nu na reeds 3 jaar de opbrengsten gezien te hebben ben ik zeer tevreden over de 2 installaties geleverd door Ess. Vooral de verkoop was een prettige samenwerking ook de schoonzoon was een vakman ,ga zo door
Ben heel blij dat ik bij ESS Zonnepanelen heb gekocht. Ze waren zeer vakkundig, kwamen hun afspraken na, en hebben zelfs nog werk gedaan ( nieuw lood onder vensterbank) zonder er wat voor te tellen. Beveel het zeer aan!!!!!!!!!!!!
Op het juiste tijdstip gearriveerd en ruim binnen de vooraf gegeven installatietijd alles keurig afgerond! Alleen jammer dat ik tijdens het BTW teruggave proces verrast werd met een forfait bedrag wat ingehouden wordt.....toch €50,-
Aan te bevelen door de goede en snelle service en niet onbelangrijk de goede prijs.
Op 13 oktober zijn, geheel volgens afspraak de bestelde panelen geplaatst. De plaatsing ging helemaal top, ze liggen er netjes bij en alles werkt naar behoren. Nu nog wat zon! :-) Snelheid is een 8 omdat als je de knoop door hakt, wil je ze het liefst gisteren. ;-) Niet echt kritiek naar ESS eigenlijk. Communicatie is een 8, prima dus. Ook een kwestie van smaak. Sommigen houden van ff snel een kort mailtje, ipv uitgebreide sites waarmee gecommuniceerd wordt. Maar dik prima dus. De rest is een 9 omdat principieel geen 10 gegeven wordt. Mvg. Erwin
Prima uitleg, persoonlijk contact. Vlotte levering.
Zo zou het overal moeten verlopen ..betrouwbaar deskundig accuraat en flexibel.
Een uitstekende no-nonsense uitleg, overbodige dingen worden je ook niet opgedrongen. Snelle en accurate werkwijze en zeer profesionele installateurs. Kortom, een bedrijf dat geen onzin verkoopt maar eerlijke en correcte voorlichting geeft en nakomt wat het belooft.
Alles prima in orde, alleen de website voor offertes, facturen e.d. heeft een opfrisbeurt nodig. Slecht leesbaar en niet schaalbare tekst.
ESS heeft gewoon waar gemaakt wat ze beloven. We hebben nu enkle dagen het systeem in werking, alles zeer tot tevredenheid. De monteurs zijn goed en klantvriendelijk ingesteld. Zeer aanbevelenswaardig.
Wij kunnen iedereen ESS aanbevelen. Met de goede informatie en snelle vakkundige installatie zijn wij zeer tevreden!
Ze kwamen als heel deskundig over en ze wisten waar ze het over hadden. Ze gaven ook heel goed advies en uitleg als je ze wat vroeg ook tijdens de installatie van de zonnepanelen. Ben dik tevreden over ESS.
ESS komt in de persoon van Bart Boelens de situatie ter plekke bekijken. Dat gaat op een zeer doeltreffende manier. Direkt overleg waar wat kan enz. Na akkoord meteen afspraak voor installatie. Vandaag 24-8-2015 in een ochtend klaar!
Betrouwbaar, snelle levering en qua prijs prima.
Vriendelijk, duidelijk en snelle levering. De installatie verliep soepel en aangenaam. Betrouwbaar groet Andrea
Indien U in de race bent voor zonnepanelen kan ik U deze familie firma absoluut aanraden. Ik heb natuurlijk meerdere offertes mogen ontvangen en ook installateurs op bezoek gehad doch geen van allen gaven een zo eerlijk en betrouwbaar advies als de mensen van Ess. Super installatie, geweldige kwaliteit en de omgang met deze mensen is een feest. Ess dank je wel.
Niet teveel op satellietbeelden vertrouwen. Systeem werkt tot nu toe heel goed. Ook btw-verhaal is goed gegaan.
Het bedrijf ESS kan ik iedereen aanbevelen! Super advies, levering en installatie. Het systeem is perfect gemonteerd volgens de offerte. We zijn er erg tevreden over. ESS heeft zeer kundige monteurs die ook al mijn vragen direct weten te beantwoorden. Goede zaken gewenst!
Super klant- en doelgericht bedrijf van begin tot aan oplevering! Nogmaals bedankt!