Was vlot verholpen

Nette heren, die het probleem snel binnen tien minuten hadden verholpen. Ze hoefden alleen maar een dikke niet er op nieuw in te doen. Ik moest 157,-- euro betalen. Snel verdient. Er is geen materiaal, veren of andere materiaal gebruikt. Ik had gedacht dat de mannen zouden zeggen, voor 100 euro is je bank weer gerepareerd. Hoop een reactie van jullie te ontvangen...

vervoer reparatie alles perfect.

Alles perfect.

Prachtige hoezen, prima prijs en niet onbelangrijk, goede adviezen.

Na verschillende mails, die zeer snel beantwoord werden, heb ik goede keuzes kunnen maken en ben echt heel blij met mijn "nieuwe bankstel".

Goede service.

Netjes gerepareerd. Alleen jammer niet telefonisch bereikbaar.

Goede service en kwaliteit

De vulling van onze bankkussens moest worden vervangen. We waren de kussens weliswaar 1,5 week kwijt, maar achteraf was het zeker de moeite waard. Ze zitten weer uitstekend en wat ook heel fijn was, was dat de medewerkers die de kussens terug brachten, de kussens ook weer in de bank hebben geritst, wat voor mijzelf een heel gepruts zou zijn geweest als ik dat zelf zou hebben moeten doen. Top, dus!

Snelle en correcte afhandeling

Mijn bankstel op laten vullen omdat het nog een paar jaar mee moet. De medewerkers waren correct en vriendelijk en hadden de klus vrij snel bij mij thuis geklaard. Ik ben tevreden.

Snel en vakkundig opgelost

Fantastisch vakkundige service. Bank is weer als nieuw.

redelijk prijs voor het renoveren van onze bank zit kussens

goede ophaal en terug breng service, dag van te voren een tijd blok. sneller terug dan eerst was afgesproken, top.

top!!

hoewel er even iets mis ging in de mail communicatie, is het gelijk top opgelost!! Nogmaals dank! Agnes

Gemakkelijk om zaken mee te doen

Prima advies gekregen via de helpdesk, waarin de klus snel was geklaard.

We zijn pas 3 dagen verder maar ervan uitgaande dat de bank blijft zoals het is vond ik het keurig gedaan door de mannen. En ze waren op tijd.

Vakmensen zijn zeldzaam

Na 3x zelf verkeerde scharnieren te hebben besteld Meubelvisie ingeschakeld. Voelde me gelijk minder dom toen hun eerste scharnier ook niet passend bleek. 2e afspraak werd afgezegd omdat juiste scharnier nog niet binnen was. Maar de 3e keer prima in orde gekomen. De halve ster aftrek is niet voor de monteurs, maar omdat ook Meubelvisie niet meteen juiste scharnier had 😂

Vakwerk en een goede service

Perfect gerepareerd goed contact met de reparateur en vakwerk perfect uitgevoerd Plus een snelle service

zeer goede service !!

Zeer goede service . Mooie herstelling en vriendelijke heren bij afhaal en brengen van de meubels

snel en uistekende reparatie voor zachte prijs

Er scheurde een naad bij mijn bank. Mailtje met foto's en kreeg heel snel en duidelijke aanbieding met verschillende opties. Afspraak gemaakt en na het weekend kon een specialist komen. Hij heeft de naad zeer goed gerepareerd en nog twee plooipunten gefixed. Dit alles voor een klein bedrag welke vele malen goedkoper is als een nieuwe bank. Hij is nu weer als nieuw! Zeer happy, en zal ze zeker aanbevelen!

Mijn 10 jaar oude bank na 10 dagen weer als nieuw

10 jaar geleden een mooie leren bank gekocht. Zat uiteraard fantastisch maar helaas na een jaar of 6 ging deze toch een beetje inzakken, Bij de eerste keer (na 6 jaar), de bank laten opvullen. Resultaat was bovenverwachting goed. De bank zat weer lekker.. Nu 4 jaar later en 10 jaar na aanschaf van de bank kon dit helaas niet meer en hebben we gekozen voor het volledig reviseren van de bank (nieuwe vulling, nieuwe veren, leer weer strak getrokken) En ja hoor.. Na een week uitproberen kan ik oprecht zeggen: De bank zit weer als nieuw. FANTASTISCH !! Goed gedaan hoor!! Erg blij dat we hiervoor gekozen hebben, liever maken dan weggooien. Is naast goedkoper ook nog beter voor het milieu !

Geweldig resultaat!

Geen vlekje meer te vinden in de bank, terwijl we het er zelf echt niet uit kregen. Super tevreden en aardige kerels!

Prima!

Nadat ik had ontdekt dat bij mijn oude (zeker 30 jaar) leren bank een stiknaad was versleten vond ik op internet oa ,,Meubel visie,, Ik heb via mail foto’s van de kapotte stiknaad naar dit bedrijf gestuurd,de volgende dag kreeg ik direct een degelijk antwoord met een all-In prijsopgave dus met de haal en bezorgkosten van Almere naar mijn woudsend. We hebben alles via mail heen snel kunnen regelen ophalen repareren en terug bezorgen in mijn geval alles binnen 10 dagen. De reparatie is perfect uitgevoerd,ook alle lof voor de bezorgers ,zeer rustig en bekwaam. Toch nog een kleine opmerking! Het zou mooi zijn als de bezorgers telf contact kunnen opnemen met het volgende klanten adres bv een half uur van te voren! Meubel visie wordt dan ook door mij aanbevolen! Jan J.de Jong

Shell en vakkundig

Mijn kast is mooi gerepareerd. Snel en vakkundig.

Vakman

Nette man, op de afgesproken dag de kapotte vering van onze bank vervangen. Voor een bedrijf bij ons in de buurt zouden we duurder uit zijn en de bank een tijdje kwijt.

Prima vakman

Snelle service, prima communicatie. Binnen een week was mijn bank gerepareerd, gewoon bij mij thuis. Netjes gedaan, geen rommel achtergelaten. Ik vind het fijn de bank te laten repareren ipv gelijk een nieuwe te kopen.

Snelle duidelijke afspraken en snelle levering kortom tevreden.

Zijn zeer tevreden

Geweldig!

Vakkundig, snel antwoord en zeer prettige mensen. Direkte maar zeer klantvriendelijke benadering. Voor mij geen ander bedrijf meer als er iets met mijn banken! S

zeer tevreden

Het ophalen en de gesprekken met de persoon die de stoel wilde repareren maar constateerde dat een element kapot was en hij het niet bij mij kon maken goed uitgelegd had. Ik moest hem 3 weken missen maar werd prachtig opgeleverd zeer tot mijn tevredenheid. dus dat zijn mijn sterren. Met vriendelijke groeten Coby Winckers.

Musicalstraat 3 b

1323VR Almere