleden. Fantastische service en bankhoes paste perfect.

Top vakwerk en uitstekende service!!!!

Mijn fauteuil zit weer heerlijk Na een aantal uren zitten constateer ik dat de fauteuil weer prima zit. Daarom mijn complimenten voor u en uw collega’s voor het op professionele wijze vervangen de zitting bekleding, het op secure wijze halen en brengen van de stoel en de goede communicatie met mij als klant. Ik kan weer vele jaren vooruit. Aanbevelen? Ja Wim Swinkels

Van doorzakken naar weer lekker zitten in minder dan 2 weken!

Omdat de toplaag van onze leren banken versleten was gingen ze plakken. Dit plakken was niet op te lossen door schoon te maken of conditioner te gebruiken. Meubelvisie bood de oplossing in de vorm van grondig reinigen en een nieuwe toplaag en reviseerde gelijk het inwendige van de bank. Ze zitten nu weer als nieuw. Voor het geld van deze "update" hadden we nog niet eens 1 nieuwe bank kunnen kopen van soortgelijke kwaliteit. En een jaar volledige garantie! Fijne club om je meubels te laten updaten. Past prima bij de sustainability doelstellingen: Herwaardeer het, repareer het!

Was niet thuis

Mijn vrouw was er erg blij mee vriendelijke medewerkers die de bank kwamen maken en vakkundig. Dus super bedankt.

Uitstekende kwalitatieve en organisatorische uitvoering

Zowel in de voorbereiding (overleg) als de uitvoering, waarbij de wensen van de klant serieus worden genomen, staat transparantie op de 1e plaats met als gevolg een uiterst tevreden klant.

Uitstekend!

Snel offerte en afspraak gemaakt. Uitstekend service. Ik ben tevreden, top heren!

Netjes gedaan

Netjes behandeld goed werk geleverd en snel een offerte en afspraak gemaak

Super Service, super aardige mobteur

Mijn bank is weer als nieuw. Advies en tips gekregen hoe het zelf evt op te lossen een volgende keer. Aardige monteur. Fijne service.

TOP!!!

Ik ben heel erg tevreden..over MeubelVisie! Wist niet wat ik me er bij moest voorstellen. Nieuwe veer in de bank..er waren er zelfs 2 gesprongen. Alles nieuw er weer ingezet..je ziet ook alle spullen die er woorden ingezet! En moest de bank even proberen..wat ben ik er blij mee..en hoef geen nwe bank te kopen! Perfect dank je wel MeubelVisie. Ik ben dik tevreden..!!

Perfecte hoezen

In een blik de bang veranderd

Snel, netjes en voorkomend naar de klant. Service gerichte mensen

Goed en zou Meubelvisie bij iedereen aanbevelen

Uitstekend !

Bankstel gereinigd . Keurig gedaan . Ziet er weer als nieuw uit . Ik ben erg blij mee . Top heren !

Musicalstraat 3 b

1323VR Almere