super geholpen

ESS heeft goed meegedacht in het hele traject (hoeveel panelen, hoe te plaatsen, waar komt de omvormer), erg betrokken en prettig contact. Het plaatsen verliep vlot en met een professioneel team. Ook handig dat de BTW teruggave wordt geregeld. We zouden ESS zeker aanbevelen.

vorige week door ESS zonnepanelen geplaatst. Ploeg met Zeer kundige en vriendelijke monteurs die op een corrrecte en veilige manier de 16 panelen hebben geplaatst. ook de aanvraag voor de BTW teruggaaf verloopt zeer plezierig. Van koop tot afhandeling Zeer Goed. Laat de zon maar schijnen :)

Van A tot Z in de puntjes geregeld en verzorgd.

Om een keuze te maken in het oerwoud van aanbieders, besloten om met ESS in zee te gaan. Adviseur Robert nam zich de moeite om langs te komen en alles duidelijk uit te leggen en te adviseren, ipv op afstand een standaard offerte te maken. Elke vraag aan onze kant kon beantwoord worden. Op de dag van montage waren de monteurs keurig op tijd en alles probleemloos aangesloten. Alles ziet er keurig uit en is netjes achtergelaten. Ik kan ESS zonnepanelen te Geleen iedereen aanraden.

Ess zonnepanelen zijn een stelletje prutsers ik zou ze niemand aanraden

Gesprek gehad met ess klonk goed ze kunnen goed praten , maar uitvoering erg slecht. Monteurs niet alle materieel bij hun,draat trekken naar meterkast moest ik maar meehelpen. Zelf op het dak gekeken conclusie alu crème tegen bitumen dakrand gebeld en foto's gestuurd dat het zo niet hoort zij zijden dat het zo goed is poten stond ook op het grind is niet erg zij hij. Twee weken later zouden ze met twee man komen om het aan te sluiten en op het platte dak te herstellen well aangesloten maar niet hersteld,weer een week wachten en ja hoor ze hebben het hersteld niet mooi gedaan maar ja je ziet het toch niet zo denken zij. Dus wees gewaarschuwd NIET IN ZEE GAAN MET ESS ZONNEPANELEN

zonnepanelen is wereld appart kwamen wij achter toen we ons gingen verdiepen...We dachten een beetje vergelijken maar de 1 vertelt nog mooier dan de ander en al snel ben je het spoir bijster,Duits Eurpees Japans panelen van 395 wp panelen van 320 wp enz enz.. Na goed doorvragen en verdiepen kwamen we tot het besluit om voor ESS te gaan . Prijs Kwaliteiteit Correct Vriendelijk behulpzaam,snel reageren..alles wat wij verwachten!!!Laat de zon maar komen!!

vakkundig

Duidelijke uitleg, prettig contact en communicatie van offerte tot oplevering.

Snel en secuur

Zoals mijn eigen spreuk "snel secuur en niet duur "

Afstand monitoren wordt niet gedaan

Ess Zou de panelen op afstand monitoren hadden ze ons beloofd toen we de panelen kochten. Maar toen de omvormer kapot ging hebben we nooit een melding ontvangen. Pas na 3 maanden was alles gerepareerd Maar over de afspaken van het op afstand monitoren worden niet nagekomen We moesten niet zeuren want ze hadden al een nieuwe omvormer geplaats en de panelen hadden al genoeg opgebracht volgens ESS. Hierdoor hebben we 3 maanden in zomer geen opbrengsten gehad. Heel jammer

Daar waar andere leveranciers eerst per email een voorstel offerte doen, komt ESS meteen ben je aan huis de situatie opnemen en mogelijkheden bespreken. Dit gebeurt op een uiterst vriendelijke en deskundige manier, waarna je zeer snel een op maat gesneden offerte krijgt. De montage gebeurde vervolgens snel en zeer deskundig. Voor nazorg staat men ook garant.

Goede prijs/kwaliteits verhouding

Na diverse offertes te hebben aangevraagd en al bijna met een concurrent in zee te zijn gegaan, toch uiteindelijk voor ESS gekozen. ESS namens Alexander gaf mij uiteindelijk toch het betere gevoel, hij was niet opdringerig en zeer sportief toen ik hem in een vroeger stadium aangaf toch voor de concurrent te kiezen. Het stoorde mij echter op een bepaald moment dat deze concurrent weinig tijd had voor een goede uitleg. Dus toch nog maar eens met Alexander contact heb opgenomen welke direct weer vriendelijk en enthousiast was. Prima afspraken gemaakt middels een mooie offerte met goede voorwaarden, snelle levertijd en een scherpe prijs De montage is ook heel prettig en goed verlopen, ondanks de hitte hebben de monteurs goed doorgewerkt tot laat in de namiddag, om de panelen die op twee verschillende gebouwen geplaatst moesten worden netjes af te leveren. Al met al dus een geslaagd project dat na 3 weken zijn eerste 1000kw( 1 MWh) reeds heeft opgeleverd. Zowel voor ESS als de montage firma 5 sterren. Eric Esser

Goed,duidelijk en kundig advies van Ali Monteurs correct,netjes en goed werk afgeleverd in de hitte!

Perfekt

afspraak goed nagekomen fijne monteurs goed werk afgeleverd prijstechnisch en voorlichting prima luisteren naar de klant een zeer goede aanrader

Professioneel en deskundig. Aangenaam contact.

Samen met Alexander een plan gemaakt voor maximale opbrengst en mooie ligging van de panelen op het dak. Dat was een aangename videocall. Duidelijke uitleg en afspraken goed nagekomen. Monteurs waren zeer bekwaam, vriendelijk en netjes. Al met al heb ik de aankoop als zeer positief ervaren. Ik raad dit bedrijf zeker aan wanneer je zonnepanelen wil aanschaffen

Weinig bedrijven die zo nauwkeurig hun afspraken na komen

Was niet zeker van mijn zaak toen ik me via internet had aan gemeld en slechts een bedrijf een reactie gaf op mijn aanvraag. Fijn gesprek en begrip toen ik twee weken uitstel vroeg om andere bedrijven uit te nodigen voor een offerte. Daarna toch met ess in gesprek gegaan waarvan ik geen spijt heb. Alle afspraken werden nauwkeurig uitgevoerd en hoewel er werd aangegeven dat de wacht tijd langer kon zijn is de uitvoering van de werkzaamheden weken eerder maar wel in overleg bijzonder netjes en correct uitgevoerd. Ook de uitleg van het systeem heel prettig en volledig gedaan. Terug gaaf regeling hetzelfde perfect en vriendelijk geholpen toen ik na montage en betaling nog enkele vragen had. Echt een goed op elkaar ingespeeld team die vertrouwen uitstralen en waar maken wat ze zeggen. Zelfs na twee weken nog gebeld of er nog vragen waren. Met dit bedrijf durf ik zeker vaker samen te werken en ik kan het ook iedereen oprecht aanbevelen. Alexander,Myrte,Murat,Maureen en alle anderen die dit bedrijf runnen hartelijk bedankt voor jullie service ik hoop nog lang met jullie te kunnen samen werken als dit nodig is. Mvg John en Conny Flos

Snel en goed

Vriendelijk en bekwaam

goede service

In het voortraject zijn we uitgebreid geinformeerd over de mogelijkheden en is de offerte volledig op onze wensen en situatie afgestemd. Het hele proces na opdrachtverstrekking verliep soepel en volgens afspraak. De monteurs communiceerden helder over de montage en dachten mee over de beste plaatsing van de omvormer. Bij vragen over de plaatsing na afloop stond de monteur binnen een paar uur op het dak om te checken of alles inderdaad correct geplaatst was. Ook prettig dat het bedrijf nog even nabelt of alles in orde is. Al met al zeer tevreden!

Goede dienstverlening en klantvriendelijk

Ik heb in mei 2020 zonnepanelen laten leggen via ESS en naar grote tevredenheid. Goede betrokkenheid in de voorbereiding en duidelijk advies wat het beste past. Persoonlijke aandacht en continue op de hoogte worden gehouden van de voortgang zijn sterke punten van ESS. De levering en installatie liepen ook conform afspraak. Snel en effectief gelegd van een goed kwaliteitsproduct. Laat die zonnestralen nu maar komen ;) Weer een tevreden klant erbij !!

Zeer tevreden..

Wij zijn zeer tevreden over het contact met de heer Scilperoord. En ook zeer tevreden over de nette werkwijze van julliepersoneel. Beleefd netjes en correct afgehandeld. Met vriendelijke groet Will en Ilse Veltman.

prima service en klantvriendelijk

installateurs werken vlot en geven goed aan wat ze gaan doen. geven ook advies over dingen die verbeterd kunnen worden. klein puntje van aandacht is dat ze na afronding naast het netjes opruimen van restjes, ev boorgruis en ander kleine rommel zouden kunnen opzuigen.

Datgene wat zij beloven, komen ze ook na.

Vooraf goed en kundig geadviseerd door Robert Claessens. Vooraf de mogelijkheden goed met elkaar besproken waarna de offerte compleet en duidelijk was. Op de dag van montage is alles goed verlopen, monteurs dachten goed mee en hebben netjes gewerkt. Aftersales was ook oke.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering.

Goed werk geleverd

Duidelijk, snel en netjes gewerkt. Zeker aan te raden. Top kerels!

Professioneel en klantvriendelijk

Je moet ervan houden, ze hebben een vinger aan de pols gedurende het gehele proces. Ik vind het prettig dat er direct en zelfs proactief wordt gereageerd. ESS staat voor alle opties open en laat geen geïrriteerdheid merken bij aanhoudende klanten zoals ik, erg professioneel hoor. Ik ben nu 2 maanden verder en alles werkt perfect. Alle restpunten (ook na betaling) zijn adequaat afgehandeld. Ik zou willen dat al mijn contacten met firma's zo zouden verlopen. Complimenten aan management en medewerkers van ESS.

Perfecte communicatie en perfecte levering/plaatsing

De gesprekken vooraf met Stan Rouschop verliepen heel fijn en de installatie van de zonnepanelen is gedaan door 3 hele behulpzame monteurs. En het was nog gezellig ook. Niks was hen teveel. Alles is perfect verlopen. TOP.

Prima aanbeveling, plaatsing en begeleiding.

Vanaf het eerste gesprek zijn wij prima geholpen in de aanbeveling, het plaatsen van het hele systeem en de begeleiding van een aantal administratieve handelingen. Eventuele onduidelijkheden werden direct verholpen.

Hofkamp 24

6161 DC Geleen