Goede kwaliteit werk. Bank is weer als nieuw.

Naden leren bank waren gescheurd en/of versleten. Bank ziet er nu weer als nieuw uit. Hopelijk kan hij nu weer jaren mee.

Had ik veel eerder moeten doen!

20 jaar geleden haalde ik als student 2 oude fauteuils in huis, die eigenlijk toen al versleten waren. Mijn hele (lange) studenten periode heb ik er plezier van gehad en ze zaten zo goed, dat ik ze nooit heb weg kunnen doen. Dit jaar, tijdens de 4e verhuizing sinds ik de fauteuils bezit, heb ik eindelijk het besluit genomen de tijd te nemen om meubelmakers te zoeken die mijn geliefde stoelen opnieuw konden stofferen, en wat een succes! Na een verhuizing hebben we samen met de medewerkers van Meubelvisie de kleuren van de stoelen gekozen op basis van de vloer en muur kleuren in het nieuwe huis waar de stoelen wonen en het resultaat is prachtig. Van goedkope studenten meubels zijn mijn fauteuils nu kunstwerken geworden die een belangrijke rol in de woonkamer spelen, en kunnen zij bovendien nog minstens 20 jaar mee!

Prima bedrijf!

Wist niet dat je zo gemakkelijk je bank kan laten maken. Allard per mail, hele snelle reactie. Inmiddels de bank terug en prima gemaakt. Prijs kwaliteit uitstekend. Erg blij met dit adres.

Te duur!

Ik vindt 377 euro voor een uurtje werken en een beetje opvulmateriaal veel te veel. Ik had verwacht dat ook de armsteunen en of de rugleuning mee opgevuld zou worden. Over het werken van de medewerker ben ik wel tevreden.

Uitmuntend

Mijn bank is super gemaakt Door Meubelvisie Onze bank van net 2 jaar oud en niet goedkoop was bleek met nieten aan elkaar te zitten de leuning met zitgedeelte Door Meubelvisie vakkundig gemaakt en verstevigd waardoor wij nog vele jaartjes van dezebank mogen genieten

Problemen snel en vakkundig opgelost

Bank was doorgezakt. Monteur kwam thuis een en ander repareren en vertelde tevens wat we kunnen doen als dit nogmaals voorkomt. Prima.

Aanrader

Ik kan iedereen meubelvisie aanraden Mijn doorgezakte bank is zeer kundig gerepareerd, en is weer als nieuw. En voor de prijs hoef je het niet te laten Mijn bank kan weer een aantal jaartjes mee

Keurige service en communicatie

Snelle en volledige mailcontact met de servicemedewerker, na opdracht banken in ongeveer 3 weken voorzien van nieuwe en betere vulling. Transport van de banken keurig gecommuniceerd en binnen aangegeven tijdsvak uitgevoerd.

levering netjes op tijd.keurig personeel.

Keurig op tijd geleverd, en zitting en singels van Stoeltje goed gerepareerd.

Tevreden

Stoel is gemaakt

superfijne samenwerking en resultaat!

Het was even de vraag: laat ik het superoude, helemaal versleten bankje van mijn oma opknappen of gooi ik het weg? Eenmaal bij Meubelvisie uitgekomen werd het optie een: de samenwerking, de benadering, de service en afhandeling.. allemaal even prettig! Bovendien is het bankje nu weer als nieuw, heel vakkundig en in overleg gedaan.

Goede service en communicatie

we hebben een tafel opnieuw laten schuren en lakken en zowel de communicatie als de afhandeling verliepen prima

Prima vaklui

Keurig op tijd , netjs en beleefd, bank in nieuw staat terug. Top

Tot tevredenheid

Het was even wachten voordat de stoel werd opgehaald, maar reparatie en bezorging waren weer erg snel.

Nette afhandeling, prima werk.

Snelle reactie en prima geregeld. Ik had het wel prettig gevonden als ze iets meer duidelijkheid hadden gegeven over wat we konden verwachten mbt de kleur. Ik had andere verwachtingen, ook is het heel netjes en mooi gedaan. Tevens had ik het netjes gevonden als ze hadden meegedacht over het herstel; de noppen waren bijna allemaal stuk. Uiteindelijk hebben we die zelf nabesteld en erop moeten zetten.

Uitstekende dienstverlening, goed concept

Kussen van leren stoel weer prima opgevuld. Goede dienstverlening tegen een prima prijs. Uitermate gemakkelijk, zo aan huis.

Communicatie prima, en deskundig advies en juiste kleur verf

Beschadiging leren bank. Ten eerste liep de email communicatie zeer vlot. Meteen overal antwoord op. Voor ons speciaal gemengd verf in de kleur van onze bank plus advies hoe toe te passen en nog gratis ook. Beschadiging is nu niet meer te zien. In 1 woord: geweldig.

Onze bank had een opknapbeurt nodig. Het is allemaal geweldig verlopen. Hij is opgehaald door 2 fijne jongens keurig netjes. Ook weer door dezelfde jongens thuisgebracht. Communicatie liep heel soepel via de mail over ophaal en wegbreng tijden. Direct antwoord op de mails die wij hebben gestuurd. En de bank is weer als nieuw. Wij zijn zeer tevreden klanten een dikke 10!!!!!!!!!!!!!

Zie hieronder

Tijdsindicatie: O.K. Halen en brengen vielen beide binnen de tijdsindicatie. Duur van de reparatie (in mijn geval 12 dagen): O.K. Dit was ook van tevoren aangegeven. Kleur van de stof die ik had uitgekozen (Adventure 91) kwam niet overeen met de kleur in de stoffentool, die veel donkerder grijs was. Daarom een onvoldoende. Kleuren die geleverd worden moeten gelijk zijn aan de kleur die wordt uitgekozen. De doorslag van de ophaalbon was slecht leesbaar. Ik was wel erg blij met de twee ongevraagd bijgeleverde kussens. Wat ook prima was, was het terugbrengen van het boekje dat in de bank was terechtgekomen. Mailcontact ging niet altijd goed. Soms kwam een door mij beantwoorde mail niet aan. Dan moest ik de mail opnieuw en op een andere manier terugsturen.

Snelle reactie op mail fijn gezellig net personeel word netjes werk afgeleverd ben ook zeer zeer tevreden

Mannen die hun vak verstaan

Vanmorgen kwamen de mannen onze bank doen. Mijn complimenten aan deze 2 mannen, ze zijn vakkundig, netjes, beleefd. De bank is naar alle tevredenheid behandeld en zit alsof het weer nieuw is. Ik kan jullie iedereen aanbevelen.

Degelijke afspraken en uitstekende service

Lederen driezitbank werd opgehaald volgens afspraak. Na reparatie werd de bank op de afgesproken dag en uur terug afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden

Prima service. Direct antwoord op mail. Tevreden geholpen. Resultaat perfect.

Goed service

Heel goed.

Altijd optijd en Vriendelijk personeel.

I heb geemailed en kreeg heel snel antwoord. Alles is op tijd opgehaald en terug gebracht. Iedereen was erg vriendelijk.

Musicalstraat 3 b

1323VR Almere