Ze doen wat er afgesproken is

Ook fijne, snelle ophaal en brengservice

Trots

Heel netjes gewerkt, superblij mee

Mijn fauteuil zit weer heerlijk

Na een aantal uren zitten constateer ik dat de fauteuil weer prima zit. Daarom mijn complimenten voor u en uw collega’s voor het op professionele wijze vervangen van de kussens, het op secure wijze halen en brengen van de stoel en de goede communicatie met mij als klant. Ik kan weer vele jaren vooruit.

Prima communicatie, prima eindresultaat!

Onze bank is weer als nieuw, kussens prima hersteld.

Very good.

Very good service.

Top service en reparatie

Tijdje geleden was de veer van één van de zitvlakken van mijn bank gesprongen. Ik kwam al gauw bij Meubelvisie terecht en las goede reviews dus maakte ik een afspraak. De zitvlak werd gerepareerd maar bleef nu bol staan en de veer hoorde je bij het opstaan. Tim een mail gestuurd en binnen no time had ik een nieuwe afspraak om de bank opnieuw te bekijken en te repareren. De bolling is nu weg en je hoort de veer niet meer bij het opstaan. Ik ben heel blij en zit weer fijn op de bank. Waar het mij vooral omgaat is dat zij hun service en de klanten hoog in het vaandel hebben staan. Mijn dank, scheelt me een nieuwe bank! ;-)

Blij

Prettige afspraak thuis. Vriendelijk personeel die ophaalt en keurig thuisbrengt, en gemaakte bank weer goed inelkaar klikt en installeert. Mensen die hen vak verstaan en je BLIJ maakt om weer comfortabel te genieten op je bank. Zeker aanrader hier je reparatie te laten doen!!!

Bijna perfect

Goede vakmensen maar de planning kan verbeterd worden. Al met al absoluut een aanrader.

Geweldig , en netjes gewerkt!

Snel vakkundig en goed werk verricht !

Fijne service

Fijne service deskundig advies

Opnieuw beklede vintage fauteuil is weer als nieuw!

Van onze wengé houten vintage fauteuil (ongeveer 50 jaar oud!) was in de loop van de jaren de bekleding al een paar keer vervangen. Dat moest nu nodig weer gebeuren. De advisering voor de reparatie van de zitting en voor de nieuwe bekleding was prima. Snelle ophaal- en afleveringsservice. De fauteuil ziet er nu weer als nieuw uit. Al met al uitstekend werk van Meubelvisie.

GEWELDIG

Ik had nooit verwacht dat die vlekken op mn blauwe bank zouden verdwijnen. Ik had gehoopt dat ze lichter zouden worden . Mijn bank is weer als nieuw ruikt heerlijk. Ik laat mijn bank nu zeker om de 2 maanden reinigen. Zeer aantrekkelijke prijs. En een GROOT compliment voor het hardwerkend, vakkundig en super beleefd personeel. Graag dit compliment aan de heren doorgeven. Ze hebben keihard gewerkt in een kleine warme woonkamer met een lach op het gezicht. Super tevreden klant.

Super schoon!

een correct bedrijf, duidelijke afspraken, product boven verwachting goed, alle smerige plekken uit de stof. Nette medewerkers en keurige oplevering!

Top werk geleverd

Onze kleine jongen is door de arm leuning heen gezakt maar de bank zelf is nog geen 2 jaar oud en zit heerlijk dus vonden het zonde om een nieuwe aan te schaffen Na wat zoek werk op internet ben ik bij meubelvisie terecht gekomen Zeer vriendelijk contact gehad en een afspraak gemaakt het zou bij ons gemaakt kunnen worden Helaas bij aankomst bleek het toch iets ingewikkelder te zijn en hebben ze de arm leuning netjes gedemonteerd en mee genomen naar de zaak daar is hij prima gemaakt en keurig op de afgesproken dag terug geplaatst We zijn jullie erg dankbaar en is zeker een aanrader voor iedereen die problemen heb Hopelijk alleen niet tot snel maar mocht het nog een keer gebeuren dan horen jullie mij zeker weer

Prima communicatie, afspraken en resultaat

Top in contact, service en resultaat.

Reageren snel en accuraat op een aanvraag en vragen. Komen afspraken na en leveren kwaliteit. Zoals bij ons het maken van een stiknaad en schoonmaken van een witte leren bank. Zeer tevreden.

Zoals beloofd

Geweldig. Door meubelvisie is mijn bankstel weer aantoonbaar. Ben er heel blij mee

prima kwaliteit

de stoelen zijn mooi schoon geworden. de mensen waren wel heel snel klaar, binnen 20 minuten. met name met hogedrukreiniger er op. in het begin was er weinig sprake van gesprek, na afloop waren ze spraakzamer en legden ze uit wat ze hebben gedaan.

Snel en goed opgelost

De reparateurs hadden snel door waar het probleem zat. Vervolgens hebben ze het snel en vakkundig gerepareerd met een nieuwe veer, en het geheel weer netjes afgewerkt achtergelaten.

mijn bank

ja ik gaf al meteen een mening super goed ben er erg mee.aan te bevelen grt danielzik

mooi resultaat

De kussen van de chaise lounge bank is meegenomen en op locatie gerepareerd. Het resultaat is prachtig.

Prima afhandeling !

Alles ging goed. Altijd snel antwoord op mijn vragen. En op tijd afgehaald en bezorgd.

Snelle reactie, vriendelijk en zeer persoonlijk

Bankkussens ingezakt. Opnieuw laten opvullen, schoonmaken en invetten voor een betaalbare prijs waar je geen nieuwe bank voor kan kopen. Ziet er weer als nieuw uit. We kunnen weer fijn zitten en iedereen aanbevelen! Fam. P. van Weenen Soesterberg

Niet goed

Slecht gemaakt

Accuraat en hoge mate van meedenken

Persoonlijk advies op maat. Snelle reacties. Prima service. Aanrader.

Musicalstraat 3 b

1323VR Almere